جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 4062 15:14 1393/05/12
منع صدور روادید حج و عمره به خاطر ابولا

منع صدور روادید حج و عمره به خاطر ابولا

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
منع صدور روادید حج و عمره به خاطر ابولا

منع صدور روادید حج و عمره به خاطر ابولا

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی


  وزارت بهداشت عربستان از هماهنگی با وزارتخانه های خارجه و حج برای منع صدور روادید برای کشورهایی خبر داد که ویروس ابولا در آنجا شایع شده است.
به نقل  از پایگاه اطلاع رسانی حج، وزارت بهداشت عربستان از هماهنگی قبلی با وزارتخانه های حج و خارجه این کشور به محض ورود اخباری مبنی بر شیوع ابولا در برخی کشورهای آفریقایی خبر داد.
"خالد المرغلانی" سخنگوی رسمی وزارت بهداشت عربستان گفت: ریاض از چند ماه پیش صدور روادید عمره و حج برای این کشورها را ممنوع اعلام کرده است.
وی افزود: وزارت بهداشت به نوبه خود به آگاه سازی و آموزش کارکنان خود در تمام منافذ و بنادر ورودی به عربستان درباره چگونگی آشنایی و تعامل با این موارد از جمله ضابط کنترل ویروس پرداخته است.
المرغلانی گفت: وزارت بهداشت به دقت وضع همه گیر بودن بیماری ابولا را از طریق ارتباط با سازمان بهداشت جهانی پیگیری می کند تا مانع ورود هر شهروندی از کشورهایی شود که این بیماری در داخل آن کشورها شیوع پیدا کرده است.

سازمان بهداشت جهانی اخیرا درباره بروز عواقب فاجعه بار در نتیجه شیوع ابولا در غرب آفریقا هشدار داده بود و طرحی برای مبارزه با این بیماری با هزینه ۱۰۰ میلیون دلار در چارچوب طرح منطقه ای و بین المللی برای مهار این ویروس اجرا کرده است.
ویروس ابولا یا ایبولا یکی از کشنده ترین ویروس ها به شمار می رود که باعث بیماری شدید در انسان و پستانداران می شود.
ابولا به طور مرگباری در میان انسان ها و میمون ها در آفریقا شایع است.
این ویروس نخستین بار در سال ۱۹۷۶ میلادی شناخته شد. در سال ۱۹۷۶ ابولا حدود ۳۰۰ نفر را مبتلا کرد و با شیوع آن از هر ۱۰ نفر مبتلا به بیماری ۹ نفر کشته شدند و در سال ۱۹۹۵ از این ویروس ۸۰ درصد مبتلایان کشته شدند.
در سال ۲۰۱۴ نیز با انتشار مجدد این ویروس که از گینه شروع شد و به کشورهای همسایه سیرالئون و لیبریا گسترش یافت حدود ۷۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند.
این بزرگترین مورد شیوع ایبولا از نظر موارد ابتلا، آمار مرگ و پراکندگی جغرافیایی به حساب می آید.
سازمان بهداشت جهانی ۱۵۰ کارشناس را برای کمک به پیشگیری از انتشار ویروس به منطقه اعزام کرده است.
نام این ویروس از یکی از رودخانه های کشور زئیر، که امروزه جمهوری دموکراتیک کنگو نام دارد، گرفته شده و اینکه این بیماری برای اولین بار در کشور کنگو دیده شد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |