

گروه بازار: يک هيات تجاري لبناني شامل بانکها و بزرگترين شرکتهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات اين کشور، براي حضور در "هفته فناوري اطلاعات و ارتباطات پارسيزبانان" به ايران ميآيد.
براساس اعلام ستاد برگزاري اين همايش، اين هيات تجاري براي آگاهي از توانمنديهاي ايران در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات و بررسي امکان سرمايهگذاري و همکاريهاي فني و تجاري در اين همايش شرکت خواهد کرد. به غير از هيات تجاري لبناني، قرار است نمايندگان شرکتهاي فعال حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات از ديگر کشورهاي منطقه نيز به ايران بيايند.
در هفته فناوري اطلاعات و ارتباطات پارسيزبانان امکان برگزاري نشستهاي تجاري (Match Making) ميان نمايندگان شرکتهاي ايراني و خارجي در نظر گرفته شده است. اين امکان براي شرکتهايي که براي حضور در همايش ثبتنام کردهاند، قابل برنامه ريزي است.
براساس اين گزارش، همايش هفته فناوري اطلاعات و ارتباطات پارسيزبانان با محور اصلي "اينترنت، پيشران توسعه اقتصادي" در روزهاي 8 و 9 شهريور ماه با همکاري سازمان نظام صنفي رايانهاي کشور و انجمن تشکلهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات کشورهاي عرب (اجمع) در محل سالن اجلاس سران کشورهاي اسلامي تهران برگزار خواهد شد.
در اين همايش که با حمايت دولت از جمله شوراي عالي فضاي مجازي و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزار ميشود، قرار است مقامات عالي رتبه کشورمان، وزراي ICT کشورهاي منطقه، صاحبنظران و کارشناسان برجسته حوزه اينترنت در و هياتهاي تجاري ايراني و خارجي حضور يابند.
علاقهمندان براي اطلاعات بيشتر و ثبتنام در اين همايش ميتوانند به سايت رسمي هفته فناوري اطلاعات و ارتباطات پارسيزبانان به نشاني pictweek.ir مراجعه کنند.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه