رکورد ۱۰ ساله تولید هیدرات در آلومینای ایران شکسته شد

معاونت بهره برداری آلومینا، از ثبت یک رکورد جدید در تولید خبر داد و گفت: با همت و تلاش همکاران گرامی، تولید آبان‌ماه سالجاری به ۳۶‌هزار و ۵۵۱ تن هیدرات و ۳۵۰ تن هیدرات ویژه رسیده که در ده سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

شناسه خبر: 183926
رکورد ۱۰ ساله تولید هیدرات در آلومینای ایران شکسته شد

؛ مهندس رضائی راد معاونت محترم بهره‌برداری آلومینا، ضمن قدردانی از زحمات تمامی پرسنل در کسب این موفقیت، افزود: این دستاورد با توجه به مدول فعلی بوکسیت، اهمیت دوچندانی دارد که امیدواریم با همکاری و همدلی همه پرسنل، این روند تا پایان سال ادامه یابد.

 

معاونت بهره برداری آلومینا با اشاره به کسب این دستاورد، هماهنگی های درون واحدی و نیز تعاملات اثرگذار مابین حوزه های نگهداری و تعمیرات، واحدهای تولیدی و فرایندی در اجرای برنامه اورهال خطوط و ارتقای کیفیت فعالیت‌ها را عامل اصلی تحقق این رکورد اعلام کرد.

 

وی همچنین تأمین به‌ موقع قطعات اورهال و نیازهای خط تولید را یکی از عوامل مهم در دستیابی به این مهم دانست.

 

مهندس رضائی راد، تعویض سنگ‌شکن آهک، تأمین و تعویض اقلام باکت الویتور، تعمیر اساسی الکتروموتور آسیاب و میکسر واحد ۰۹، رفع کلاک پری‌هیترها، راه‌اندازی واحد ۰۷، تعمیر بویلر و افزایش تعویض تیوب‌های مبدل‌های ۱۸ را از جمله اقدامات اثرگذار این دوره دانست.

 

وی تصریح کرد: در این میان تامین تجهیزات رسوب‌زدایی، تیوب‌های مبدل‌های ۱۸، تأمین ولوهای مورد نیاز، نصب UPS، اجرای تعمیرات مستقیم تجهیزات و تأمین سود سوزآور در یکی از سخت‌ترین شرایط بازار نیز از دیگر اقدامات این حوزه بوده است.

 

معاونت بهره برداری آلومینا در شرکت آلومینای ایران همچنین بهبود مدول بوکسیت و تأمین خوراک مناسب را از دیگر دلایل تاثیرگذار کسب رکورد جدید برشمرد.

 

مهندس رضائی راد با تاکید بر اینکه این رکورد حاصل همت و تلاش مضاعف همه معاونین، مدیران و کارکنان عزیز شاغل و حمایت ها و پیگیری های همه جانبه مدیرعامل و عضو محترم هیأت مدیره و همچنین قائم مقام محترم مدیر عامل شرکت می باشد، بیان نمود این موفقیت نشان می‌دهد هر زمان کارها با برنامه و هماهنگی کامل پیش برود، ظرفیت واقعی کارخانه آشکار می‌شود، از اینرو ابراز امیدواری کرد: انشاءالله با ادامه همین روحیه، شاهد موفقیت‌های بزرگ‌تری باشیم

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار