پنج شنبه 06 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 5979 14:37 1393/07/25
وضعیت چاقی زنان روستایی در ایران و آمریکا

وضعیت چاقی زنان روستایی در ایران و آمریکا

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
وضعیت چاقی زنان روستایی در ایران و آمریکا

وضعیت چاقی زنان روستایی در ایران و آمریکا

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، گفت: نتایج یک تحقیق کشوری که در استان گلستان روی ۵۰ هزار نفر روستایی بالای ۴۰ سال انجام شده است،

نشان می دهد زنان روستایی ایران بیش از زنان امریکایی چاق هستند. این در حالی است که وزن مردان روستایی هم اندازه مردان امریکایی است.

به گزارش مهر، دکتر رضا ملک زاده در مراسم افتتاحیه بیست و ششمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان، افزود: این پژوهش که با هدف بررسی علل شیوع سرطان مری در ۳۶۲ روستای استان گلستان انجام شد، بیانگر آن بود که ۱۰ درصد روستاییان دارای دیابت و ۳۰ درصد دارای بیماری کبد چرب هستند که عمده علت آن مصرف کربوهیدرات ها به ویژه نان و برنج بوده است.
وی با تاکید بر اینکه تاثیر کربوهیدرات ها در ابتلا به بیماریهای قلب و عروق بیش از چربی هاست، اظهار داشت: طی مدت مطالعه ۴ هزار و ۱۳ نفر فوت کردند که علت فوت ۵۰ درصد این افراد سکته های قلبی و مغزی ، ۲۲ درصد بقیه ابتلا به سرطانها و بقیه بیماریهای مزمن کبد، کلیه و ریه بوده است.
ملک زاده با اشاره به اینکه بسیاری از عوامل ابتلا به بیماریهای مزمن از دوران کودکی آغاز می شود، تصریح کرد: ضروریست بیماریهای غیر واگیر از دوران پیش از بارداری، بارداری و پس  از آن مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: این طرح که در سال ۱۹۴۶ از سوی یک استاد به نام "کوهورت" اجرا شد، طی آن ۱۷ هزار کودک انگلیسی از زمان جنینی تا کودکی و پس از آن در بزرگسالی در زمینه ابتلا به بیماریهای غیر واگیر در کنار عوامل محیطی مورد تعقیب قرار گرفتند.
معاون وزیر بهداشت یادآور شد: ضروری است، "مطالعه ملی کودکان ایرانی" با هدف بررسی وضعیت کودکان کشور" شامل غربالگری بیماریهای غیرواگیر از دوران نوزادی تا دوران بزرگسالی از سوی مرکز طبی کودکان با مشارکت دیگر مراکز اجرا شود که هر چند این طرح نیازمند بودجه میلیاردی است، اما وزارت بهداشت از آن حمایت می کند.
دکتر فرحناک اسدی استاد ممتاز دانشگاه راش شیکاگو از سخنرانان دیگر این همایش نیز گفت: در حال حاضر فشار خون اولیه در نوجوانان، شایع ترین علت فشار خون است که در صورت تشخیص ندادن به موقع، می تواند، منجر به نارسایی کلیه، قلب، سکته های مغزی و قلبی و حتی منجر به مرگ شود.
وی با اشاره به اینکه علت اصلی فشار خون نداشتن تغذیه صحیح، چاقی و کم تحرکی است، خاطر نشان ساخت: اصلاح رژیم غذایی نوجوانان و بزرگسالان و کاهش مصرف نمک به دو گرم و حتی کمتر، تشویق به ورزش روزانه، ترک دخانیات و تشخیص زود هنگام از جمله راههای مقابله با این بیماری است.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |