در سومین رویداد برآیند بردار در اتاق بازرگانی اصفهان تأکید شد؛
استفاده از تجارب موفق بینالمللی در شتابدهنده صادرات بردار
سومین رویداد برآیند بردار به منظور معرفی تیمهای پرورشیافته و توانمند به فعالین حوزه تجارت با هدف سرعتبخشی به رشد شرکتهای کوچک و متوسط، افزایش صادرات استان و رونق تولید و اشتغال در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، امیر کشانی رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان در این رویداد با بیان اینکه توانمندسازی جوانان در حوزه کسبوکار و صادرات و جلوگیری از مهاجرت نیروهای متخصص بسیار ارزشمند است، اظهار داشت: بردار اولین مدل شتابدهی صادرات در کشور بوده و امیدآفرینی برای جوانان یکی از کارکردها و نتایج آن است.
صادرات، تنها راه نجات اقتصاد کشور است
وی با بیان اینکه هماکنون بیشتر واحدهای تولیدی و صنعتی استان با ظرفیتی کمتر از ظرفیت واقعی خود کار میکنند، افزود: در این وضعیت، صادرات تنها راه نجات اقتصاد کشور است، اما باید با تفکر جدید و روشهای نوین صادرات و ارتباطات اقدام به صادرات کرد و نمیتوان با تفکرات 20 یا 30 سال پیش عمل کرد و نسل جوان باید این تغییرات را رقم بزند.
کشانی با بیان اینکه توسعه صادرات در گروی فعالیت شرکتهای مدیریت صادرات است، ادامه داد: این کار نیز بر عهده بخش خصوصی است.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ضمن اشاره به آسیبهای ناشی از تحریمها بر اقتصاد کشور گفت: باید در همین شرایط و با همت مضاعف، از فرصتهای موجود مانند رشد تولید و توسعه صادرات بهخصوص به کشورهای همسایه استفاده کنیم و به آبهای آزاد اقتصاد دنیا متصل شویم.
سیدیوسف قاضیعسگر، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان و عضو هیئتمدیره شتابدهنده صادرات بردار نیز در این رویداد ضمن اشاره به تجربیات خود درباره شرکت در دورههای آموزشی کارآفرینی و صادرات بیان کرد: اتاق بازرگانی به عنوان متولی توسعه کسبوکار و توسعه صادرات و برای افزایش تعداد شرکتهای مدیریت صادرات، شتابدهنده صادرات بردار را تأسیس کرد که به تربیت تیمهای تخصصی صادراتی میپردازد و تلاش کردیم از تجربیات بزرگان استان و کشور و تجارب دیگر کشورهای دنیا بهره ببریم.
وی با اشاره به فرآیند و الزامات پذیرش تیمها در این شتابدهنده ادامه داد: برای آموزش به تیمها از بهترینهای هر صنف دعوت شد و تاکنون 63 تیم توسط شتابدهنده صادرات بردار آموزش دیدهاند که معادل 10 درصد صادرکنندگان استان است. همچنین از میان 50 موسسهای که توسط مرکز توسعه تجارت بینالملل(ITC) بررسی شدند، شتابدهنده بردار تنها مرکزی بود که پذیرفته شد. تأسیس شعبه در تهران و در آینده نیز، تأسیس مراکز بینالمللی در سایر کشورها از جمله گامهای بعدی شتابدهنده بردار است.
همچنین ناصر انزلیچی، رئیس انجمن شرکتهای مدیریت صادرات ایران و مدرس رسمی مرکز تجارت بینالملل درباره فرآیند تحقیقات میدانی در بازار هدف توضیحاتی ارائه کرد.
لازم به ذکر است، در این رویداد 15 تیم شتابدهیشده در دوره سوم شتابدهنده صادرات بردار در حوزههای صادرات فولاد، آجرنمای نسوز ساختمانی، صنایعدستی، زعفران، کودهای ارگانیک، بذرهای کشاورزی، تجهیزات پزشکی و صنعتی، تجهیزات ساختمانی و مواد غذایی در حضور فعالان حوزه تجارت، تأمینکنندگان محصولات صادراتی، سرمایهگذاران و نیروهای متخصص به ارائه فعالیتهای خود پرداختند.