جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 8982 15:17 1393/10/22
۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور کم داریم

۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور کم داریم

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور کم داریم

۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور کم داریم

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه گفت: اکنون در سطح کشور، ۶۰ هزار تخت بیمارستانی کم داریم.

به گزارش ایرنا، سیدمحمدهادی ایازی در دومین همایش تجلیل از خیرین سلامت و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: وقتی تخت بیمارستانی در کشور کم است، بیماری که به بیمارستان مراجعه می کند با مشکلات فراوانی روبرو می شود.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر، شبکه بهداشت شهری در کشور وجود ندارد و فقط شهر تهران به ۷۰۰ پایگاه بهداشت محله ای نیاز دارد.
ایازی با بیان اینکه جامعه به سمت میانسالی و سالمندی می رود، خاطرنشان کرد: سلامت یکی از دغدغه های آحاد مردم و دولتمردان است؛ همانگونه که زمانی دغدغه مدرسه های سه شیفت را داشتیم، اکنون نیز دغدغه کمبود تخت های بیمارستان و دغدغه سلامت مردم را داریم.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت های اجتماعی گفت: مراکز بهداشتی و درمانی باید توسعه یابد تا دغدغه سلامت رفع شود.
منابع برای تامین هزینه های بهداشتی و درمانی کافی نیست
ایازی تصریح کرد: منابع دولتی برای تامین هزینه های بهداشتی و درمانی کشور کافی نیست و باید بخش خصوصی وارد عرصه شود که البته برای آنان مقرون به صرفه نیست، اما اکنون در حال ایجاد ساز وکارهایی هستیم تا بخش خصوصی نیز در حوزه سلامت سرمایه گذاری کند.
وی ادامه داد: اما مهمتر از ورود بخش خصوصی، کمک گرفتن از خیرین در عرصه سلامت است تا با کمک آنان، کمبود فضاهای بهداشتی و درمانی رفع شود.
ایازی ادامه داد: بطور مثال برای ساخت مرکز تخصصی مغز و اعصاب، ۱۲۰ میلیارد تومان از خیرین جمع آوری کرده ایم و با بانک ها نیز جلسه داریم تا ۱۸۰ میلیارد تومان نیز از بانک وام بگیریم تا این مرکز ساخته شود.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت های اجتماعی گفت: مراکز درمانی شهرهایی مانند رفسنجان و دزفول از سوی خیرین ساخته شده است؛ خیر دیگری که در ایران زندگی نمی کند، در حال ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختی در تبریز است.
ایازی افزود: اکنون بسته نیازهای حوزه سلامت به مراکز درمانی، پایگاه انتقال خون و ایستگاه اورژانس آماده شده است.
وی از انعقاد تفاهمنامه ای بین وزارت بهداشت و سازمان اوقاف خبر داد تا طبق آن خیرین بعد از مرگ نیز بتوانند اموال خود را وقف حوزه سلامت کنند و بخشی از مال خود یا ثلث آن را در اختیار بیماران نیازمند قرار دهند.
ایازی افزود: مشکلات مراکز درمانی زیاد است و دولت نمی تواند کمک کند، بطور مثال پنج هزار پیوند مغز استخوان در بیمارستان شریعتی انجام شده اما پزشکان، دغدغه مشکلات پشتیبانی، اشکال در اتاق عمل و نداشتن آسانسور را دارند که این مشکلات باید رفع شود و پزشکان فقط باید دغدغه درمان بیماران را داشته باشند.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |