جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 2555 09:00 1393/03/27
۲۰ تا ۳۰ درصد افراد جامعه از افسردگی رنج می برند

۲۰ تا ۳۰ درصد افراد جامعه از افسردگی رنج می برند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
۲۰ تا ۳۰ درصد افراد جامعه از افسردگی رنج می برند

۲۰ تا ۳۰ درصد افراد جامعه از افسردگی رنج می برند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: سلامت روان از نظر وزارت بهداشت در اولویت قرار دارد چون ۲۰ تا ۳۰ درصد جامعه از نوعی افسردگی رنج می برند.

به گزارش مهر، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، "انستیتو پژوهشی سلامت روان" را در محل بیمارستان روانپزشکی رازی تاسیس می کند.
این تصمیم در جریان دیدار دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی روانپزشکی رازی، اتخاذ شد.
معاون وزیر بهداشت، ضمن دیدار از بخشهای مختلف بستری، مددکاری ، کاردرمانی و کارگاههای توانبخشی حرفه ای مجتمع روانپزشکی رازی ، در خصوص تاسیس انستیتو پژوهشی سلامت روان گفت: سلامت روان از نظر وزارت بهداشت، در اولویت قرار دارد چون ۲۰ تا ۳۰ درصد جامعه از نوعی افسردگی رنج می برند که بخش عظیمی از مشکلات خانواده های آنان و عدم توانایی افراد برای فعالیت در اجتماع به این موضوع مربوط می شود.
ملک زاده به پتانسیل موجود در دانشگاه علوم بهزیستی و این مجتمع بیمارستانی، به لحاظ نیروهای متخصص روانپزشک و پزشکی اجتماعی در زمینه های مختلف، اشاره کرد و افزود: انستیتو پژوهشی سلامت روان می تواند شامل چند مرکز تحقیقاتی خاص مانند اعتیاد ، سالمندی ، کودکان و نوجوانان و... برای ارتقای کیفیت خدمات به اقشار مختلف جامعه بشود.

وی ضمن توصیه به رئیس، معاونان و روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم بهزیستی که در این دیدار حضور داشتند ، برای بهره گیری از پژوهشگرانی جوان ، توانا و فعال در این انستیتو ، اظهارداشت : معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت می تواند به این انستیتو مجوز فعالیت اعطا کند علاوه براینکه از سازمان برنامه و بودجه، درخواست ردیف پژوهشی برای فعالیتهای آن داشته باشد.
معاون وزیر بهداشت، همکاری با چند مرکز معتبر و فعال دنیا در زمینه سلامت روان را برای پژوهشگران دانشگاه علوم بهزیستی و مجتمع روانپزشکی رازی لازم دانست تا در کسب دانش و تجربه محققان ایرانی بخصوص محققان جوان موثر باشد.
وی، اجرای کوهورت در میان افراد سالم جامعه از طریق سنجش وضعیت آنان با سئوالاتی که مربوط به سلامت روان می شود در راستای پیشگیری از بیماریهای روانی و همچنین کوهورت در میان بیماران روانی را برای اساتید و پژوهشگران دانشگاه علوم بهزیستی با همکاری مجتمع بیمارستانی روانپزشکی رازی ، بسیار حائز اهمیت دانست.
ملک زاده، اجرای طرح "ثبت آمار بیماران روانی (register)" را به مسئولان پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و مجتمع روانپزشکی رازی توصیه کرد و افزود: بخشی از بودجه وزارت بهداشت به اینگونه طرحها اختصاص دارد که می توان بودجه لازم را برای ثبت آمار بیماران روانی کل کشور نیز اختصاص داد.
وی اجرای طرح ثبت آمار بیماران روانی را برای انجام پروژه های تحقیقاتی دیگر با همکاری انجمن های حمایتی و یا خانواده بیماران لازم دانست که می تواند در پیگیری وضعیت بیماران حتی با تماس تلفنی به صورت دوره ای، توسط متخصصان و محققان موثر باشد.
ملک زاده مجددا تاکید کرد: اگر تیمی قوی از پژوهشگران و بویژه متخصصان جوان برای انستیتو پژوهشی جذب بشود و ضمن ارتباط با مراکز فعال دنیا ، مرتبا روی بیماران مطالعه داشته باشند ، مطمئنا کارهای خوب علمی و کاربردی حاصل فعالیت این انستیتو خواهد بود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت همچنین با توجه به حضور مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران اسکیزوفرنیا (احبا ) در این دیدار ، نقش افراد خیر و تشکل های غیردولتی خیریه را در فعالیت های علمی بسیار حائز اهمیت دانست.
وی در این زمینه توصیه کرد که تیمی از برجسته ترین اعضای هیات علمی و گروهی از افراد خیر و نیکوکار ، نهادی را برای حمایت از فعالیت های علمی شکل دهند تا بتواند از کمک های جزئی مردم نیکوکار تا کمک های بزرگتر را در جهت فعالیت های علمی و کاربردی در جامعه جذب کند



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |