پنج شنبه 30 فروردین، 1403

کدخبر: 14200 15:45 1394/04/28
کرنش جهان به ظهور مجدد ایران در اقتصاد جهانی

کرنش جهان به ظهور مجدد ایران در اقتصاد جهانی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
کرنش جهان به ظهور مجدد ایران در اقتصاد جهانی

کرنش جهان به ظهور مجدد ایران در اقتصاد جهانی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

جمهوری اسلامی ایران تنها پس از گذشت پنج روز از رویداد بزرگ توافق هسته ای با 1+5 به عنوان یک اتفاق تاریخی، شاهد کرنش و استقبال مجدد جهانیان برای حضور هرچه پررنگ تر در اقتصاد جهانی است.

خبرگزاری دولتی ایرنا نوشت: ماراتن مذاکرات هسته ای روز 23 تیرماه جاری پس از گذشت23 ماه تلاش دولت تدبیر و امید و گذشت حدود 13 سال مقاومت، ایستادگی ملت ایران و در ادامه رایزنی و مذاکرات فشرده تیم هسته ای کشورمان با 6 ابرقدرت جهان سه شنبه هفته گذشته بالاخره به نتیجه رسید.

اتفاقی که در پی آن نام ایران و مسایل مربوط به آن را پررنگ تر از گذشته در صدر اخبار بسیاری از شبکه های خبری و خبرگزاری های بین المللی قرار داده است. علاوه بر این که لبخند دو مقام ترش روی اروپایی یعنی آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و لوران فابیوس وزیر امورخارجه فرانسه را به هواخواهی از کشورمان در مجامع بین المللی در پی داشته است، نامزدی محمد جواد ظریف و جان کری برای دریافت جایزه صلح نوبل را نیز بیش از گذشته در صحنه بین المللی مطرح ساخته است. شاید بتوان دست به نقدترین اتفاق مثبت پس از توافق هسته ای ایران با غرب را ورود یک هیات 60 نفره از کشور آلمان به ریاست زیگمار گابریل قائم مقام صدراعظم آلمان که همزمان وزیر اقتصاد و انرژی این کشور نیز است، به عنوان نخستین هیات عالی رتبه در امشب به کشورمان دانست.

کشوری که پیش از تحریم ها دومین شریک تجاری ایران بود و نمایندگانی از شرکت های معتبری همچون لینده، زیمنس، مرسدس دایملر، باسف، فولکس واگن، جی آی زد (GIZ) و دهها شرکت آلمانی این هیات را همراهی خواهند کرد. براساس اظهارات سفیر ایران در آلمان، دریافت فناوری از آلمان و صادرات محصولات پتروشیمی ایران به این کشور در سفر هیات اقتصادی ژرمنها به تهران مورد بررسی قرار خواهد گرفت. علی ماجدی گفت: ایران و آلمان در تمام زمینه های نفتی اعم از بالادستی و پایین دستی و همچنین صادرات متقابل فناوری، محصولات پتروشیمی و گاز آماده همکاری با یکدیگر هستند.

اما تنها چند روز پس از توافق هسته ای ایران با غرب، وزارت خارجه انگلیس نیز اعلام کرد که از بازرگانانی که بخواهند با ایران کار کنند حمایت خواهد کرد. وزارت خارجه دولت بریتانیا اعلام کرد که به بخش های مالی وبازرگانی جهت استفاده ازفرصت های به وجود آمده و گسترش تجارت و سرمایه گذاری بین دو کشور کمک خواهد کرد. فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس نیز چهارشنبه گذشته در نشست ویژه مجلس عوام، با ابراز امیدواری نسبت به بازگشایی سفارت این کشور در تهران تا پایان سال جاری میلادی، گفت: دولت کامرون درصدد است از شرکت های انگلیسی که قصد تجارت با ایران دارند، حمایت کند. ادامه در صفحه 2



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |