پنج شنبه 09 فروردین، 1403

کدخبر: 176912 12:56 1401/01/30
هزار نفر وام بدون ضامن دریافت کردند

هزار نفر وام بدون ضامن دریافت کردند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
هزار نفر وام بدون ضامن دریافت کردند

هزار نفر وام بدون ضامن دریافت کردند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

به گزارش جهان اقتصاد به نقل از ایلنا، قربان اسکندری، مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد درباره میزان پرداخت وام آسان و بدون ضامن از زمان اجرای این طرح اظهار داشت: در دو ماه پایان سال 1400 یعنی از زمان شروع اجرای بخشنامه، حدودا بیش از 203 هزار نفر به میزان 6 هزار میلیارد تومان تسهیلات بدون ضامن براساس بخشنامه وزارت اقتصاد دریافت کرده‌اند که به طور میانگین به هر فرد حدود 30 میلیون تسهیلات پرداخت شده است. 

وی در خصوص شکایات برخی از متقاضیان دریافت وام آسان مبنی بر عدم همکاری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات و تغییر برخی از بندهای بخشنامه مربوطه در بعضی از بانک‌ها، گفت: شرایط پرداخت تسهیلات بدون ضامن تغییر نکرده و دقیقا همان بخشنامه وزارت اقتصاد با روال قبلی باید به اجرا برسد اما موضوع بسیار مهم این است که بانک‌ها برای پرداخت هرگونه تسهیلات باید به مدیریت منابع و مصارف نیز توجه کنند.   

مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد افزود: سیاست تسهیل وثایق در پرداخت وام به متقاضیان اهمیت بسیاری دارد اما پرداخت هر نوع تسهیلاتی نباید منجر به اخذ منابع از بانک مرکزی شود زیرا نقدینگی افزایش خواهد یافت. 

 اسکندری تاکید کرد: شرایط بخشنامه وزارت اقتصاد شامل تمام بانک‌های دولتی و بانک‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد می‌شود و بانک‌های خصوصی با توجه به‌ بخشنامه‌های صادره بانک مرکزی اقدام می‌کنند که جدیدا بانک مرکزی نیز اقداماتی در این خصوص انجام داده است که به‌ زودی ابلاغ خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بانک‌هایی که با مشکل کمبود منابع مواجه هستند می‌توانند متقاضی را به بانک دیگری معرفی کنند، گفت: طبق بخشنامه ابلاغ شده، متقاضی تسهیلات تنها می‌توانند به بانک‌هایی مراجعه کنند که پرداخت حقوق از آن بانک انجام می‌شود. 

مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد افزود: وزارت اقتصاد سامانه نظارتی دارد که افراد می‌توانند شکایات خود را در این سامانه ثبت کنند و وزارت اقتصاد تمام شکایت‌های ثبت شده بررسی و پیگیری می‌کند. 

 اسکندری در پاسخ به این سوال که برخی از متقاضیان دریافت تسهیلات نسبت به نحوه اعتبار سنجی انجام شده معترض هستند و آیا امکان اصلاح رتبه اعتبار افراد وجود دارد، اظهار داشت: رتبه اعتبار از طریق سامانه اعتبارسنجی تعیین و انجام می‌شود. به طور قطع تاخیر در پرداخت اقساط تسهیلات در پایین آمدن رتبه اعتباری افراد اثر می‌گذارد.

وی در پایان گفت: هر چند رتبه اعتباری اصلاح پذیر است اما این ارتقای رتبه منوط به بهبود عملکرد متقاضی در پرداخت اقساط است.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |