رسولیان؛ مدیرعامل فولاد سنگان: رشد اقتصادی کشور نیازمند توجه به استانداردسازی، فرآیندسازی و ارتقای فرهنگ بهره وری است

دکتر علی رسولیان،مدیرعامل شرکت فولاد سنگان در آئین آغازین ممیزی هفتگانه استاندارد مدیریتی که با حضور معاونین و مدیران فولاد سنگان وگروه ارزیاب شرکت DQS شد عنوان کرد: نگاه سیستمی و نگرش سیستمی از الزامات جدی است که باید در کشور ما حاکم شود و ما نیازمند شرایط متفاوتی هستیم. منابع در کشور ما همچون دیگر کشورها در حال کاهش هست، لذا نوع نگاه، نوع عملکرد و نوع برنامه ریزی نیازمند تحول جدی است.

شناسه خبر: 182844
رسولیان؛ مدیرعامل فولاد سنگان: رشد اقتصادی کشور نیازمند توجه به استانداردسازی، فرآیندسازی و ارتقای فرهنگ بهره وری است

وی افزود: ما نیازمند افزایش کیفیت مستمر در همه امور هستیم و پیش نیاز آن، رعایت استانداردها، فرایندسازی و حرکت مبتنی بر فرآیند و ارتقای بهره وری است. متاسفانه آنچه برخی مواقع در کشور با آن مواجه هستیم نگاه فرد محوری است و اگر نگرش سیستمی حاکم شود، برنامه ها مبتنی بر یک محور حرکت نموده و شاهد رشد و توسعه بیشتر خواهیم بود .

مدیرعامل فولاد سنگان در این جلسه افزود: شرکت فولاد سنگان یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه فرایند محوری و حرکت مبتنی بر برنامه است و از همه همکارانم به خاطر تلاش مستمر و ارتقا و تعالی شرکت سپاسگزارم.

رسولیان هم افزایی با گروه ممیزی را شاخصه حضور این گروه دانست و عنوان کرد: انتظار از ارزیابان شرکت DQS این است که کمک کنند تا بتوانیم در یک مسیر دقیق و علمی حرکت کنیم و در عملکردها و فرایندها تغییرات رو به را ایجاد نماییم.

وی ادامه داد، در رابطه با این گواهینامه استاندارد انرژی، امروزه انرژی یکی از معضلات جدی است و طبق آمارها، تقریباً هزینه‌های انرژی در کشور برای یک تن فولاد با هزینه‌های انرژی در کشورهای اروپایی با هم برابر است، این در حالی است که منافع و حاشیه سود واقعاً با هم متفاوت اند ، لذا ضروری است که ما در حوزه انرژی حرکت جدی داشته باشیم.

رسولیان گفت: ما اگر بخواهیم رشد اقتصادی در کشورمان داشته باشیم فقط با تامین منابع ،پول و بودجه قطعاً این ممکن نخواهد بود، بخاطر اینکه بحث بهره‌وری که حاصل فرهنگ سازی نگاه سیستمی برنامه ریزی است کمتر مورد توجه بوده است.

رسولیان در پایان ضمن تشکر از حضور تیم ارزیاب در فولاد سنگان، عنوان کرد: یکی از نتایج استانداردسازی‌ها افزایش بهره‌وری است و فولاد سنگان در این زمینه تا کنون جوایزی را دریافت نموده است و کارهای بسیار ارزنده ای نیز انجام شده است، ولی ما نباید راضی باشیم و انشالله که این مرحله از ارزیابی آغاز تحول بوده و مسیر تعالی و بهبود مستمر را با همراهی همه همکاران سخت کوشمان طی نماییم.

گفتنی است، در این دوره از ممیزی که برای چهارمین سال متوالی با حضور تیم ممیزی شرکت DQS آلمان در فولاد سنگان برگزار می گردد، ممیزی صدور گواهینامه برای دوره ۳ ساله دوم استانداردهای ۹۰۰۱،۱۴۰۰۱،۴۵۰۰۱، ممیزی مراقبتی سال دوم استانداردهای ۱۰۰۰۲،۱۰۰۰۴،۱۰۰۱۵ و همچنین ممیزی صدور گواهینامه استاندارد ۵۰۰۰۱ در حوزه مدیریت انرژی برای نخستین سال انجام می شود

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار