جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 2470 07:14 1393/03/24
عده‌اي هنوز در دوران حجر مي‌انديشند

عده‌اي هنوز در دوران حجر مي‌انديشند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
عده‌اي هنوز در دوران حجر مي‌انديشند

عده‌اي هنوز در دوران حجر مي‌انديشند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

روحاني در جشن انتظار و اميد

دكترحسن روحاني در جشن انتظار و اميد که به مناسبت سالگرد انتخابات رياست جمهوري و همچنين ميلاد حضرت مهدي(عج) برگزار شد؛ گفت: ما به دنبال خردي هستيم که به ما مي‌گويد کشور از آن مردم است و هيچ صاحبي جز ملت ايران ندارد. 

وي افزود: ما راهي که در سياست داخلي و خارجي انتخاب کرديم ادامه مي‌دهيم. مگر چه چيزي گفته‌ايم که برخي امروز برآشفته‌اند. ما تنها گفتيم فرهنگ از آن مردم است و مردم براي تعالي فرهنگ خود قدم بردارند. فرهنگ يعني آنکه ما با آن زندگي مي‌کنيم.

رئيس جمهور يادآور شد: مگر قرار است کسي فرهنگ را در کپسول بريزد و آنرا در نسخه بنويسد تا آن را از داروخانه تهيه کنيم. گويي عده‌اي هنوز در دوران حجر مي‌انديشند و فکر مي‌کنند. دولت در اين راه مصمم است چه کسي خوشش بيايد يا نيايد. دولت معتقد است کشور از‌ آن مردم است و آنها بايد همه کارها را انجام دهند.
رئيس جمهور بابيان اينکه در زمينه اقتصاد، فرهنگ، سياست داخلي و امنيت دولت حامي و مجري خاص و اراده شما مردم است؛ گفت: دولت در برابر خواست ملي سيطره‌اي ندارد بلکه اين خواست ملي است که بر دولت سيطره خواهد داشت.


هيچ گروهي حق ندارد رهبري را به نام خود مصادره کند/ برخي مي‌خواهند اميد را در دل مردم کمرنگ کنند
رئيس جمهور در همايشه انتظار و اميد گفت: مردم ما در 24 خرداد اعلام کردند که هيچ گروه و جناحي حق ندارد انقلاب، دفاع مقدس و رهبري نظام را براي خود مصادره کند.
به گزارش خبرنگار مهر، حسن روحاني، رئيس جمهور کشورمان در همايش انتظار و اميد که صبح امروز به مناسبت نيمه شعبان و سالروز 24 خرداد در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار شد، گفت: "جاءالحق و ذهق الباطل". امروز و فردا جشن اميد همه ما است . جشني براي انتظار صبح اميد و پايان شب يلداي طولاني غيبت.
وي افزود: هر چقدر که غيبت آن عزيز طولاني تر شود اميد ما به روز ظهروش بيشتر و بيشتر خواهد شد ما منتظر روزي هستيم که بيايد و افراط ها را براي هميشه پايان دهد. ما متنظر روزي هستيم که بيايد پرچم اعتدال، عدالت و پيشرفت را برافراشته کند و صلح و اميد و دوستي و آشتي را به ارمغان آورد.
روحاني گفت: او امام عدل و عدالت است؛ او فرمانرواي اعتدال است؛ او خواهد آمد که مردم در کنار هم بهترين هم زيستي و بهترين زندگي شکوهمند انساني را تجربه کنند.
رئيس جمهور با بيان اينکه همه ما منتظر روز موعوديم ادامه داد: همه ما اميدوار به روز موعود هستيم، اما نه منتظري که گوشه‌اي بنشنيم و زانوي غم بغل بگيريم؛ آن انتظار جان سوز و حان کاه خواهد بود؛ ما منتظري هستيم که تلاش مي کند و زمينه را براي حضور مائده آسماني آماده مي‌سازد ؛ شرايط را براي عدل و عدالت و انصاف آماده مي‍کند که اين انتظار، انتظاري اميدبخش و فرح‌بخش است و به جامعه نشاط و تحرک مي بخشد.
برخي قبل از انتخابات به من مي گفتند مگر نمي داني مکانيزم صندوق راي چگونه است؟
وي همچنين در ادامه با بيان اينکه با اشاره به حماسه آفريني ملت ايران در ايام مختلف گفت: پارسال ملت ما چه کرد همان ملتي که ماه ها قبل نااميدي سراسر جامعه را گرفته بود و بسياري از مردم مي گفتند مگر انتخابات هم تاثير و فايده اي دارد؟
روحاني ادامه داد: عده اي به خود من مي گفتند چرا به صحنه آمدي و ثبت نام کردي، مگر کشور را نمي شناسي و نمي داني مکانيزم صندوق راي چگونه است. اما شور، نشاط و حضور مردم و همچنين جمله تاريخي رهبري که گفتند صندوق راي حق الناس است و حتي همه آنهايي که به نظام علاقه ندارند بخاطر کشورشان پاي صندوق‌هاي راي بيايند، اين حماسه بزرگ را آفريد و آنچنان فضايي در کشور ايجاد شد که روزهاي خرداد، گويي خرداد ديگر است، گويي روزهاي نشاط و اميد در کنار صندوق رأي آمده است.
پارسال به جهانيان اعلام کرديم روبروي هم صف نمي کشيم بلکه در کنار صندوق راي به صف مي ايستيم
رئيس جمهور ادامه داد: پارسال به همه جهانيان اعلام کرديم که در کشور ما رقابت و رفاقت جوانمردانه خواهد بود و به همه جهانيان اعلام کرديم ما در روبروي هم صف نمي کشيم بلکه در کنار صندوق رأي به صف مي‌ايستيم.
وي با بيان اينکه مردم ما در خرداد سال گذشته اميد آفريدند، گفت: ملت ما نه تنها براي ايران بلکه براي جهان اميد آفريد و من اغراق و مبالغه نمي کنم هر کجا رفتيم و هر مسئولي را در سراسر دنيا ديديم به من گفت انتخابات خرداد پارسال ايران براي همه ما اميدآفرين بود.

روحاني ادامه داد: در کنار جشن بزرگ نيمه شعبان و در کنار جشن بزرگ انتظار به او مي گوييم که همچنان دلبسته اوييم، يا مهدي، به او مي گوييم که همچنان چشم براهيم يا صاحب الزمان(عج)، به او مي گوييم راهش و مسيرش را براي ظهور هموار مي سازيم.

رئيس جمهور با بيان اينکه مردم در خرداد پارسال با دست و زبانشان خرافه ها را زدودند، تصريح کرد: مردم ما خرداد پارسال در برابر امامشان سرفرود آوردند و از خرافه گويان در برابر امام عصر(عج) عذرخواهي کردند.
وي با تاکيد بر اينکه اين دولت در برابر همه موافقان، حاميان، منتقدان و مخالفانش سر تکريم و تعظيم فرود مي‌آورد، بيان کرد: راه ملت ما در خرداد پارسال انتخاب شد گرچه انتخابات به معناي سرنوشت کشور است و رئيس جمهور به معناي منتخب کل کشور، کل ملت، اين دولت خود را خادم همه مردم مي داند.
روحاني افزود: اين دولت و حاميان آن گرچه گروهي با زبان تکريم با دولت سخن نمي گويند، اما سخن ما با آنها باادب، احترام و کرامت خواهد بود و ما براي صلح و آشتي و برادري کنار هم جمع شديم و امروز، روز وحدت و اتفاق است، نه روز نفاق، شکاف و فاصله.
رئيس جمهور گفت: امروز روز برچسب زدن به همديگر نيست، بلکه روز چسبندگي بيشتر جامعه است.
ملت در انتخابات پارسال راه اعتدال و ميانه‌روي را برگزيد
وي ادامه داد: اولين راهي که اين ملت در انتخابات پارسال برگزيد، راه اعتدال و ميانه‌روي بود و اين راه بازگشت‌ناپذير است.
روحاني با بيان اينکه اعتدال و ميانه‌روي به معناي انتخابي بين حق و باطل نيست، اذعان داشت: اعتدال به معناي راهي ميان راست و دروغ نيست، راهي بين حفظ منافع ملي و از بين بردن منافع ملي نيست، اعتدال يک روش و بينش است و همان راهي است که منبعث شده از سيره پيامبر(ص) است و پيامبر(ص) سراسر زندگي اش، کمال و اخلاقش، اعتدال بود.
رئيس جمهور کشورمان با بيان اينکه اعتدال مسيري است که از عقل و خرد جمعي استفاده مي کند، تاکيد کرد: عقل و خرد جمعي که به ما مي گويد براي حفظ منافع ملي بايد سايه شوم تحريم ها را از سر ملت برداريم؛ خرد و عقلي که به ما مي گويد ما بايد دنبال صلح در منطقه و جهان باشيم؛ خردي که به ما مي گويد اداره کشور، توسعه کشور بدون مردم و واگذاري به مردم امکان پذير نخواهد بود؛ خردي و عقلي که به ما مي گويد کشور از آن مردم است و اين کشور هيچ صاحبي جز ملت ايران ندارد؛ عقل و خردي که به ما مي گويد بايد فقرها را بزداييم و تبعيض هاي ناروا را کنار بگذاريم مردم ما اين همه رنج و آلودگي محيط زيست را تحمل مي‌کنند.
بايد از عقل و فکر و نظر همگان استفاده کنيم
روحاني با اشاره به چشم انداز بيست ساله و با بيان اينکه اين مصوبه ده سال است که خاک مي خورد، گفت: ايران کشوري است توسعه يافته و ما براي اينکه در مسير خردورزي حرکت کنيم بايد از عقل و فکر و نظر همگان استفاده کنيم که همه چيز در نزد همگان است و بايد از افکار و انديشه جامعه بهره ببريم.
رئيس جمهور با بيان اينکه اين جشن، جشن مردم است، گفت: مردم، براي آمدن به صحنه و آينده خود و کشورشان اميدوار شدند، اما عده اي ولو اندک با ابزار و ادوات تبليغي فراوان مي خواهند اين اميد را در دل مردم کمرنگ کنند.
وي گفت: ما به آنهايي که راهي را برگزيدند که در تضاد با انتخاب مردم است، اعلام مي کنيم که مردم ما خشونت و افراطي گري را قبول ندارند و در خرداد پارسال اعلام کردند که يک ملت، يک دولت و يک حکومت هستند.
هيچ گروه و جناحي حق ندارد رهبري نظام را براي خود مصادره کند
روحاني ادامه داد: مردم ما در 24 خرداد اعلام کردند که هيچ گروهي، هيچ جناحي حق ندارد انقلاب را به نام خود مصادره کند، هيچ گروهي حق ندارد دفاع مقدس را به نام خود مصادره کند، هيچ گروه و جناحي حق ندارد رهبري نظام را براي خود مصادره کند.
رئيس جمهور کشورمان تاکيد کرد، کشور، قانون اساسي، رهبري، منافع ملي و آينده کشور مربوط به همه ملت، اقوام و مذاهب است.
وي با بيان اينکه امروز يک سال از روز شما ملت و 10 ماه از روز دولت مي گذرد، گفت: دولت در اين 10 ماه هيچگاه وعده هايي که به شما داده، از ياد نخواهد برد.
اقليت حق ندارد آنچه اکثريت تصميم گرفته است به آن بي احترامي کند
روحاني افزود: اقليت، محترم است، همانطور که اکثريت محترم است اما اقليت حق ندارد آنچه اکثريت تصميم گرفته است به آن بي احترامي کند.
رئيس جمهور با بيان اينکه اين دولت به آنچه که به مردم وعده داده به عنوان وظيفه عمل خواهد کرد، گفت: البته از ديرباز به ما ياد داده اند "الامور مرهونه باوقاتها" دولت به وعده هايي که به مردم در زمينه سياست خارجي، داخلي، مسائل فرهنگي و اقتصادي داده، پايبند است و تاکنون نيز گام هاي بلندي برداشته است، گرچه هنوز به رسيدن به همه اهداف راهي طولاني پيش رو داريم.
وي با تاکيد بر اينکه اين دولت به آينده کشور اميدوار است، گفت: دل هاي ما کاملا محکم است ما کاملا متکي به لطف خدا، اتکا به حمايت مردم و توفيقات ولي عصر(عج) راه را به پيش خواهيم برد و امروز عزت ايران را در سراسر جهان مي بينيم و چهره واقعي ملت و دولت ايران براي جهانيان نمايان شده است.
همه دنيا مي‌دانند که اين دولت برآمده از راي مردم است
روحاني ادامه داد: اگر ما امروز قدرتمندانه در جهان حرکت مي‌کنيم براي اين است که همه دنيا مي‌دانند که اين دولت برآمده از راي مردم است. همه از اين ملت و از تاريخ مردم با عظمت ياد مي کنند.
رئيس جمهور کشورمان ادامه داد: اگر مي خواهيم همه با ما باادب و با احترام حرف بزنند، ما نيز بايد با ادب و احترام حرف بزنيم. انقلابي بودن، ايستادگي کردن و عزت به معناي سخن ناسالم نيست. سخن بايد سخن نبکو باشد و راه ما، راه حـُسن و حـَسن است. بنابراين اين مسير و راهي را که برگزيديم و انتخاب کرده ايم را ادامه خواهيم داد.
وي با بيان اينکه مگر ما چه گفته ايم که برخي ها برآشفتند، اذعان کرد: ما گفتيم فرهنگ از آن مردم است و مردم بايد براي تعالي فرهنگ خود قدم بردارند. فرهنگ يعني آنچه که با او زندگي مي کنيم و زندگي خواهيم کرد.
بعضي ها طوري حرف مي زنند گويي هنوز در دوران حجر زندگي مي کنند
روحاني افزود: مگر کسي بناست فرهنگ را در کپسولي کند و نسخه اي بپيچد و مردم آن را از داروخانه خريداري کنند. بعضي ها طوري حرف مي زنند گويي هنوز در دوران حجر زندگي مي کنند و مي انديشند.
رئيس جمهور تاکيد کرد: اين کشور معتقد است کشور از آن مردم است و همه کارها را مردم بايد انجام دهند در اقتصاد، فرهنگ، سياست خارجي و داخلي مردم همواره حامي دولت اند و دولت نيز مجري خواسته ها و اراده‌هاي شما است و دولت اجراکننده است در برابر خواست ملي. دولت هيچ سيطره اي بر خواست ملي ندارد، بلکه خواست ملي بر ما سيطره خواهد داشت.
وي با بيان اينکه اتحاد، وفاق، برادري و آشتي از ديگر پيام هاي انتخابات 24 خرداد بود، ادامه داد: بياييم امروز در کنار يکديگر قرار بگيريم و بدانيم کشور، منطقه و جهان با مشکلات فراواني مواجه است.
راه گذشته، بازگشتني نيست
روحاني در ادامه با اشاره به مشکلات منطقه گفت: چرا امروز در منطقه اين همه گرفتاري است، چرا کشتار، چرا در سوريه و عراق آرامش نيست، خانه ها ويران شده و خون هاي بيگناهان تبديل به روخانه شده است؟ يک گروه افراطي با هر نام و نشان با مردم اين چنين مي کنند و متاسفانه نام خود را مسلمان و راه خود را جهاد مي‌نامند و مي گويند ما بايد به راه اسلام و قرآن را که اين چنين است، عمل کنيم.
رئيس جمهور تصريح کرد: پبامبر ما پيامبر رحمت بود؛ اميرالمومنين اگر در حکومتش مي ديد يک مسيحي پيرمرد گرفتار است به همه نهيب مي زد که چرا زير بال و پر اين پيرمرد را نگرفته ايد و اين چنين ناتوان است اين دين ما است و اين اسلام ما است؛ من دچار حيرتم که برخي چطور با تئوري هاي غلطشان بذر خشونت را در افکار مي‌پاشند و کاري مي کنند وحدت و برادري در کشور جاي خود را به اختلاف و نفاق بدهد. چرا مي خواهند راه گذشته را برگردند؛ راه گذشته بازگشتني نيست.
وي با بيان اينکه متاسفانه امروز در منطقه شاهد خشونت، ترور، آدم کشي و آوارگي هستيم، گفت: ملت ايران اين خشونت ها را تحمل نخواهد کرد و همانطور که در سازمان ملل اعلام کرديم با خشونت و تروريسم در منطقه و جهان مبارزه مي کنيم.
روحاني با اشاره به پيام اين خشونت، افراط و افراط گرايي در منطقه بيان کرد: حوادث منطقه يک پيام روشني براي ما دارد و آن اين است که دشمنان وحدت دنياي اسلام بيکار ننشستند و زمينه هاي فراوان براي جنگ فراهم کردند و اين هوشياري و بيداري ما است که بايد مانع اين آتش افروزي ها شود.
رئيس جمهور کشورمان در پايان گفت: وفاق، اتحاد، برادري، محبت و در کنار هم قرار گرفتن پيام 24 خرداد است.
يک فعال سياسي: يک سال، فرصت کافي براي تحول نيست
يک نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي از جمله دلايل پيروزي ديدگاه ايده‌آلي و نظر روحاني در انتخابات 24 خرداد 92 را عملکرد دولت گذشته به ويژه شخص رييس جمهور وقت دانست و گفت: متاسفانه در دولت گذشته حاشيه‌سازي‌ها باعث شده بود مسائل فرعي، اصلي شوند، بنابراين مردم احساس کردند مسوولان بايد از افراط و تفريط فاصله بگيرند تا فضاي معتدل و متعادلي پديد آيد.
نورالله حيدري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين‌که شعارهاي حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني منطبق با نيازهاي جامعه بود، تصريح کرد: مردم از رويه‌هاي افراطي و تفريطي روي‌گردان شده بودند.
اين فعال سياسي با اشاره به اين‌که در انتهاي دولت دهم شاهد رشد فزاينده قيمت‌ها و رکود و بي‌رونقي در اقتصاد کشور بوديم، افزود: فضاي سياسي هم ناخوشايند شده بود و از يک طرف بحث تحريم‌ها با وقت انجام مي‌شد و از طرف ديگر گفتمان‌ها و گروه‌هاي داخلي نيز تقابل داشتند پس فضاي سياسي کشور هم ايجاب مي‌کرد فردي روي کار آيد که به آرا و نظرات مختلف توجه کند.
اين نماينده پيشين مجلس شوراي اسلامي با بيان اين‌که از ديگر چالش‌هاي پيش روي دولت تدبير و اميد در آغاز کار، در حوزه فرهنگي بود که همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: در بحث فرهنگي کاستي‌ها و جهت‌گيري‌هايي برخلاف اصول و ارزش‌هاي انقلاب را شاهد بوديم که کم و بيش ادامه دارد.
حيدري به برخي موفقيت‌هاي دولت در يک سال گذشته اشاره کرد و گفت: اقدامات دولت در تلاش براي مهار تورم و گراني و کاهش التهاب قابل تقدير است و گرچه اين مشکل کامل برطرف نشده است، اما التهاب از بين رفته است.
اين فعال سياسي با بيان اين‌که دولت طي يک سال گذشته در شکستن فضاي رواني تحريم‌ها موفق عمل کرده است، افزود: گرچه عملا دستاوردي نداشتيم، اما اين جو رواني که جامعه جهاني عليه ايران است، شکسته شد و چهره منطقي و اهل گفت‌وگو از جمهوري اسلامي در اذهان ملت‌ها و دولت‌ها شکل گرفت.
وي با بيان اين‌که در يک سال گذشته در عرصه داخلي آرامش نسبي را مشاهده مي‌کنيم، خاطرنشان کرد: طرح بيمه سلامت و بيمه همگاني از سوي دولت دنبال مي‌شود که کار خوبي است، همچنين دولت بحث توجه به توليد و حمايت از سرمايه‌گذارها قدم‌هاي خوبي را برداشته است و اخيرا هم حرف‌هايي در راستاي ايجاد اشتغال مطرح مي‌شود که ان‌شاءالله محقق شوند.
اين فعال سياسي در ادامه برخي انتقادها از دولت را مطرح کرد و توضيح داد: چون کابينه دولت اکثريت وزرايش متمول هستند، دولت در ذهن مردم، دولتي طرفدار مظلوم و مستضعف مطرح نمي‌شود و گرچه اين افراد داراي تجربه هستند، اما اگر از افرادي جوان‌تر و چابک‌تر و بي‌مساله‌تر استفاده مي‌شد بهتر بود.
وي با بيان اين که متاسفانه در عرصه فرهنگي در حوزه اولويت و اصالت دادن به فرهنگ اسلامي - ملي چندان در دولت توجه و اهتمام نمي‌شود، گفت: گفت‌وگوهايي انجام مي‌شود، اما نحوه برخورد و مماشاتي که با برخي گروه‌هاي معارض و زاويه‌دار با انقلاب انجام مي‌شود، جالب نيست.
اين نماينده پيشين مجلس شوراي اسلامي با بيان اين‌که دولت در برخي سياست‌هاي دولت گذشته مانند مسکن مهر و هدفمندي يارانه‌ها حالت انفعالي دارد، توضيح داد: اگر اين طرح‌ها خوب است بايد با قوت ادامه پيدا کند و اگر نيست، بايد روش‌هاي جايگزيني به کار گرفته شود، اما به نظر مي‌رسد دولت در اين مسائل بلاتکليف مانده و نمي‌داند يارانه را قطع کند يا ادامه دهد يا مسکن مهر را ادامه دهد يا خير که اين موضوعات چالش‌هايي را براي دولت ايجاد کرده است.
حيدري در پايان افزود: در عرصه‌هاي مختلف پيشرفت‌هايي اتفاق افتاده است اما برآيند کار آنطور که انتظار مي‌رفت، نبوده است، بايد زمان بيشتري بدهيم چون يک سال فرصت کافي براي يک تحول نيست و چه بسا اگر زمان بگذرد و دولت برخي برنامه‌هاي خوب را که شروع کرده، به ثمر رساند، شاهد تغيير وضعيت باشيم



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |