جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 143966 19:26 1400/03/17
واردات نفت چین در ماه مه در عقب نشینی قیمتها موثر بود

واردات نفت چین در ماه مه در عقب نشینی قیمتها موثر بود

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
واردات نفت چین در ماه مه در عقب نشینی قیمتها موثر بود

واردات نفت چین در ماه مه در عقب نشینی قیمتها موثر بود

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

در آخرین معاملات بازارهای جهانی قیمت نفت برنت با افزایش 1.43صدی و95سنت افزایش داشت و به قیمت67 دلارو39سنت رسید

همچنین قیمت سبد نفتی اوپک در آخرین معاملات با کاهش1 درصدي وبا 66سنت کاهش به 65 دلارو 29سنت تثبیت شد.

این در حالی بود که ، قیمت نفت سنگین ایران با افزایش87 صدم درصدی و 53سنت افزایش به61دلارو57سنت رسید.

قیمت نفت روز دوشنبه پس از این که به رکورد بالای جدیدی صعود کرد با انتظار سرمایه گذاران برای مذاکرات هفته جاری میان ایران و قدرتهای جهانی برای احیای برجام، کاهش پیدا کرد.

آوتار ساندو، مدیر ارشد کالا در شرکت فیلیپس فیوچرز گفت: سرمایه گذاران ممکن است بخشی قراردادهایشان را برای سودگیری از صعود وست تگزاس اینترمدیت به ۷۰ دلار فروخته باشند. نگرانی اصلی درباره بازگشت نفت ایران به بازار است اما تصور نمی کنم پیش از انتخابات ریاست جمهوری ایران توافقی در کار باشد.

آماری که نشان داد واردات نفت چین در ماه مه بر مبنای سالانه ۱۴.۶ درصد کاهش پیدا کرده است در عقب نشینی قیمتها موثر بود.

هر دو شاخص در دو هفته گذشته تحت تاثیر بهبود تقاضا برای سوخت در آمریکا و اروپا که در پی کاهش محدودیتهای کرونایی در آستانه تعطیلات تابستانی روی داده است، رشد هفتگی داشته اند.

به گفته تحلیلگران، با وجود تسهیل محدودیت عرضه اوپک پلاس، انتظار می رود تقاضا برای نفت از عرضه در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ فراتر رود.

طولانی شدن مذاکرات میان ایران و قدرتهای جهان برای احیای توافق ۲۰۱۵ برجام و کاهش شمار دکلهای حفاری نفت آمریکا از قیمتهای نفت پشتیبانی کرده است.

ایران و قدرتهای جهانی در دهم ژوئن وارد پنجمین دور مذاکرات در وین می شوند که ممکن است شامل رفع تحریمهای اقتصادی واشنگتن علیه صادرات نفت ایران باشد.

در حالی که مقام اروپایی مسئول هماهنگی مذاکرات اظهار کرده که بر این باور است در هفته جاری توافق صورت خواهد گرفت، سایر دیپلماتهای ارشد اظهار کرده اند دشوارترین تصمیمات پیش رو قرار دارند.

تحلیلگران انتظار دارند ایران بمحض رفع تحریمها، تولید نفت خود را به میزان ۵۰۰ هزار تا یک میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

بر اساس گزارش رویترز، در آمریکا شمار دکلهای حفاری نفت و گاز طبیعی هفته گذشته برای نخستین بار در شش هفته اخیر کاهش یافت. کلوین وانگ، تحلیلگر شرکت سی ام سی مارکتس در این باره گفت: این آمار نشان می دهد شرکتهای حفاری نفت آمریکایی اشتیاق کمتری برای افزودن به تولید نفت دارند و بنابراین ریسک اشباع عرضه بازار نفت در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ کمتر می شود.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |