جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 4911 16:52 1393/06/01
پيروز ارجمند‌: شهاب مرادي بايد سريع‌تر اعلام موضع کند

پيروز ارجمند‌: شهاب مرادي بايد سريع‌تر اعلام موضع کند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
پيروز ارجمند‌: شهاب مرادي بايد سريع‌تر اعلام موضع کند

پيروز ارجمند‌: شهاب مرادي بايد سريع‌تر اعلام موضع کند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی


مدير کل دفتر موسيقي درخصوص ممنوعيت تدريس موسيقي در فرهنگسراها گفت: آقاي شهاب مرادي بايد هرچه سريعتر در اين باره اعلام موضع کند و گرنه دفتر موسيقي موضع خود را در اين باره به صورت رسمي اعلام خواهد کرد.


به گزارش ايسنا، پيروز ارجمند ادامه داد: آقاي شهاب مرادي ادعا کرده بود‌، کيفيت موسيقي در فرهنگسراها خوب نيست و بايد ارتقاء پيدا کند و سپس اعلام کرد که قصد دارد در فرهنگسراها مسترکلاس برگزار کند.
او در همين باره گفت: اين صحبت در حالي مطرح مي‌شود که فرهنگسرا يک مکان محله‌اي است و نبايد مستر کلاس برگزار کند. تعريف آقاي مرادي از فرهنگسرا اشتباه است و آنجا را با فرهنگستان هنر اشتباه گرفته است.
ارجمند با بيان اينکه شهاب مرادي در راستاي اين تصميمات به فرمايشات مقام معظم رهبري استناد مي‌کند‌، گفت: ايشان در اين‌باره هميشه بر سخنان رهبري تاکيد دارند. اين در حالي است که مقام معظم رهبري هيچ وقت دستور نداده‌اند که موسيقي حذف شود بلکه هميشه اهداف را به سمت تعالي پيش مي‌برند و ما هم دستورات ايشان را رعايت مي‌کنيم.
مدير کل دفتر موسيقي در نشست خبري که صبح يک شهريور ماه در تالار وحدت برگزار شده بود‌، به تشريح جزئيات فعاليت‌هاي اين دفتر طي چند ماه گذشته پرداخت.
 بعضي از هنرمندان در برابر قوانين لابي‌گري مي‌کنند
او در بخشي از سخنانش گفت: هنرمند بايد حقوق مردم را رعايت کند اگر ما گاهي به موسيقي‌هايي که مصداق موسيقي کوچه بازاري است مجوز نمي‌دهيم آنقدر لابي‌گري‌هاي آن چناني مي‌کنند که من مجبورم با اين فشارها مقابله کنم.
ارجمند در عين حال گفت: البته يک بار مجبور شدم زير بار بروم. زيرا لابي‌گري آنقدر زياد بود که من هم تمکين کردم که اگر هم اين کار را انجام دادم آن قوانين را براي همه در نظر گرفتم. زيرا خون آن شخص لابي کننده از بقيه رنگين‌تر نيست.
او درباره تفکيک جنسيتي در کنسرت شهرستان‌ها اظهار کرد: خوشبختانه نيروي انتظامي اعلام کرد که با موضوع تفکيک جنسيتي در کنسرت‌ها به شدت مخالف است و اين نظر يکي از شوراها در استان‌ها بوده است اما امروز خوشبختانه وحدتي ميان ما ايجاد شده است که چنين مشکلاتي وجود ندارد.
 مردم ديگر به کنسرت‌هاي کشورهاي حاشيه‌اي نمي‌روند
ارجمند معتقد است که در سال 93 اقدامات خوبي در راستاي مجوزهاي موسيقي انجام شده است. به گونه‌اي که مردم رفت و آمدشان به کنسرت خوانندگاني که در کشورهاي خارجي حاشيه ايران برگزار مي‌شود‌ کمتر شده است.
مدير کل دفتر موسيقي در بخشي از سخنانش به طرح ارزان سازي بليت کنسرت اشاره کرد و گفت: امسال بايد ارزان‌سازي بليت کنسرت انجام شود که اين امر در اختيار ماست. تا کنون از اين اختيار استفاده نکرده‌ايم اما در صورت نياز از اين قدرت استفاده خواهيم کرد و تعيين بليت را خودمان برعهده خواهيم گرفت.
 فعاليت‌هاي دفتر موسيقي از طريق سامانه پيگيري خواهد شد
او درباره بدو حضورش در دفتر موسيقي وزارت ارشاد گفت: زماني که مسئوليت دفتر موسقي را برعهده گرفتم با يک مجموعه نابسامان روبرو شدم که مجبور بوديم با آيين‌نامه‌ها و برنامه‌هاي هدفمند در بخش موسيقي از ظرفيت‌هاي اين دفتر استفاده کنيم. زماني که پرونده‌ها و آثار به دستمان مي‌رسيد تعدادشان خيلي زياد بود و حتي آثاري بودند که بررسي‌شان دو تا سه سال طول مي‌کشيد که اين زمان صرف کردن نيازمند آسيب شناسي بود.
پيروز ارجمند معتقد است در زمينه صدور مجوز کنسرت‌ها سرعت صدور مجوز بسيار سريع‌تر شده است و اگر گروهي ثبت شده و در دفتر موسيقي پرونده داشته باشد،‌ کارش با سرعت بيشتري انجام مي‌شود. مجوز کنسرت‌ها در حدود دو تا سه روز صادر مي‌شود.
وي افزود: روزي که به دفتر موسقي آمدم شايد روزانه 450 تا 600 پرونده را پيگيري مي‌کردم و بايد حدود 20 ساعت روي اين کار وقت مي‌گذاشتم به اين منظور سامانه‌اي توسط يک تيم مجرب طراحي شد که سرعت فعاليت ما را سه برابر کرده است. امور آلبوم‌ها‌، ثبت شرکت‌ها‌، استوديو‌ها و ... به زودي اينترنتي خواهد شد و سعي داريم کليه فعاليت‌هاي ما به اين صورت انجام شود.
او در بخش ديگري از سخنانش از اضافه شدن دو شوراي تخصصي به شوراي شعر خبر داد و تاکيد کرد: اشعار شعراي کلاسيک نيازي به مجوز ندارند.
 60 درصد موسيقي زيرزميني ، رو زميني شده است
پيروز ارجمند اعلام کرد: در اين مدت حدود 60 درصد موسيقي زيرزميني، روزميني شده است زيرا دفتر موسيقي براي انتشار تک آهنگ‌ها در فضاي مجازي مجوز صادر مي‌کند.
اين آهنگساز از تعامل با سه شبکه تلويزيوني نيز و دو شبکه راديويي خبر داد و آن را استفاده از ظرفيت موجود در موسيقي از طريق رسانه ملي دانست.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |