هزینه های درمان ناباروری رایگان می شود- حدود سه میلیون زوج نابارور در کشور

شناسه خبر: 63201

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به حدود سه میلیون زوج نابارور در کشور، از تلاش برای رایگان شدن هزینه های درمان این زوج ها در سال جاری خبر داد .

محمد اسماعیل مطلق در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: با پیگیری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امیدواریم که از امسال هزینه های درمانی و دارویی زوجین نابارور رایگان شود .

وی همچنین با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات در بحث ناباروری ها با آموزش و انجام اقدامات پیشگیرانه قابل درمان است، اضافه کرد که کارگروه ویژه ای در معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شده تا نسبت به شناسایی عوامل و فاکتورهای ناباروری اقدام کند .

مطلق از اقدامات خوب در حوزه درمان ناباروری از سوی وزارت بهداشت خبرداد و افزود: رایزنی های لازم با سازمان های بیمه ای و شرکت های دارویی برای زیر پوشش قرار گرفتن زوج های نابارور انجام شده است .

مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین از وجود شش میلیون نفر سالمند معدل هشت درصد جمعیت کشور خبر داد و گفت: باتوجه به میانگین ۱،۸ درصدی نرخ باروری و در صورت ارتقاء نیافتن این رقم، بخش قابل توجهی از جمعیت کشور در سال ۱۴۳۰ سالمند خواهد بود .

مطلق، ارایه خدمات و تکریم سالمندان را مهم دانست و افزود: در کنار آن باید به نیازمندی های نسل جوان و افزایش باروری زوجین ۱۸ تا ۳۵ سال کشور توجه ویژه شود زیرا عواملی چون افزایش سن ازدواج و آمار طلاق در جامعه بسیار نگران کننده و نیز تهدیدی جدی بر سلامت و جمعیت کشور است .

وی، از تهیه و توزیع بسته های آموزشی و مشاوره ای برای گروه های مختلف جامعه بویژه جوانان و نوجوانان، زوجین جوان از سوی وزارت بهداشت خبر داد و گفت: این بسته ها از سوی ۵۷ دانشگاه علوم پزشکی کشور در حال توزیع است .

استان مرزی گلستان با تنوع قومی و مذهبی یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و میانگین نرخ باروری آن ۲،۰۲ درصد است. از جمعیت گلستان افزون بر ۱۴۰ هزار نفر سالمند هستند .

ارسال نظر