کد خبر: 4684
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳گروه : ایران
با تغییر دولت عراق و پشتیبانی مرجعیت، روند مبارزه با داعش مثبت خواهد بود
تروریستهای منطقه با حمایت و کمکهای مالی برخی کشورها از سرخوردگیهای اجتماعی و سیاسی در کشورهای منطقه سوءاستفاده کرده و نیروهایی از این کشورها جذب کردهاند.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس با بیان اینکه حقوق ملت ایران قابل مذاکره نیست، گفت: با تغییر وضعیت در عراق و پشتیبانی مرجعیت و شیعیان از مبارزه، روند تقابل علیه داعش در آینده مثبت خواهد بود.
به گزارش ایلنا، “سوونگ وونگ یوپ” سفیر جمهوری کره جنوبی دیروز (دوشنبه ۲۷ مرداد ماه) با حضور در مرکز پژوهشهای مجلس با کاظم جلالی رئیس این مرکز دیدار و گفتوگو کرد.
جلالی در این نشست روابط پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و کره جنوبی را در سطح مطلوبی دانست و گفت: روابط دولتهای دو کشور نیز در سطح خوبی قرار دارد و امید است تا این روابط بهتر شود.
وی با اشاره به سرعت بالای تحولات در دنیای امروز، در تبیین عوامل تحولات منطقه تصریح کرد: در تحولات اخیر منطقه عوامل بسیاری چون نارضایتی مردم به ویژه جوانان از حکومتهای کشورهای منطقه را میتوان بیان کرد چراکه جوانان تحصیل کرده نیازمند شغل، رفاه و نقش آفرینی در صحنه کشور خود هستند، در حالی که از رفاه فردی و اجتماعی خوبی برخوردار نیستند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، افزود: نکته مهم تحولات منطقه، نارضایتی مردم کشورهای این محدوده از جریان قدرتهای بینالمللی در کشورشان است چراکه آنها از رفتار و تحقیر غرب و آمریکا نسبت به دولتهایشان ناراضی هستند.
وی ادامه داد: سوال مهمی که در بین مردم منطقه وجود دارد این است که چگونه آمریکا و کشورهایی که ادعای دموکراسی دارند با وجود جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین از این رژیم جنایتکار حمایت میکند؟
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، تروریسم را یکی از پدیدههای شوم و خطرناک منطقه خواند و یادآور شد: تروریستهای منطقه با حمایت و کمکهای مالی برخی کشورها از سرخوردگیهای اجتماعی و سیاسی در کشورهای منطقه سوءاستفاده کرده و نیروهایی از این کشورها جذب کردهاند.
وی در تشریح عوامل مورد نیاز برای ثبات منطقه، تاکید کرد: از یک سو باید در کشورهای منطقه به سطح رفاه مردم توجه شده و حکومتها به دنبال کارآمدی پیش روند و از سوی دیگر باید در این کشورها دموکراسی برقرار شود تا مردم به صورت واقعی در کشورهای خود حق حاکمیت داشته باشند.