ایجاد هاب لجستیک و بندر خشک گرمسار وارد مرحله اجرایی شد

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت: هاب لجستیک و بندر خشک گرمسار، به‌عنوان یکی از طرح‌های کلان و راهبردی کشور، وارد مرحله اجرایی شد و زیرساخت‌های ریلی و معافیت مالیاتی این منطقه ویژه اقتصادی نیز در مراحل نهایی پیگیری قرار دارد.

شناسه خبر: 186670
ایجاد هاب لجستیک و بندر خشک گرمسار وارد مرحله اجرایی شد

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت: هاب لجستیک و بندر خشک گرمسار، به‌عنوان یکی از طرح‌های کلان و راهبردی کشور، وارد مرحله اجرایی شد و زیرساخت‌های ریلی و معافیت مالیاتی این منطقه ویژه اقتصادی نیز در مراحل نهایی پیگیری قرار دارد.

یاسر عربی عصر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، بیان کرد: منطقه ویژه اقتصادی گرمسار به دلیل موقعیت راهبردی و ظرفیت‌های ترانزیتی، به عنوان محل اجرای هاب لجستیک و بندر خشک انتخاب شد و اکنون روند اجرایی این طرح شتاب گرفته است.

وی افزود: بخشی از زیرسازی و آماده‌سازی بستر ریلی منطقه ویژه اقتصادی انجام شد و ریل‌گذاری آن در آستانه عقد قرارداد قرار دارد.

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اجرای هاب لجستیک ابتدا قرار بود خارج از منطقه ویژه اقتصادی انجام شود، اما با پیگیری‌های صورت گرفته اجرای آن به مجموعه منطقه ویژه اقتصادی واگذار شد.

نماینده مجلس: هاب لجستیک و بندر خشک گرمسار وارد مرحله اجرایی شد

وی اضافه کرد: معافیت مالیاتی منطقه ویژه اقتصادی نیز در مراحل پایانی قرار دارد و تمام اقدامات قانونی آن انجام شد و تنها ابلاغ معاون اول رییس‌جمهور باقی مانده است.

وی با اشاره به طرح‌های حوزه راه، گفت: بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار و توافق اجرایی برای توسعه جاده‌های گرمسار و آرادان در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی افزود: حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های راهسازی منطقه، ۵۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای جاده‌هایی مانند بنه‌کوه و نوحصار و حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برای جاده‌های روستایی اختصاص یافته است.

عربی بیان کرد: بخشی از این طرح‌ها وارد مرحله اجرا شده و بخش دیگری نیز در حال طی مراحل مناقصه است و طبق برنامه‌ریزی، بخش مهمی از اصلاح مسیرها تا پایان سال انجام خواهد شد.

وی درباره ورزشگاه پنج هزار نفری گرمسار گفت: این طرح به دلیل افتتاح زودهنگام در سال‌های گذشته، از ردیف اعتباری خارج شد و اکنون پیگیری برای احیای اعتبار آن ادامه دارد.

آموزشی شدن بیمارستان معتمدی در مراحل پایانی

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حوزه درمان، تاکید کرد: روند آموزشی شدن بیمارستان معتمدی گرمسار وارد مراحل پایانی شد و موافقت وزارت بهداشت در این زمینه اخذ شده است.

وی افزود: توسعه اورژانس بیمارستان معتمدی، ساخت فضای آموزشی و تامین تجهیزات درمانی، از طرح‌هایی است که اعتبارات آن تامین و روند اجرایی آن آغاز شد.

وی ادامه داد: طی یک سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه درمان شهرستان‌های گرمسار، آرادان و ایوانکی جذب شد.

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت: پنج دستگاه آمبولانس جدید برای منطقه اختصاص یافت که سه دستگاه آن تحویل شهرستان‌های گرمسار و آرادان شده است.

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار