جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 5213 15:51 1393/06/24
هاشمي رفسنجاني‌:  افراطي‌ها مهار نشوند، داعش مي شون

هاشمي رفسنجاني‌: افراطي‌ها مهار نشوند، داعش مي شون

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
هاشمي رفسنجاني‌:  افراطي‌ها مهار نشوند، داعش مي شون

هاشمي رفسنجاني‌: افراطي‌ها مهار نشوند، داعش مي شون

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی


  رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به مشکلات جامعه، اظهار کرد: متأسفانه به خاطر سوء عملکرد بعضي‌ها، برخي از مشکلات به جامعه تزريق شد که اصلاح آن نياز به زمان دارد.
آيت الله اکبر هاشمي رفسنجاني، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در آخرين روز از سفر به مشهد مقدس، عصر يکشنبه در ديدار ائتلاف اصلاح طلبان خراسان، با تشکر از عنايات مردم ايران و استان خراسان، گفت: من نقش اساسي را به مردم مي دهم که جايگاه خود را در اين انتخابات ثابت کرده اند. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اصول دين اسلام و تفاوت آن ها در تشيع و اهل سنت، گفت: معناي وجود عدل در اصول شيعه اين نيست که اهل سنت عدل را قبول ندارند، بلکه بر اساس مباحث کلامي است. وي با تشريح مباحث اصولي و کلامي و بيان سير تدريجي اين مباحث در تاريخ،خاطر نشان کرد: شيعه در اجبار و اختيار مسير اعتدالي را برگزيد و به همين خاطر به شيعيان عدليه مي گويند.
هاشمي رفسنجاني با يادآوري نکات تاريخي اشعري ها و معتدلي ها، به روايتي از امام علي (ع) در نهج البلاغه مبني بر اينکه کساني که از دو طرف جاده بروند، در خطر سقوط مي باشند و ميانه مسير مطمئن براي رسيدن به مقصد است،استناد کرد و با اشاره به آياتي از قرآن کريم که بر اعتدال و ميانه روي تأکيد مي کنند،اظهار کرد: جامعه معتدل و انسان هاي معتدل الگوي بشريت هستند.رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بااشاره به شرايط کشور در ماه ها و روزهاي قبل از انتخابات رياست جمهوري سال 92،تاکيد کرد: وقتي رهبري فرمودند "رأي مردم حق الناس است"، هيچ کس نمي توانست در اراده مردم دخالت کند.

هاشمي رفسنجاني در ادامه ضمن بيان خاطراتي از ديدارهاي مردمي در روزهاي منتهي به انتخابات، گفت: به خاطر مردم وارد عرصه ي انتخابات شدم و تمام برنامه هايم براي مردم بود که الحمدلله به نتيجه رسيد. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تحسين حضور مردم و رأي آنها به حسن روحاني،خاطر نشان کرد: انتخابات نشان داد که مردم به نام رأي نمي دهند، بلکه به فکر رأي مي دهند. وي با تأکيد بر نظر مردم در حکومت هاي اسلامي، به وصيت و سفارش پيامبر(ص) به امام علي (ع) اشاره کرد و گفت: اگر علي (ع) که داراي ولايت الهي بود با شمشير بر مردم حکومت مي کرد که مشي انبياء نبود و اين چنين مريدانش در طول تاريخ به راه و نامش عشق نمي ورزيدند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني همچنين با تشريح جايگاه مردم در جوامع اسلامي اضافه کرد: اين تفکر از هزار و چهارصد سال پيش است که اسلام آمد و امروز نظام هاي بين المللي با اصطلاح دمکراسي از آن ياد مي کنند. حق حاکميت مردم چنان روشن و مبرهن است که حتي نظام هاي کمونيستي که الحادي فکر مي کنند کم کم به طرف رأي مردم بروند. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تحسين رويه اعتدالي مردم ايران در همه مقاطع تاريخي اظهار کرد: با آن جمله تاريخي رهبري، سلامت انتخابات در جمهوري اسلامي نهادينه شده است. هاشمي رفسنجاني با اشاره به جملات رهبري مبني بر اينکه عميقاً به اعتدال اعتقاد دارم، گفت: اگر اين پايه و اساس تفکر و حق الناس بودن رأي مردم هم رعايت شود، مي توانيم به آينده روشن اميدوار باشيم.
وي در ادامه صحبت هاي خود با اشاره به سخنان نماينده زنان در اين ديدار، تصريح کرد: زنان ايراني نشان دادند که فکر و استعداد آنان کمتر از مردان نيست و براي حضور در مسئوليت ها هم خودشان بايد وارد شوند. هاشمي رفسنجاني افزود: زنان ايراني مي توانند نمايندگاني در مجلس و شوراهاي اسلامي داشته و حتي بر ديگر انتخابات تأثير بگذارند که شرط اول آن تحصيلات و رشد آگاهي بود که فراهم شد. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با ترسيم آينده روشن نظام، گفت: جامعه هوشيار و آگاه شده و هيچکس نمي تواند دريچه اطلاعات را روي مردم ببندد.
وي با برشمردن ابزار اطلاع رساني و تأکيد بر گسترش روز افزون آنها در جامعه خاطر نشان کرد:در کمتر خانواده ي ايراني دانشجو وجود ندارد و حتي دانش آموزان ايراني نيز با ابزار اطلاع رساني سروکار دارند. هاشمي رفسنجاني ايران را يک جامعه نمونه در آگاهي مردم دانست و اظهار کرد: حتي اگر کساني بخواهند با زور عمل کنند، نمي شود، چون زور يک حرکت قسري است و طبيعت به سوي اعتدال متمايل است. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تقبيح افراطي گري و تندروي در جوامع اسلامي، گفت: عقل، تاريخ و منابع اسلامي در آيات و روايات مي گويند فطرت انسان ها اعتدالي است.
وي اسلام را دين اعتدال خواند و گفت: جامعه ايراني نشان داد که افراطيون هيچ جايگاهي بين مردم ندارند. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با يادآوري وحشت آفريني هاي گروه هاي تروريستي و تندرو در جوامع اسلامي، خاطر نشان کرد: افراطي ها همين مقدار مفيد هستند که سرنوشت آنها براي ديگران درس باشد. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينکه " افراطي يک واژه زشت است و هر چه پيشتر مي رويم زشت تر مي شود و جريانهاي تروريستي نيز همين افراطي ها بوده اند"، خاطر نشان کرد: جريانات افراطي اگر مهار نشوند تبديل به بوکو حرام و داعش و طالبان مي شوند که هر روز يک گوشه جهان اسلام يک خليفه سبز مي شود اما اينها دائمي نيستند که اگر اين گونه باشد دنيا خراب مي شود.
بيشتر: پايگاه خبري انصاف: هاشمي: شرکاي دولت سابق، کارشکني مي کنند / افراطي ها مهار نشوند، داعش مي شوند!
هاشمي رفسنجاني با اشاره به گلايه هاي حاضران در جلسه نسبت به بعضي از عملکردهاي پس از انتخابات اظهار کرد: حل اين مسائل، زمان و شرايط مي خواهد و من دکتر روحاني را از چهل سال پيش مي شناسم و مي دانم به عهدش وفا دارد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به مشکلات جامعه، گفت: متأسفانه به خاطر سوء عملکرد بعضي ها، برخي از مشکلات به جامعه تزريق شد که اصلاح آن نياز به زمان دارد. مردم با صبر و متانت جامعه را جلو مي برند، اين روند مطلوب نيست، چون ايراني بايد عزيزترين ملت دنيا باشد. وي با تأکيد حق مردم براي آزادي بيان تصريح کرد: اسلام دين آزادانديشي و آزادي بيان است و آنچه نهي شده، دروغ، توهين، تهمت، افترا و مظاهر ضد اخلاقي ديگر است. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه اشتغال را حق جوانان ايراني و بيکاري را مشکل خانواده ها دانست و با بيان اينکه جوان ايراني به جاي يارانه بايد مزد شغل خود را بگيرد،گفت: اگر در يک خانواده هشت نفره بجاي اينکه همه يارانه بگيرند، يک نفر با حقوق هشتصد هزار توماني شغل داشته باشد، هم درآمد آن خانواده دو برابر و هم کرامتش حفظ مي شود.
هاشمي رفسنجاني رکود را بلاي اقتصاد جامعه دانست و خاطر نشان کرد: راه درست حل مسأله رکود است که در آن صورت توليد رونق مي گيرد و تورم از نفس مي افتد. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين با تاکيد بر اينکه حل مسائل و مشکلات جامعه وظيفه دولت است،اظهار کرد: ايران زمينه خوبي براي صادرات خدمات دارد و شرط آن سياست خارجي درست در تعامل با کشورهاست. هاشمي رفسنجاني تقويت گردشگري را راه ديگري براي رونق اشتغال در جامعه دانست و گفت: فضاي مشهد ثابت مي کند که اگر شرايط گردشگري در سراسر کشور فراهم شود، بيکاري چندان معني ندارد هر چند حق ايرانيان رونق توليد و صدور خدمات است. وي در پايان تاکيد کرد: ايران منابع قوي و نيروهاي تحصيلکرده دارد و بايد از انحراف هشت ساله نجات يابد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |