اصفهان میزبان هم‌زمان جشنواره مد و لباس مروارید و پنجمین نمایشگاه تخصصی صنعت کفش

رضا احمدی‌اصل، مدیر روابط عمومی شهر نمایشگاهی اصفهان، از برگزاری هم‌زمان نخستین جشنواره مد و لباس مروارید و پنجمین نمایشگاه تخصصی صنعت کفش از ۲۸ مهر تا اول آبان‌ماه ۱۴۰۵ خبر داد.

شناسه خبر: 191220

وی با اشاره به ظرفیت‌های این دو رویداد در معرفی توانمندی‌های تولیدی و طراحی کشور اظهار کرد: نخستین جشنواره مد و لباس مروارید با حضور ۲۱۰ مشارکت‌کننده از شش استان، بیش از ۲۰۰ غرفه و در فضایی بالغ بر ۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع برگزار می‌شود. همچنین برنامه‌های هنری و علمی، طراحی زنده و کارگاه‌های تخصصی با محوریت هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین، از بخش‌های ویژه این جشنواره خواهد بود.

احمدی‌اصل افزود: پنجمین نمایشگاه تخصصی صنعت کفش نیز با حضور ۳۴ مجموعه از پنج استان کشور و در فضایی بالغ بر ۴۵۰۰ مترمربع فضای بسته برگزار می‌شود. مشارکت‌کنندگان این نمایشگاه در حوزه تولید کفش و فعالیت‌های مرتبط با زنجیره تأمین و عرضه این صنعت حضور دارند که ۶۰ درصد آن‌ها را تولیدکنندگان و ۴۰ درصد را فعالان بخش توزیع و خدمات تشکیل می‌دهند.

مدیر روابط عمومی شهر نمایشگاهی اصفهان با تأکید بر اهمیت برگزاری این رویدادها بیان کرد: برگزاری هم‌زمان این دو رویداد، فرصتی برای معرفی محصولات و توانمندی‌های فعالان حوزه مد و پوشاک، تبادل تجربه، آشنایی با فناوری‌های نوین و توسعه ارتباطات تجاری میان تولیدکنندگان، طراحان، تجار و فعالان بازار فراهم می‌آورد.

وی ادامه داد: حضور مجموعه‌های فعال در زنجیره تولید و عرضه، در کنار برنامه‌های تخصصی و نوآورانه، می‌تواند زمینه‌ساز تقویت همکاری‌های تجاری، معرفی ایده‌های جدید و گسترش بازار محصولات ایرانی در این حوزه باشد.

نخستین جشنواره مد و لباس مروارید و پنجمین نمایشگاه تخصصی صنعت کفش از ۲۸ مهر تا اول آبان‌ماه ۱۴۰۵، هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۱، در شهر نمایشگاهی اصفهان، واقع در کمربندی شرق، بزرگراه استاد پرورش، میزبان علاقه‌مندان، فعالان اقتصادی و متخصصان این حوزه خواهد بود.

 

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار