جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 7214 16:14 1393/09/01
جلال جلالی زاده :  آقای جنتی چرا 8 سال گذشته این حرف‌ها را در نمازجمعه نمی‌گفتند؟

جلال جلالی زاده : آقای جنتی چرا 8 سال گذشته این حرف‌ها را در نمازجمعه نمی‌گفتند؟

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
جلال جلالی زاده :  آقای جنتی چرا 8 سال گذشته این حرف‌ها را در نمازجمعه نمی‌گفتند؟

جلال جلالی زاده : آقای جنتی چرا 8 سال گذشته این حرف‌ها را در نمازجمعه نمی‌گفتند؟

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

     اگر آقای جنتی به عنوان یک عالم دینی بی طرف حرف می زدند طبیعتاً سخنان ایشان پذیرفته می شد اما ایشان خودشان سردمدار رقابتهای جناحی در کشور محسوب می شوند و موضع گیری های ایشان نادرست و تفرقه برانگیز است

عضو بنیاد امید ایرانیان اظهار داشت: نباید تریبون نماز جمعه و سخنان مطرح در پشت این تریبون جنبه افراطی داشته باشد و نتایج منفی بر کشور و جامعه تحمیل کند.

جلال جلالی زاده در خصوص سخنان آیت‌الله جنتی در خطبه‌های نماز جمعه به خبرنگار ایلنا گفت: تریبون نماز جمعه به نوعی تریبون نظام است و کسی که در مقام خطیب نماز جمعه پایتخت یک کشوری مانند ایران در پشت تریبون آن اقدام به سخنرانی می کند٬ نباید مباحث را طوری مطرح کند که نظام مورد انتقاد قرار گیرد و سخنان جنبه منفی داشته باشد.

وی ادامه داد: نوع نگاه‌ آقای جنتی موجب تنش و منفی‌نگری نسبت به دولت و حتی در جایی نسبت به نظام شده است که می‌توان به اظهار‌نظر ایشان در خصوص مذاکرات و تصمیمات مهم دولت اشاره کرد.

عضو بنیاد امید ایرانیان افزود: ایشان از روزهای اول مخالف دولت آقای روحانی بودند و از روزهای اول معلوم بود که ایشان دولت را به چالش خواهد کشید لذا با توجه به اینکه کشور در حالت کنونی در مقطع حساسی قرار دارد و نباید چهره داخلی و خارجی نظام را تیره کرد اقدامات ایشان نوعی تضعیف همه‌جانبه نظام تلقی می گردد.

وی با اشاره به سمت و جایگاه آیت الله جنتی در شورای نگهبان اظهار داشت: تمامی تایید صلاحیت‌ها در سطح کشور اعم از تایید نامزدهای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری و همچنین تایید مصوبات مجلس از فیلتر شورای نگهبان رد می شود و چون شورای نگهبان مرجع تایید صلاحیت‌ها هست٬ پس اگر هم مشکلی در کشور وجود دارد از ضعف عملکرد و عدم دقت این شورا نشات می گیرد.

نماینده مجلس ششم با اشاره به عملکرد نامطلوب دولت قبل اذعان داشت: گرانی؛ بیکاری؛ مشکلات اجتماعی؛ اقتصادی به وجود آمده ناشی از عملکرد نامطلوب دولت قبلی‌ست و جا دارد این سوال را از آقای جنتی بکنیم که چرا در هشت سال گذشته این سخنان را در خطبه های نماز جمعه بیان نمی کردند؟ چرا تکلیف 560 میلیارد دلار پول نفت در دولت قبل روشن نشده است؟

وی با اشاره به تعطیلی کارخانه‌ها و اعطای بورسیه‌های غیرقانونی در دولت گذشته ابراز کرد: اگر آقای جنتی به عنوان یک عالم دینی بیطرف حرف می زدند٬ طبیعتاً سخنان ایشان پذیرفته می شد اما ایشان خودشان سردمدار رقابت‌های جناحی در کشور محسوب می شوند و موضع‌گیری‌های ایشان نادرست و تفرقه‌برانگیز است و کسانی که تا دیروز داعیه‌دار دولت و عملکرد آنها بوده‌اند٬ امروز برای سرپوش گذاشتن بر روی عملکرد دولت گذشته اقدام به تخریب چهره دولت و آقای روحانی می‌کنند و اجازه نمی‌دهند کسانی که به آنها نقدی وارد می‌شود از خود دفاع کنند لذا باید گفت یک جانبه‌نگری بر افکار آنها حاکم است.

جلالی زاده در پایان اظهار داشت: سخنان آقای جنتی فاقد منطق بوده و به دور از هرگونه اخلاق اسلامی می باشد و باید گفت تمامی اظهارات ایشان تکراری و منسوخ بوده است و سعی در سرگرم کردن مردم به حاشیه‌ها٬ و دور کردن آنها از اصل و واقعیت مسائل دارند.

2

عبدالله ناصری :

اولین بار نیست كه آقای جنتی موضع‌گیری جناحی می‌كنند

     مهمترین شاخص شورای نگهبان بی‌طرفی‌ است اما متاسفانه دبیر این شورا٬ مخالف این اصل كلیدی اقدام می‌كنند لذا از هم اكنون باید برای انتخابات مجلس اظهار نگرانی كرد.

یک فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار داشت: اولین باری نیست كه آقای جنتی اقدام به موضع‌گیری حزبی و جناحی می كنند ایشان به جناح وقابل اصلاح طلبان وابسته هستند.

عبدالله ناصری با اشاره به سخنان دبیر شورای نگهبان درخطبه‌های نماز جمعه در گفتگو با ایلنا گفت: آقای جنتی هنوز به این باور نرسیده اند كه رئیس جمهوری اصلاح طلب با رای مردم به روی كارآمده است و باید با شعار اصلاح‌طلبانه٬ وزرا انتخاب شوند.

وی ادامه داد: سخنان ایشان در خطبه های نماز جمعه تازگی ندارد و این اولین باری نیست كه ایشان اقدام به موضع گیری حزبی و جناحی می كنند چراكه ایشان بارها وابستگی خود به جناح مقابل اصلاح‌طلبان را نمایان كرده‌اند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به معرفی گزینه پیشنهادی وزارت علوم از سوی رئیس جمهور اذعان داشت: بخشی از نگرانی آقای جنتی از نوع و مدل معرفی آقای فرهادی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم است چراكه جریانات داخل مجلس هیچ تصوری در خصوص معرفی آقای محمد فرهادی نداشتند و فكر معرفی ایشان را هم نمی‌كردند لذا دبیر شورای نگهبان و عده‌ای از نمایندگان مجلس از این موضوع ناخرسند هستند چراكه ویژگی های علمی و مدیریتی آقای فرهادی را نمی‌توان نادیده گرفت و ایشان در اصول و مبانی اصلاح طلب هستند پس نمی توان در روز رای گیری نسبت به سوابق ایشان بی تفاوت بود.

وی با اشاره به نقش شورای نگهبان در عرصه كلان كشور اظهار داشت: شورای نگهبان بر یك اصل كلی استوار است و آن‌ هم بی طرفی‌ است كه مهمترین شاخص این شورا به حساب می‌آید اما متاسفانه دبیر این شورا٬ مخالف این اصل كلیدی اقدام می‌كنند لذا از هم اكنون باید برای انتخابات مجلس اظهار نگرانی كرد.

ناصری گفت: ایشان در وابستگی به یك جریان خاص اظهار نظر می‌كنند اما باید گفت كه حرف ایشان در جبهه اصولگرا و تندروها نافذ نیست و شخصیتی تاثیر گذار در این جبهه محسوب نمی شوند.

وی در پایان با تاكید بر سكوت ایشان در هشت سال گذشته اظهار كرد: در زمان دولت احمدی نژاد ایشان سكوت كرده بودند و اصلا موضع‌گیری خاصی نداشتند. دلیل ایشان این بود كه دولت گذشته به دولت امام زمان معروف بودند لذا هیچگونه نقصی در این دولت وجود نداشته است.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |