تولید آلیاژهای ویژه با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در سال علیرضا چایچی یزدی، از آغاز تولید آلیاژهای ویژه با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن خبر داد
در دومین روز از برگزاری نمایشگاه ایران متافو 404، علیرضا چایچی یزدی، عضو هیئت مدیره و مدیر فولاد آلیاژی مرکزی بافق، در نشستی خبری با اصحاب رسانه به تشریح فعالیتها و برنامههای این شرکت پرداخت.
وی با ابراز خرسندی از اینکه بعد از مدت ها در جمع اصحاب رسانه قرار گرفته است، بیان کرد: این شرکت با سهامداری سنگ آهن مرکزی ایران و بخش خصوصی، از یک سال پیش فعالیتهای خود را آغاز کرده است و هدف آن تولید آلیاژهای ویژه در اشکال گرد، مستطیل و مربع با ظرفیت 400 هزار تن در سال است.
دیگران چه می خوانند:
بازیافت لجن صنعتی، راهی نوین برای حفظ محیطزیست در فولاد خوزستان
تفاهمنامه همکاری بین فولاد غدیر ایرانیان و دانشگاه صنعتی شریف؛ گامی به سوی نوآوریهای صنعتی
کرامت مردم نباید در راهروهای ادارات خدشهدار شود
وی ادامه داد: این تولید در سه فاز انجام خواهد شد و در فاز اول، تجهیزات خاصی برای کمک به فرآیند تولید نصب خواهد شد. ما پیشبینی میکنیم که این واحد اشتغالی بالغ بر 500 نفر بهطور مستقیم و حدود 5000 نفر بهطور غیرمستقیم ایجاد کند.
مدیر فولاد آلیاژی مرکزی بافق با اشاره به پیشرفت 47 درصدی این پروژه در بخش سیویل و سازه، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، ما امیدواریم که ظرف 18 ماه آینده مراحل نهایی تولید را آغاز کنیم.
چایچی یزدی به تفاوتهای بین فولادهای آلیاژی و فولادهای پایه کربن اشاره کرد و گفت: فولادهای آلیاژی نیاز به توجه بیشتری در بازار دارند و باید بهدنبال بازارهای صادراتی جدیدی باشیم. در کشورهای پیشرفته، حدود 12 تا 15 درصد تولید فولاد به فولادهای آلیاژی اختصاص دارد، در حالی که این عدد در کشور ما تنها 3 تا 5 درصد است.
وی همچنین از نیاز به توسعه دانش تولید قطعات فولادی در کنار تولید آلیاژها خبر داد و تأکید کرد: صنایعی مانند خودروسازی، نفت و پتروشیمی، و صنایع ریلی به فولاد آلیاژی نیاز دارند و ما باید به دنبال برقراری زنجیره تأمین این محصولات باشیم.
چایچی یزدی در ادامه به تأمین تجهیزات مورد نیاز پروژه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه یک محموله تأمین خارجی در راه است و ما امیدواریم که 50 تا 60 درصد تجهیزات را نصب کنیم و به زودی وارد فاز نصب شویم.
وی در پایان با اشاره به چالشهای صنعت فولاد در زمینه تأمین انرژی، گفت: برای داشتن تولید پایدار، نیاز به یک نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 180 تا 200 مگاوات داریم و همچنین در نظر داریم از آب دریای عمان برای تأمین نیازهای آبی خود استفاده کنیم.