برای احداث پایانه صادراتی شیلات آمادگی داریم

معاون وزیر جهادکشاورزی و مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور گفت: باتوجه به اینکه چهارمحال و بختیاری رتبه اول در تولید شیلات در کشور را به خود اختصاص داده و زنجیره آبزیان در این استان کامل شده است، به همین دلیل در راستای تقویت زنجیره ارزش این محصول، برای احداث پایانه صادراتی شیلات در استان اعلام آمادگی کرده‌ایم.

شناسه خبر: 187371
برای احداث پایانه صادراتی شیلات آمادگی داریم

پیمان اسکندری روز سه شنبه ۱۲ خرداد در حاشیه جلسه ستاد توسعه شهرک‌های کشاورزی و دامپروری چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایت‌های این مجموعه از سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران، اظهار کرد: نحوه واگذاری اراضی و زیرساخت‌های شهرک‌های کشاورزی در سال ۱۴۰۵ تسهیل شده است، همچنین افرادی که در گذشته در این حوزه سرمایه‌گذاری کرده بودند، برای وصول اقساط شرایط مناسب‌‎تری در نظر گرفته شده است.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور افزود: در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه‌های زیرمجموعه در تلاشیم تا تولید در کشور دچار آسیب نشود، به مجموعه‌های کشت و صنعت ابلاغ شده است تا جایی که امکان دارد از تعدیل نیرو خودداری کنند و حمایت از تولید و امنیت غذایی را در اولویت کاری خود قرار دهند.

وی در خصوص برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه شهرک‌های کشاورزی، گفت: در حال حاضر در کشور حدود ۲۵۰ شهرک کشاورزی در مساحت ۱۱ هزار هکتار وجود دارد، این شهرک‌ها در حوزه‌های شیلات، دامپروری و گلخانه هستند، برای جلوگیری از پراکندگی فعالیت‌های کشاورزی و صرفه‌جویی در انرژی و آب، توسعه شهرک‌های کشاورزی در دستور کار قرار دارد، این شهرک‌ها باتوجه به ظرفیت هر منطقه توسعه پیدا می‌کند.

اسکندری بیان کرد: در چهارمحال و بختیاری ۱۷ شهرک گلخانه‌ای وجود دارد که این شهرک‌ها در سه بخش شیلات، دامپروری و گلخانه هستند، احداث چند شهرک جدید در این استان نیز در دستور کار قرار گرفت، همچنین چند مجتمع دامپروری در این استان وجود دارد که نقش تاثیرگذاری در امنیت غذایی استان و کشور دارند، برنامه‌ریزی برای تکمیل چند پروژه نیمه‌تمام دامپروری در استان نیز انجام شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور افزود: اگر در چهارمحال و بختیاری تامین امکانات از جمله زمین مناسب و زیرساخت‌هایی مانند آب، برق و انرژِی را برای ایجاد شهرک‌های کشاورزی در اختیار بگذارند، برای ایجاد زیرساخت در استان محدودیتی نداریم.

وی در خصوص ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرک‌های کشاورزی، خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه چهارمحال و بختیاری رتبه اول در تولیدشیلات در کشور را به خود اختصاص داده و زنجیره آبزیان در استان کامل شده است، به همین دلیل در راستای تقویت زنجیره ارزش این محصول، برای احداث پایانه صادراتی شیلات در استان اعلام آمادگی کرده‌ایم، همچنین برای ایجاد زیرساخت در شهرک تخصصی شهرک بادام در صورت واگذراری زمین نیز مشکلی وجود ندارد.

 

ارسال نظر