دکتر عارف عازم ترکمنستان شد/راهبرد دولت چهاردهم توسعه وسیع و گسترده در همه بخش‌ها با همسایگان است/توسعه کوریدورها اولویت جدی جمهوری اسلامی ایران است

معاون اول رئیس‌جمهور به منظور شرکت در سومین کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی با بدرقه رئیس دفتر رئیس‌جمهور و جمعی از وزرا و مقامات دولتی تهران را به مقصد آوازه ترک کرد. .

شناسه خبر: 181471
دکتر عارف عازم ترکمنستان شد/راهبرد دولت چهاردهم توسعه وسیع و گسترده در همه بخش‌ها با همسایگان است/توسعه کوریدورها اولویت جدی جمهوری اسلامی ایران است

دکتر محمدرضا عارف پیش از عزیمت به ترکمنستان و در جمع خبرنگاران شرکت و سخنرانی در سومین کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی تحت نظارت سازمان ملل متحد را از اهداف خود در سفر به ترکمنستان برشمرد و تاکید کرد: ۳۲ کشور در حال توسعه جهان در خشکی محصورند که ۸ کشور در منطقه ما هستند و راهبرد دولت چهاردهم توسعه وسیع و گسترده در همه بخش‌ها با همسایگان است که در این سفر همکاری‌ها با همه کشورهای در حال توسعه محصور به ویژه ۸ کشور منطقه که مراودات خوبی با آنها داریم، مرور می‌شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سفر دکتر پزشکیان به پاکستان تصریح کرد: سفر رئیس جمهور به پاکستان بسیار خوب و به نفع روابط منطقه و دنیای اسلام بود و در این سفر هم در ارتباط با تقویت روابط در همه بخش‌ها به ویژه بخش ترانزیتی با توجه به موقعیت استثنایی ایران که مرکز اتصال ۳ قاره جهان است، بحث و تبادل نظر خواهد شد.

دکتر عارف ادامه داد: اولویت جدی جمهوری اسلامی ایران توسعه کوریدورهایی است که این سه قاره را به هم وصل می‌کند و ما بارها اعلام اتصال به آب‌های آزاد اعلام آمادگی کرده‌ایم و در این سفر بر این مهم تاکید می‌شود.

معاون اول رئیس جمهور ملاقات با دبیرکل سازمان ملل متحد و گفت و گو در خصوص مسائل مورد نظر در منطقه و دنیا و همچنین نگاه جمهوری به سازمان ملل را از دیگر اهداف این سفر دانست و گفت: در حاشیه این کنفرانس با سران سایر کشورها مذاکرات مختلفی برگزار خواهد شد.

همچنین لازم به ذکر است، دکتر عارف علاوه بر شرکت و سخنرانی در سومین کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی با مقامات و سران ارشد کشورهای دعوت کننده به این کنفرانس دیدار و گفت و گو خواهد کرد

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار