

ايسنا: رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معدن خرمشهر گفت: به تجار توصيه ميکنيم که با صداقت و تعهد کاري و همراه با عرضه کالاي با کيفيت و با نرخ رقابتي وارد بازار عراق شوند.
سيداحمد حسينيفر اظهار کرد: روزانه 1000 تا 1100 دستگاه کاميون جهت صادرات از خرمشهر به عراق روانه ميشوند که اين حجم تردد جداي از صادرات به عراق از طريق بندر خرمشهر صورت ميگيرد.
وي افزود: ما در بخش صادرات کالا از طريق بندر خرمشهر مشکل خاصي نداريم اما براي تردد و خروج کاميونها به سمت عراق مشکلات جدي وجود دارد. کاميونها با تاخير و معطلي از مرز شلمچه تردد ميکنند و اگر فرض کنيم هر کاميون يک دقيقه، تاخير و معطلي داشته باشد در روند صادرات مشکل ايجاد ميشود.
رييس اتاق بازرگاني خرمشهر بيان کرد: اگرچه هنگ مرزي در شلمچه نهايت همکاري را با ما دارند اما وقتي اين مرکز 2 نيروي انساني و کانکس کوچک دارد، چگونه ميتواند پاسخگوي حجم بالاي تردد کاميونها باشد.
حسينيفر ادامهداد: تجارت براساس عرضه و تقاضا است، اگر ما نتوانيم پاسخگوي مشتري و طرف عراقي باشيم قطعا طرف عراقي منتظر ما نميماند و کالاي مورد نياز خود را از کشوري ديگر تهيه خواهد کرد.
وي بيانکرد: اشتراکات زيادي از قبيل اشتراکات ديني، سياسي، فرهنگي، قومي و حتي زباني با کشور عراق داريم. در کشور ما 14 دروازه به سمت عراق وجود دارد و از 1336 کيلومتر مرز خاکي و آبي با عراق برخوردار هستيم در حالي که رقباي ما همچون ترکيه چنين اشتراکاتي با کشور عراق ندارند.
حسينيفر گفت: دولت بايد در زمينه صادرات به کمک بخش خصوصي بشتابد زيرا در اين صورت نتايج خوبي را شاهد خواهيم بود. دولت بايد حمايتکننده صادرات باشد نه اينکه خود در اين زمينه پيشقدم شود.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه