سه شنبه 04 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 14771 15:32 1394/05/20
بنیاد مستضعفان اولین آسمانخراش ایران را می سازد

بنیاد مستضعفان اولین آسمانخراش ایران را می سازد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
بنیاد مستضعفان اولین آسمانخراش ایران را می سازد

بنیاد مستضعفان اولین آسمانخراش ایران را می سازد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

همایش «آموزه ها و چالش های طراحی و اجرای آسمان خراش ها » با ارایه علمی پروفسور آستانه اصل و با همت شرکت مادر تخصصی عمران و مسکن ایران از زیر مجموعه های معاونت توسعه ساختمان بنیاد مستضعفان برگزار شد.

در این همایش، سعیدی کیا رییس بنیاد مستضعفان با اشاره به رسالت تعریف شده شرکت های فعال بنیاد مستضعفان در حوزه عمران و مسکن در ارتقای صنعت کشور ، به روز رسانی و استفاده از فناوری های نوین و همچنین بهره برداری از شیوه های مدیریت نوین در تامین منابع مالی گفت : بومی سازی در دستور کار بنیاد مستضعفان قرار گرفته و امیدواریم که به صورتی مفید و موثر در این بخش از متخصصان ایرانی داخل و خارج از کشور استفاده کنیم .

بنابر این گزارش درحاشیه همایش مذکور،منوچهر خواجه دلویی معاون توسعه ساختمان بنیاد گفت: بنیاد مستضعفان در حوزه ساختمان سال ها است که فعالیت دارد و قاعدتا در این حوزه باید رسالت داشته باشدو کاری کند که هم در جهت انتقال و توسعه فناوری ، هم بهبود کیفیت کار و مدیریت به صنعت ساختمان کشور کمک کند.

وی با اشاره به اینکه تصمیم داریم در بخش بلند مرتبه سازی در این جهت نسبت به طراحی و ساخت اسمانخراش ها اقدام کنیم افزود: این کار یک دانشگاه برای دست اندرکاران و دانشگاهیان این بخش خواهد بود که ، ضمن اینکه در حوزه انبوه سازی نیز وارد می شویم و تلاش می کنیم از نیرو های متخصص ایرانی داخل و خارج از کشور برای طراحی و ساخت آسمانخراش استفاده کنیم .

خواجه دلویی گفت در اولین قدم در حوزه بررسی تئوری کنفرانس « آموزه ها و چالش های طراحی و اجرای آسمانخراش ها» در تهران برگزار شد و مطالعات کار ادامه پیدا خواهد کردتا بتوانیم با تعریف پروزه مناسب قدم های بعدی را برداریم .

معاون توسعه ساختمان بنیاد مستضعفان یاد آور شد : در فاز اول روی مکان یابی ساخت آسمانخراش متناسب با ضوابط شهرسازی و طرح جامع کار می کنیم و تمامی نکات فنی مطرح شده در کنفرانس را در ساخت رعایت خواهیم کرد و تا اویل سال آینده نقطه قطعی ساخت آسمانخراش ۱۲۱ طبقه و مطالعات نهایی جمع بندی می شود که هم اکنون ۱۱ نقطه در تهران برای اینکار در حال بررسی است و پهنه هایی که در طرح جامع امکان ساخت های صد طبقه به بالا در آنها وجود دارد مورد مطالعه قرار گرفته است .

وی در پایان اعلام کرد این آسمانخراش ۱۲۱ طبقه خواهد بود و کاربری آن عمومی و ترکیبی از فرهنگی ،تجاری و اداری است و طراحی سازه آن به عنوان اساسی ترین گام ساخت آسمانخراش به عهده مهندسان ایرانی است که متخصصان تراز اول دنیا در این بخش با ما همکاری خواهند کرد ، در نتیجه مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت و در اجرا نیز از پیمانکاران ایرانی و متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشوراستفاده خواهد شد .



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |