پایان رتبه بندی همه فرهنگیان ، حساب معلمان به زودی پر پول می شود

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش از اتمام کار رتبه‌بندی معلمان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تمامی معوقات این طرح به حساب افراد واریز می‌شود.

شناسه خبر: 9322
پایان رتبه بندی همه فرهنگیان ، حساب معلمان به زودی پر پول می شود

رتبه بندی معلمان به منظور ارزیابی عملکرد آنها و تشویق به بهبود عملکرد و ارتقای کیفیت آموزش و پرورش انجام می شود. این رتبه بندی می تواند به عنوان یک ابزار ارزیابی و مقایسه عملکرد معلمان در یک سطح مشخص از آموزش و پرورش استفاده شود و به مدیران و سیاستگذاران در تصمیم گیری های مربوط به ارتقای معلمان و توسعه سیاست های آموزشی کمک می کند. هدف اصلی این رتبه بندی، بهبود کیفیت آموزش و پرورش و افزایش عملکرد معلمان است.

سیدمجتبی هاشمی مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک کارشناس مسئولان و کارشناسان ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ادارات آموزش و پرورش استان‌های فارس، هرمزگان و بوشهر در باشگاه فرهنگیان شیراز اظهار کرد: رتبه‌بندی فرایندی سخت و دشوار و دارای بار مالی سنگینی بود که در دولت سیزدهم اجرایی شد؛ هر چند این طرح دارای نواقصی بود، اما نظام رتبه‌بندی کار بزرگی بود که دولت سیزدهم آن را محقق کرد.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در بحث رتبه‌بندی جمع‌آوری و بارگذاری مدارک برای برخی مشمولین طرح چالش ایجاد کرده بود و اینکه این مدارک باید در سال‌های قبل تهیه می‌شد.

هاشمی با بیان اینکه ۲۶ درصد از حقوق معلمان از محل اجرای رتبه‌بندی است، تصریح کرد: اگر رتبه‌بندی نبود امکان نداشت این حجم از پرداختی‌ها به افراد تعلق بگیرد.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: کار رتبه‌بندی به زودی به پایان می‌رسد و تمامی معوقات این طرح به حساب افراد واریز می‌شود.

وی بیان کرد: فردی که رتبه‌ای را در فرآیند نظام رتبه‌بندی کسب کند باید در ادامه رتبه خود را حفظ کند تا در ارزیابی مراحل بعدی تنزل رتبه نداشته باشد و لذا باید تلاش کند به رتبه بالاتر ارتقا یابد.

هاشمی ادامه داد: کنکور تمام مسائل تعلیم و تربیت را تحت تأثیر قرار داده است، لذا با اجرای طرح تأثیر نمرات نهایی در کنکور نتایج خوبی احصا شد که می‌توان به موفقیت دانش‌آموزان مناطق محروم در کسب رتبه‌های برتر کنکور اشاره کرد.

هاشمی بیان کرد: ارتقای جایگاه کلاس درس و مدرسه نزد دانش‌آموزان اولین نتیجه مطلوب تأثیر ۴۰ درصدی نمرات در کنکور است.

وی اضافه کرد: در بخش جذب نیروی انسانی نیازمند تغییر فرآیند بودیم، لذا نحوه اجرای مصاحبه‌ها را تغییر دادیم و افراد شایسته‌تری انتخاب شدند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با تشریح راهکارهای تخصصی در امر نظارت و ارزیابی بیان کرد: در راستای تحقق سند تحول، برای اولین بار انتخاب و انتصاب مدیران مدارس را به عملکرد مدارس گره زدیم و نظارت و ارزیابی بر عملکرد مدیران باید هدفمند، متوازن، مستمر و ... باشد.

وی با مقایسه نحوه اعتراض داوطلبان ماده ۲۸ آزمون استخدامی آموزش و پرورش امسال با سال‌های گذشته، افزود: امسال با ایجاد سامانه‌ای ویژه اعتراضات، نظم خاصی به فرایند اعتراضات داده شد و این یک کار مدیریتی اثرگذار بود.

هاشمی تصریح کرد: ارزشیابان هر اداره معیار و شاخص آموزش و پرورش هستند، لذا عوامل این حوزه باید با تحلیل مسائل، نهایت دقت را در پاسخگویی داشته باشند.

وی گفت: در انجام وظیفه، اهداف تعلیم و تربیت را مورد توجه قرار دهید و مدیریت خوب مسائل، نتایجی را به دنبال خواهد داشت که موجب رفع خستگی در فعالیت‌ها می‌شود.

اجرای طرح مدرسه‌محوری بر اساس زیست بوم منطقه‌ای در فارس

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز از اجرای طرح مدرسه‌ محوری بر اساس زیست بوم هر منطقه در دستور کار مدارس استان خبر داد.

محمدخلیل عسکری با بیان اینکه اقدامات متعددی از ابتدای سال تحصیلی جاری در استان انجام شده است، گفت: یکی از این اقدامات بحث طرح مدرسه‌محوری است که بر اساس زیست بوم هر منطقه در دستور کار مدارس استان قرار گرفته است.

وی با یادآوری اینکه استان فارس دارای ۵۹ ناحیه،‌ شهرستان و منطقه آموزشی، بزرگترین قطب آموزشی کشور است، افزود: به همین دلیل در ابتدای سال تحصیلی جاری با کمبود نیروی انسانی مواجه شدیم اما با همکاری همه جانبه مدیران، معلمان و سایر بخش‌ها توانستیم این مشکل را حل کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس بر ضرورت تغییر و اصلاح ساختار تأکید کرد و گفت: با توجه به گستردگی استان فارس، انتظار تغییر و ارتقای اداره ارزیابی عملکرد استان به مدیریت از خواسته‌های ما است.

عسکری همچنین با بیان اینکه اغلب کارهایی که در این استان انجام می‌شود نتیجه کارگروهی و تیمی است، افزود: دهه شهدای دانش‌آموز و تجمع بزرگ دانش‌آموزان در شاهچراغ(ع) ، یکی از ابتکارات فرهنگی بود که با تلاش همکاران در این استان شکل گرفت.

وی بیان کرد: در عرصه های مختلف تلاش کردیم جایگاه استان را در کشور ارتقا دهیم، از جمله در نمرات امتحانات نهایی از رتبه ۲۱ به ۱۹ ارتقا یافتیم، در اجرای طرح شهید سلیمانی رتبه اول کشوری را داریم و ...، لذا تلاش‌های جهادی امسال نیز ادامه دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف تعلیم و تربیت، نظارت از مهم‌ترین مقوله‌هایی است که امروز باید به طور جدی پیگیری شود.

وی از ایجاد چند ظرفیت و فرصت در استان فارس از سوی وزیر آموزش و پرورش خبر داد و افزود: شیراز به‌عنوان گذرگاه علمی فناورانه ایران و جهان، استقرار دبیرخانه جشنواره ادبی در شیراز، میزبانی شیراز در برگزاری مسابقات فوتبال و فوتسال دانش‌آموزان جهان، انتخاب فارس به عنوان قطب قرآنی کشور و ...، از آن جمله هستند.

تیترکوتاه

ارسال نظر
آخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار