جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 4114 14:44 1393/05/13
ورود به دنياي بازيگري با  مسابقه "تلسکوپ" بدون پول و پارتي بازيگر شويد

ورود به دنياي بازيگري با مسابقه "تلسکوپ" بدون پول و پارتي بازيگر شويد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
ورود به دنياي بازيگري با  مسابقه "تلسکوپ" بدون پول و پارتي بازيگر شويد

ورود به دنياي بازيگري با مسابقه "تلسکوپ" بدون پول و پارتي بازيگر شويد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی


در نشست رسانه اي بزرگترين مسابقه بازيگري ايران که با عنوان "تلسکوپ" برگزار مي شود از طرف تهيه کنندگان مسابقه عنوان شد علاقمندان به عرصه بازيگري مي توانند با حضور در اين برنامه استعداد و توانايي هاي خود را کشف کرده و نفر برگزيده اين پروژه به عنوان نقش اول در يک فيلم سينمايي حضور پيدا خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار جهان اقتصاد ، نشست رسانه اي مسابقه بازيگري "تلسکوپ" که قرار است از شبکه نمايش خانگي پخش شود صبح  ديروز دوشنبه 13 مردادماه با حضور عوامل اين برنامه و داوران مسابقه در فرهنگسراي رسانه برگزار شد.
در ني نشست رسانه اي پاشا بهزاد کارگردان، سعيد هاشمي و مرتضي علي عباس ميرزايي تهيه کنندگان و همچنين قطب الدين صادقي، فيروز همتي و شهرام عبدلي داوران اين مسابقه حضور داشتند.
در ابتداي اين نشست رسانه اي بهزاد با اشاره به اين که اين مسابقه در ارتباط با استعداديابي توليد مي شود، عنوان کرد: مردم کشور ما افراد با استعدادي هستند که هر وقت فرصت کنند استعدادهاي خودشان را به نمايش مي گذارند. موضوع اين پروژه هم درباره بازيگري و کشف استعدادهاي علاقمندان به اين حوزه است.
وي با اشاره به اين که اين مسابقه 4 هدف را دنبال مي کند، يادآور شد: اولين هدف از توليد اين برنامه ايجاد راهي براي ورود علاقمندان به سينما است. دومين هدف توجه دقيقتر به مقوله بازيگري است، چون برخي تصور مي کنند حضور در عرصه بازيگري کار بسيار راحتي است حتي شاهد هستيم برخي از بازيگران ما زماني که پا به عرصه بازيگري مي گذارند و مطرح مي شوند ديگر کمتر براي رسيدن به نقششان تلاش مي کنند. بنابراين ما مي در اين برنامه به عرصه بازيگري نگاه دقيقتري داشته باشيم.
کارگردان اين پروژه بيان کرد: هدف سوم از توليد اين مسابقه بالا بردن سطح کيفي بازيگري در ياران است چون تلاش ما اين است که برنامه اي توليد کنيم تا به استانداردسازي در بازيگري کمک شود. دليل چهارم ما نيز از توليد اين برنامه تقويت روحيه پشتکار در جوانان است چون براي ورود به عرصه بازيگري تلاش و تحمل بسياري لازم است و فرد بايد از توان بالايي براي رسيدن به هدفش برخوردار باشد. متاسفانه در حال حاضر علاقمندان براي ورود به عرصه بازيگري اصلاً نمي دانند که چطور بايد وارد اين عرصه شوند بنابراين در اين مسابقه ما به دنبال راهي هستيم تا افراد متوجه شوند که چطور مي شود با تلاش و پشتکار استعدادشان کشف شده و وارد عرصه بازيگري شوند.
در بخش ديگري از اين نشست صادقي قطب الدين صادقي درباره داوري اش در اين پروژه توضيح داد: امسال سي امين سالي است که بعد از اين که تحصيلاتم را در خارج از کشور به پايان رساندم به ايران بازگشتم و يکي از کارهايي که علاوه بر کارگرداني انجام داده ام آموزش و تدريس به دانشجويان بوده است. بنابراين در اين زمينه تجربيات زيادي دارم معتقدم بعد از انقلاب بازيگري در ايران به يک پديده منحصر به فرد تبديل شده است، يک پديده فرهنگي. نسل جديد در ايران به بيان رسيده اند و دوست دارند هيجانات و انديشه هايشان را بيرون بريزند.
وي ادامه داد: ما در حال حاضر 18 دانشکده تئاتر داريم و از سه هزار آموزشگاهي که مجوز گرفته اند 700 تا از آنها متعلق به آموزش بازيگري است. اين امر نشان دهنده تعداد زياد علاقمندان به اين حوزه است. البته رسانه هاي جمعي و تلويزيون هم در طول اين سال ها در اعتبار بخشيدن به بازيگري بي تاثير نبوده اند.
صادقي ادامه داد: چون بازيگري شبيه به زندگي است برخي تصور مي کنند که کاري آسان خواهد بود بنابراين مقداري آشفتگي و سهل انگاري در اين عرصه پديده آمده است. به اين دليل من داوري اين مسابقه را قبول کردم چون تصورم بر اين بود که اين پروژه در راستاي شايسته سالاري توليد مي شود. ما بايد به جوانان مان ياد دهيم براي آرزوي هاي بزرگشان تلاش هاي بزرگ هم انجام دهند چون هر کاري نياز به عرق ريزان روح و تلاش و سخت کوشي دارد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |