بازاریابی دیجیتالی به معنای تولید انبوه محتوا و توزیع بیهدف آن در فضای مجازی نیست این استراتژی غلط باعث کوری محتوا در مخاطب می شود.
بازاریابی دیجیتالی به معنای تولید انبوه محتوا و توزیع بیهدف آن در فضای مجازی نیست این استراتژی غلط باعث کوری محتوا در مخاطب می شود.
محمدعلی طوقانی برنامهنویس و متخصص کسبوکارهای آنلاین با بیان این مطلب اظهار داشت: بسیاری از مدیران بنگاههای اقتصادی تصور میکنند با بمباران محتوا و توزیع آن در شبکه های پرمخاطب مجازی میتوانند محصول و یا خدمات خود را به خوبی معرفی کنند درحالی که بعد از مدتی نه تنها محتواهای تولید شده دیده نمیشوند بلکه در ذهن کاربر به عنوان پستهای آزاردهنده شناسایی میشوند.
وی تصریح کرد: هدف از بازاریابی دیجیتالی فقط در معرض مخاطب قرار گرفتن نیست بلکه محتوا باید محرک و قابل تامل باشد درحالی که امروزه به فراوانی اطلاعات بیشتر از ارزش محتوا توجه میشود.
وی با بیان اینکه شبکههای مجازی بستر “جنگ توجه” است، ادامه داد: برای اینکه یک محتوا بتواند در میان میلیونها پست مختلف جلب توجه کند باید ابتدا گروه هدف را شناسایی، بستر حضور آنها را کشف و در راستای نیاز شخصی آنها اقدام به تولید محتوا کرد وگرنه پخش حجم گسترده ای از اطلاعات در بین گروههای مختلف مانند آن است که بخواهیم با انداختن یک سنگ در دریا توقع داشته باشیم که موج بزرگی به راه بیفتد!
طوقانی ادامه داد: در عصر اطلاعات ذهن انسان یاد گرفته که در انتخاب های خود سرعت عمل داشته باشد اگر یک محتوای مکتوب و یا تصویری بتواند در همان ابتدا جلب توجه و ذهن کاربر را درگیر کند بر اساس آمار، مخاطب حداقل تا نیمی از اطلاعات را مشاهده می کند؛ به همین دلیل پیشنهاد میشود که تولیدکنندگان محتوا روی شروع و یا سر اطلاعات بیش از بدنه توجه کنند و اصل پیام را در ابتدا قرار دهند نه در پایان.
این کارشناس کسبوکارهای آنلاین اضافه کرد: بزرگترین خطای مدیران بنگاههای اقتصادی این است که تصور میکنند با قرعهکشی جایزه میتوانند مشتری جذب کنند درحالی که امروزه کاربران به دنبال پیروزی در همان لحظه ابتدایی هستند نه اینکه یک سبد بزرگ خرید کرده و بعد از یک یا دو ماه انتظار نظارهگر این باشد که آیا در میان هزاران مشتری برنده جایزه میشود یا نه! پس به جای این شیوه غلط بهتر است محتواها به شکلی باشد که حس پیروزی در همان ابتدا به مشتری القاء شود.
وی با بیان اینکه سرنوشت هیچ محتوایی از ابتدا مشخص نیست، افزود: پیچیدگی ذاتی و چند لایه بودن تصمیم گیریهای انسانی و همچنین محل قطع ارتباط محتوا با مخاطب از جمله مهمترین عوامل ناشناخته ماندن سنجش اثر تأثیر بر مخاطب است بر همین اساس توصیه میشود محتوا ترکیبی از تحریک غریزی انسان و تهییجکننده در تصمیمگیری باشد.
محمدعلی طوقانی خاطر نشان کرد: برای تولید یک محتوای اثربخش، بهترین کار این است که ابتدا نیازهای اساسی انسان پاسخ داده شود تا فرد بخواهد به سمت نیازهای پیچیدهتر حرکت کند در بازاریابی محتوایی میتوان از این اصل به این صورت استفاده کرد که محتوای محصول ابتدا از نیازهای اساسی صحبت کند که محصول میتواند به آنها پاسخ دهد و سپس وارد سطوح بعدی شود به این ترتیب ممکن است مخاطب راحتتر وارد بخشتصمیم به خرید شود.
بی نظیرترین استادی که تا حالا داشتم
از مطالب آقای طوقانی ما که خیلی استفاده میکنیم عالین واقعا 😍😍
Comments are closed.