
نايب رييس اتاق بازرگاني ايران گفت: براي خروج از رکود، رسيدن به اقتصاد مقاومتي و حل بسياري از مشکلات از جمله اشتغال و تورم هيچ راهي به جز اينکه به رونق توليد براي صادرات بپردازيم، وجود ندارد.
محسن جلال پور در هفتمين جلسه شوراي گفتو گوي دولت و بخش خصوصي استان کرمان اظهار کرد: تقاضايي که براي بازار داخل رخ دهد، نمي تواند تورم را کنترل کند اما تقاضاي خارجي با وجود کنترل تورم، ارزآوري براي کشور خواهد داشت.
رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي استان کرمان تصريح کرد: در اين راستا هم استان و هم کشور، بسيار حساس و جدي کار صادرات را دنبال مي کنند و آمار نشان مي دهد در سال هاي گذشته علي رغم مشکلات، صادرات ما رونق خوبي داشته است.
نايب رييس اتاق ايران گفت: نياز جدي کشور به يک برنامه جامع صادراتي نيازي است که از ابتدا از دولت يازدهم خواسته ايم و همچنين در برنامه ششم توسعه اين برنامه را طلب مي کنيم.
جلال پور اظهار کرد: در وضعيتي هستيم که قيمت نفت کاهش داشته و بودجه وابستگي خود را به نفت 10 درصد کاهش داده است که بايد همه کشور تلاش بکند تا توسعه صادرات و آنچه که مي تواند جايگزين ارز حاصل از فروش نفت در کشور بشود را داشته باشيم. وي افزود: بايد بازارهاي خارجي را تسخير کنيم که راهي غير از صادرات غيرنفتي نداريم و بايد به اين سمت رو بياوريم و براي خروج از رکود، تحريک تقاضاي خارجي را داشته و در صادرات جدي باشيم.
جلال پور بيان کرد: صادرات امري دراز مدت است و بايد از امروز براي دو سه دهه آينده برنامه ريزي کنيم و بايد برنامه جامع صادراتي با نگاه کاملي به همه جوانب، آمايش سرزمين، وضعيت ما در منطقه و دنيا و همه زيربناهاي لازم ديده و تدوين شود و اين برنامه مي تواند مشکلات صادرات ما را که به صورت مقطعي حل شده و دوباره به وجود مي آيد، حل کرده و به سمت و سوي صادرات و توسعه پايدار حرکت کنيم.
وي بيان کرد: مشوق هاي صادراتي براي در صحنه ماندن شرکت هاي خدمات فني و مهندسي مهم است و درخواست ما از دولت در بودجه 94 هدفمند کردن مشوق هاست و بايد در بخش هاي مختلف صادراتي مشوق ها به نحوي توزيع شود که ارزش افزوده بيشتر باشد و حضور فعال تر شرکت ها در خارج از کشور ديده شود و اتاق آمادگي ارائه راهکارهاي لازم در اين زمينه است.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه