پنج شنبه 30 فروردین، 1403

کدخبر: 111317 11:46 1399/06/16
کاربرد تسهیلات مسکن برای خریدهای سرمایه ای

کاربرد تسهیلات مسکن برای خریدهای سرمایه ای

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
کاربرد تسهیلات مسکن برای خریدهای سرمایه ای

کاربرد تسهیلات مسکن برای خریدهای سرمایه ای

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

یک کارشناس مسکن از کاربرد تسهیلات مسکن برای خریدهای سرمایه ای واحدهای مسکونی از سوی متقاضیان خبر داد

فردین یزدانی، کارشناس و نویسنده طرح جامع مسکن در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا اعلام کرد: تسهیلات 240 میلیون تومانی خرید مسکن از محل اوراق حق تقدم، در شرایط فعلی هنوز هم تسهیلاتی کاربردی برای خرید مسکن به خصوص خریدهای سرمایه ای است.

وی در تشریح مفهوم خرید سرمایه ای مسکن از محل این تسهیلات توضیح داد: البته خرید سرمایه ای عمدتا به معنای خرید واحدهای مسکونی کوچک متراژ و میان متراژ برای متقاضیان مصرفی است که به دلیل افزایش شدید قیمت مسکن وکاهش قابل توجه قدرت خرید،موفق به خرید واحدهای مسکونی مورد نیاز خود نمی شوند و اقدام به خرید مسکن در محلات پایین تر یا واحدهای مسکونی کوچک متراژتر برای عرضه آن به بازار اجاره وتبدیل به احسن کردن آن در آینده می کنند. این گونه واحدها معمولا چند سال در بازار اجاره باقی می مانند و سپس مالک آن ها اقدام به تبدیل به احسن کردن برای عرضه مجدد آن به بازار اجاره و یا سکونت خود می کند.

یزدانی خاطرنشان کرد: این تسهیلات همچنین برای آن دسته از سرمایه گذارانی که قصد دارند واحد مسکونی خریداری کرده و آن را به بازار اجاره عرضه کنند مفید است و می تواند بخشی از هزینه خرید واحد مسکونی مورد نظر را پوشش دهد و در تامین مالی خرید این گونه آپارتمان ها موثر باشد.

در واقع شاید بتوان یکی از موارد و کاربردهای مهم این تسهیلات را کمک به تامین مالی برای خرید این نوع واحدهای مسکونی و عرضه آن ها به بازار اجاره عنوان کرد.

این کارشناس مسکن افزود: از این طریق حجم عرضه واحدهای مسکونی به بازار اجاره نیز تا حدودی افزایش می یابد.

وی خاطرنشان کرد:در شرایط فعلی سقف 240 میلیون تومانی تسهیلات خرید مسکن بالاترین سقف تسهیلات در بخش مسکن محسوب می شود.

یزدانی همچنین ورود دولت، شبکه بانکی و سیاست گذار بخش مسکن به حوزه مسکن استیجاری و راه اندازی بازار اجاره داری حرفه ای را یکی از مهمترین عوامل تنظیم بازار مسکن وساماندهی آن به خصوص در بخش اجاره عنوان کرد.

وی معتقد است با راه اندازی بازار اجاره داری حرفه ای دست کم سه مزیت مهم متوجه بازار مسکن خواهد شد که از آن جمله می توان به تنظیم بازار اجاره مسکن به واسطه عرضه انبوه به این بازار و در نتیجه تنظیم سطح قیمت ها و ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضای واحدهای استیجاری اشاره کرد.

از سوی دیگر و به اعتقاد وی، ایجاد مشوق های کافی برای سازنده ها برای ورود به حوزه ساخت و عرضه مسکن استیجاری همچنین باعث رونق فعالیت های ساختمانی می شود و از سوی دیگر با بهتر شدن شرایط اجاره نشینی و کاهش تقاضا برای خرید مسکن ملکی، تا حدی تغییرات ونوسانات مربوط به سطح قیمت ها در بازار مسکن هم تعدیل می شود.

.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |