شنبه 01 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 10267 14:52 1393/11/25
نقص فنی متهم شماره یک‏

نقص فنی متهم شماره یک‏

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
نقص فنی متهم شماره یک‏

نقص فنی متهم شماره یک‏

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

دلایل تاخیر هواپیماها در ایران تشریح شد‏

گروه امورزیربنایی: مدیرایمنی پرواز شرکت هواپینمایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دلایل تاخیرات پروازی در کشور، گفت: ۷۷ درصد از تاخیرات پروازی ناشی از نقص فنی در هواپیماها است‎.
‎سید اکبرمیری روشن، درکارگاه آموزشی ایران ایر با عنوان "اولویت‌های پرواز" با اشاره به اینکه مسئولیت ایمنی پرواز بر عهده خلبان است و تمام کوشش خلبانان باید این باشد تا ایمنی فدای هیچ موضوعی نشود، گفت: در انکس ۱۹ ایکائو به موضوع ایمنی پرداخته شده است‎.
‎وی افزود: در این تعریف آمده که ایمنی حالتی است که در آن خطرات مرتبط با فعالیت‌های هوایی، مربوط و یا پشتیبانی مستقیم از عملیات هواپیما کاهش می‌یابد و در یک سطح قابل قبول کنترل می‌شود‎.‎
میری روشن با اشاره به سهم عوامل مختلف در تاخیرات پروازی آمریکای شمالی، گفت: این آمار که از تاریخ ژانویه تا نوامبر ۲۰۱۴ در آمریکای شمالی استخراج شده است، نشان می‌دهد ۷۶٫۳۴ درصد از پروازها سر وقت انجام شده و ۶ درصد از تاخیرهای انجام شده بر عهده ایرلاین بوده است و مابقی به عوامل دیگر مرتبط بوده است‎.
‎مدیرایمنی پرواز شرکت ایران ایر در خصوص تاخیرات پروازی شرکت‌های داخلی در  سال ۹۲، گفت: ۲۸ درصد از تاخیرات به دلیل عوامل درون سازمانی، ۱۱ درصد عوامل برون سازمانی و ۶۱ درصد عوامل عکس‌العملی بوده است که در اختیار ایرلاین‌ها نیست‎.
‎وی با اشاره به تاخیرات شرکت ایران ایر، اظهار داشت: ۷۷٫۱۵ درصد از تاخیرات، عامل فنی داشته است و تنها ۸٫۸۹ درصد از این تاخیرات ناشی از عملیات پروازی بوده که بر عهده شرکت ایران ایر است‎.
‎مدیر ایمنی شرکت هواپیمایی ایران ایر با بیان اینکه خلبان تصمیم‌گیرنده نهایی درعملیات پرواز است، گفت: تضمین مطابقت همه رویه‌ها و چک لیست‌های عملیاتی با نظام‌نامه‌های عملیاتی و تضمین موجود بودن و دردسترس بودن و آماده به کار بودن سیستم‌ها و تجهیزات اضطراری کابین خلبان و مسافران هم بر عهده خلبان است‎.
‎میری روشن با بیان اینکه به همین دلیل از دوساعت پیش از پرواز، کادر فنی و خلبان وارد هواپیما شده و مسائل فنی را چک می‌کند، گفت: تضمین انجام بازرسی پیش از پروازهواپیما و پس ازهرپرواز برعهده خلبان است‎.
‎وی با اشاره به دلایل تاخیرات پروازی،اظهارداشت: عوامل زیادی در تاخیرهای پروازی نقش دارند که خارج ازسیستم یک ایرلاین به شمار می‌رود‎.
‎این خلبان شرکت ایران ایر با اشاره به مشکلات فنی هواپیماها، گفت: تعمیرات فنی، تجهیزات هواپیما، آسیب هواپیما و خرابی تجهیزات اتوماتیک از جمله مواردی است که ممکن است پروازها را با تاخیر مواجه کند که خارج از اراده شرکت است‎.
‎میری روشن با اشاره به تاثیر وضعیت آب و هوا در تاخیرات پروازی، افزود: هوای مبدا، مقصد و طول مسیر باید قابل پرواز باشد و برای پروازهای کمتر از دو ساعت، نیاز به هوای واقعی فرودگاه داریم، ضمن آنکه در پروازهای بالای دو ساعت هم پیش‌بینی وضعیت هوا و زمان رسیدن به فرودگاه‌ هم باید بررسی شود‎.
‎این خلبان هواپیمای ایرباس ۶۰۰-۳۰۰ با بیان اینکه محدودیت‌های مدیریت ترافیک هوایی هم عامل تاخیرات پروازی می‌شود، بیان کرد: فاصله هواپیماهای هر مسیر بررسی می‌شود که الان فاصله بین دو هواپیما در یک مسیر به ۲۰۰۰ پا رسیده است، در صورتی که قبلا ۴۰۰۰ پا بود‎.
‎مدیرایمنی شرکت ایران ایر عامل واکنشی، مسافر و بار، بار و پست، نبود کانترهای پرواز به اندازه کافی را از دیگر عوامل تاخیرات پروازی دانست و گفت: در ورودی همه فرودگاه‌ها، نیروی انتظامی بازرسی دارد در صورتی که در هیچ فرودگاه دنیا این موضوع وجود ندارد و ما یک بخشی را اضافه در بازرسی داریم که موجب معطلی مسافران می‌شود‎.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |