جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 12961 15:07 1394/03/06
ساختمان هایی که بر اثر ارتعاشات یک کامیون دچار خسارت می شود

ساختمان هایی که بر اثر ارتعاشات یک کامیون دچار خسارت می شود

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
ساختمان هایی که بر اثر ارتعاشات یک کامیون دچار خسارت می شود

ساختمان هایی که بر اثر ارتعاشات یک کامیون دچار خسارت می شود

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

انتقاد از عدم رعایت قوانین ساخت و ساز در نمایشگاه عمران و مسکن

در شرایط فعلی به طور میانگین هر روز سه هزار واحد ساختمانی تکمیل می کنیم و هر روزی که قوانین و قاعده هایی را که به سلاح ساختمان سازی است به تاخیر بیاندازیم و آن را پیگیری نکنیم باید بپذیریم تمامی این واحدها با شیوه ای مشکل دار ساخته می شود و اگر این حجم را در کنار هم بگذاریم متوجه می شویم چه میراثی برای کشور بر جا خواهیم گذاشت.

گروه امورزیربنایی

رییس شورای مرکزی سازمان نظام کاردانی ساختمان با بیان اینکه ساخت سالانه یک و نیم میلیون واحد مسکونی ما را به توازن و تعادل درعرضه و تقاضا می رساند از وجود بیش از ۶۰ هزار هکتار بافت فرسوده در کشور خبر داد.

مهدی موذن درآیین افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان کیش گفت: گرفتاری های زیادی در صنعت ساختمان داریم و باید آن را بپذیریم.وی افزود: درشرایط فعلی به طور میانگین هر روز سه هزار واحد ساختمانی تکمیل می کنیم و هر روزی که قوانین و قاعده هایی را که به سلاح ساختمان سازی است به تاخیر بیاندازیم و آن را پیگیری نکنیم باید بپذیریم تمامی این واحدها با شیوه ای مشکل دار ساخته می شود و اگر این حجم را در کنار هم بگذاریم متوجه می شویم چه میراثی برای کشور بر جا خواهیم گذاشت.

موذن با بیان اینکه رعایت نکردن قوانین درست ساختمان سازی سرمایه های کشور را به هدر می دهد، افزود: چرا تنها به فکر این هستیم که بنزین به هدر نرود، تمامی مصالحی که در ساختمان سازی هم به کار می رود سرمایه ملی است که نباید در حفظ آن خیانت کنیم.

رییس شورای مرکزی سازمان نظام کاردانی با بیان اینکه ساختمان سازی نیاز روز است، بیان کرد: بسیاری از خانواده ها درکشور مسکن ندارند و حدود شش تا هفت میلیون جوان در سن ازدواج هستند که اصلی ترین مانع برای آنان مساله سرپناه است.

وی با تاکید بر اینکه نباید در مورد بافت های فرسوده بی تفاوت باشیم، گفت: ساختمان هایی وجود دارد که بر اثر ارتعاشات یک کامیون سنگین دچار خسارت و ویرانی می شود که باید نگران این مساله بود.

موذن با بیان اینکه سازمان نظام کاردانی به این مسائل به خوبی واقف است، افزود: ۶۰ تا ۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده درکشور وجود دارد که اگر تبدیل به واحد مسکونی بشود حدود شش تا هفت میلیون واحد مسکونی را دربر می گیرد که در زیر سقف های سست آنها هموطنان ما زندگی می کنند.

وی اضافه کرد: اگر هر ساله یک و نیم میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته شود شاید بتوان به توازن و تعادل در عرضه و تقاضا رسید.

ساخت دو میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی توسط تعاونی ها

معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی سخنران دیگر این مراسم با بیان اینکه در شرایط کنونی ۱۲ هزار و ۶۰۰ تعاونی در بخش مسکن فعال هستند، افزود: حدود دو میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی توسط تعاونی ها ساخته شده که ۷۵ درصد آن به اتمام رسیده است.

حمید کلانتری اضافه کرد: تعاونی ها در مسکن مهر ۹۰۰ هزار واحد تحویل داده اند و باقیمانده که یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد است در حال سخت و ساز است.

وی در مورد تعاونی های متعارف مسکن گفت: این تعاونی ها در حوزه انبوه سازی کار می کنند که متوسط آن ۲۰۰ واحد است.

۱۲درصد اشتغال کشور در صنعت ساختمان است

رییس اتاق تعاون ایران هم دراین همایش گفت : ارزان ترین بخشی که می تواند اشتغالزایی ایجاد کند همین صنعت ساختمان است که در شرایط کنونی ۱۲ درصد اشتغال کشور در این بخش وجود دارد.

بهمن عبداللهی افزود: زمانی که با ساخت ۶۵ تا ۷۰ متر ساختمان می توان یک شغل ایجاد کرد در سطح انبوه این رقم افزایش خواهد یافت اگر سالانه و با رعایت الگوی مصرف یک میلیون و ۲۰۰ واحد مسکونی ساخته شود معادل این رقم اشتغال در کشور ایجاد خواهد شد .

وی سهم مسکن در سبد خانواده ها را موضوع مهمی عنوان کرد و گفت: در شرایط کنونی سهم مسکن در سبد هزینه های خانوار حدود ۴۰ درصد است که این رقم در شهرهای بزرگ به بیش از ۷۰ درصد می رسد که ارزان سازی در قالب الگوی مصرف کمک بزرگی به کاهش هزینه های مسکن خانوار خواهد کرد .

عبداللهی با تاکید بر اینکه میانگین رشد در بخش مسکن در طول ۲۳ سال گذشته بیش از ۲۴ درصد بوده است افزود: در هیچ فعالیتی بازار سرمایه ، ارز و طلا شاهد چنین رشدی نبوده است ، با توجه به تورم ۲۰ درصدی در کشور در ۲۰ سال گذشته تنها شاهد رونق بخش مسکن بوده ایم .

وی نیاز کشور در سال های آِینده را حدود ۹۰۰ هزار واحد برای متقاضیان خانه اولی عنوان کرد و گفت : اگر موضوع بافت های فرسوده و نیاز انباشت بازار را در نظر بگیریم حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در سال باید ساخته شود .

رییس فراکسیون تعاون مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم از بدهی ۱۰۵ هزار میلیارد تومانی دولت به شبکه بانکی ( نه دولت کنونی ) خبر داد و گفت: طی ۳۶ سال پرونده ای به نام دولت جمهوری اسلامی وجود دارد که با آمدن هر دولتی هم وارث خوبی ها و بدی ها خواهد بود که باید آن را اصلاح کرد .

ایرج ندیمی با بیان اینکه نمی توان نقش صنعت ساختمان در رونق صنایع دیگر را نادیده گرفت، گفت : باید برای صنعت ساختمان نسخه ای بپیچیم که ارتباطی با سیاست داخلی و خارجی نداشته باشد .

رییس فراکسیون تعاون مجلس افزود: در شرایط کنونی و به تناسب کلان شهرها امکان پرداخت وام های مناسب در حد یک سوم هم وجود ندارد و نیاز به آورده های حجیم از سوی مردم است که با اقتصاد سازگار نیست .

 
 
 


  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |