پنج شنبه 09 فروردین، 1403

کدخبر: 128924 21:23 1399/10/23
یکه تازی «هوش مصنوعی» در آینده نزدیک جهان

یکه تازی «هوش مصنوعی» در آینده نزدیک جهان

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
یکه تازی «هوش مصنوعی» در آینده نزدیک جهان

یکه تازی «هوش مصنوعی» در آینده نزدیک جهان

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

دکتر امیرعلی رمدانی_تحلیلگر اقتصاد_معنی جمله «محیط کار مبتنی بر هوش مصنوعی» چیست؟ آیا صرفاً عبارتی پر آب و تاب برای سوار شدن بر موج توجهات نسبت به هوش مصنوعی است؟ و یا تشریح مجموعه‌ای از ابزارها، تکنیک‌ها و روش‌ها در راستای ارائه ارزشی واقعی است که نتیجه آن خلق محیط کاری متفاوت است؟ یا از دید کلی‌تر، آیا ما در ابتدای مسیر تحولی عظیم در نحوه انجام کارها با استفاده از هوش مصنوعی به عنوان یکی از ستون‌های اصلی فعالیت‌ها هستیم یا در بطن جدیدترین بحث روز و زودگذر دنیا وارد شده‌ایم؟
مسلماً فکر نمی‌کنم هوش مصنوعی موضوعی زودگذر باشد. اعتقاد دارم که ما در ابتدای مسیری بلندمدت، پرهیجان و با سرعت پیشرفت زیادی هستیم؛ هیجانی که دستاورد آن، تغییرات بنیادین و اساسی در اکثر محیط های کاری، محیط های خانوادگی، تفریحی و غیره خواهد بود. به عنوان مثال هوش مصنوعی در محیط کاری سبب می‌شود تا محیطی کاملاً متفاوت با محیط کاری که هم اکنون شاهد آن هستیم را دارا باشیم. هدف از به کارگیری هوش مصنوعی در محیط های مختلف زندگی، تسهیل در فرایندهای فعلی و محول کردن برخی وظایف به دستگاه‌ها می‌باشد. وظایفی که هم اکنون بر عهده انسان است و تا چند سال دیگر بر عهده وسایل و ابزارهای دیگر.
به طور کلی ابزارهایی که ما را به این مقصد می‌رساند، تکنولوژی‌های هوش مصنوعی نامیده می‌شوند. این تکنولوژی‌ها قطعاً عاملی کلیدی در تحول چگونگی انجام کارها خواهند بود. البته هوش مصنوعی در تمام جنبه‌های زندگی، از تولید گرفته تا کشاورزی، سلامت، روان‌شناسی و جنگ از عوامل کلیدی و مهم خواهد بود. باید شدت و گستردگی تغییراتی که در شرف آن هستیم بررسی شود و پیش بینی‌های لازم برای افق آینده این مسیر و وسعت تحولات صورت گیرد. این تغییرات بر جزئی ترین فعالیت های فعلی ما نیز اثر گذار است. به عنوان مثال بر نگاه کردن ما به نمایشگر کامپیوتر تاثیر می‌گذارد. البته امیدوارم طی سال‌های آتی، کمتر به نمایشگرها خیره شویم و به نوعی دیگری فعالیت ها را به پیش ببریم. در مثالی دیگر از نوع تغییرات می توانم اذعان کنم که این موضوع بر نوع همکاری پرسنل برای انجام امور مختلف و فعالیت‌ها نیز اثر می‌گذارد. چطور ظهور پلتفرم‌های پیام‌رسان و هم افزایی‌ بین اسلک (Slack) ، مایکروسافت تیمز (Microsoft Teams) و ورک‌پلیس (Workplace) فیس‌بوک، بستر مناسبی برای رشد جهشی نرم‌افزار‌های پیچیده‌ را فراهم کرده است که ما مرتبا با آن‌ها برای حل مسائل کار می‌کنیم. پلتفرم‌های همکاری گفتگو محور یا به عبارت دیگر پلتفرم‌های پیام‌رسان و یا هر عنوان مناسب‌تری که بعداً برای آن‌ها استفاده می‌کنیم، به سیستم‌ عامل محیط کار دیجیتال ما تبدیل خواهند شد. درک فصل مشترک هوش مصنوعی و این پلتفرم‌ها می‌تواند جهشی به سمت محیط کار مبتنی بر هوش مصنوعی باشد.
انتظار می رود با تغییرات و تحولات اساسی در امور مختلف، حجم فعالیت های فیزیکی پرسنل کاسته و بر بهره وری کاری با تاکید بر خلاقیت و نوآوری اضافه شود. بررسی این موضوع که به بشر امروز بسیار نزدیک شده است سبب می شود تا بیش از پیش به کسب دانش، تحقیق و مطالعه در این حوزه پرداخته شود.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |