پنج شنبه 09 فروردین، 1403

کدخبر: 2732 15:42 1393/04/03
مطهري: نمي‌گويم همه بانوان چادري شوند

مطهري: نمي‌گويم همه بانوان چادري شوند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
مطهري: نمي‌گويم همه بانوان چادري شوند

مطهري: نمي‌گويم همه بانوان چادري شوند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

نماينده مردم تهران تأکيد کرد: در جلسات عفاف و حجاب صرفاً آمار براي رفع تکليف ارائه مي‌شود حتي ممکن است


براي برخي بانوان پرونده قضايي تشکيل شود. بنده نمي‌گويم همه بانوان چادري شوند بلکه بايد با ناامني‌هاي فرهنگي برخورد مناسبي شود.
به گزارش ايسنا، علي مطهري در جلسه سؤال از وزير کشور گفت: از توضيحات وزير کشور چنين برمي‌آيد که ايشان بر کار فرهنگي براي مبارزه با پديده بي‌حجابي تأکيد دارد بنابراين به نظر مي‌رسد صورت مسئله براي ايشان مشخص نيست.
نماينده مردم تهران تأکيد کرد هر قدر در اين خصوص کار فرهنگي شود و بودجه اختصاص يابد باز برخي به عفاف و حجاب پايبند نيستند، بنابراين دولت بايد وارد کار شود.
مطهري با اشاره به پيشنهاد وزير کشور مبني بر سپردن امر به معروف و نهي از منکر به مردم گفت: انجام اين کار نياز به واگذاري ندارد. همه جامعه نسبت به امر به معروف و نهي از منکر لساني مسئوليت دارند.
اين عضو کميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به انتقاد وزير کشور نسبت به فقدان ضمانت اجرايي قانون عفاف و حجاب گفت: اگر معتقديد قانون مذکور ضمانت اجرايي ندارد خودتان اصلاحش کنيد. وقتي در شرع مسئله حجاب مورد تأکيد است انجام آن نياز به قانون ندارد. بايد از ورود بانوان ساپورت‌پوش به سازمان‌ها جلوگيري شود. بحث اصلي نيز نوع برخورد حکومت با ناهنجاري‌هاي فرهنگي است و بايد به ‌گونه‌اي برخورد شود که مردم اراده‌ي دولت را در اين زمينه به‌خوبي احساس کنند.
مطهري ريشه انحطاط فرهنگي جامعه را دولت‌هاي نهم و دهم دانست و افزود: سير انحطاط فرهنگي طي سال‌هاي گذشته از سياست‌هاي دولت‌هاي گذشته و رفتار مشائي آغاز شد. اين فرد در دولت قبل، دولت را فاقد مسئوليت در اين حوزه دانست و اين وظيفه را متوجه علما، آموزش عالي و صدا و سيما کرد.
رئيس جمهور وقت نيز چند بار عليه اقدامات نيروي انتظامي در برخورد با پديده بدحجابي موضع‌گيري کرد حتي در جلسه استيضاح رئيس جمهور نيز گفت "اينقدر به مردم گير ندهيد" و بعد هم يک شعر در اين راستا خواند.
اين عضو کميسيون فرهنگي مجلس متذکر شد از دولت قبل به دليل افکار ويژه‌اش انتظار اجراي قانون عفاف و حجاب را نداشتيم ولي از دولت جديد چنين انتظار مي‌رود. اما به نظر مي‌رسد دولت جديد نيز راه دولت قبل را در پيش گرفته است.
مطهري با تأکيد بر اينکه مطرح شدن وضعيت عفاف و حجاب در سؤالم از وزير کشور به معناي اسفناک‌بودن وضعيت حجاب در کل کشور نيست گفت: وضعيت حجاب در کل کشور قابل قبول است. بانوان ايراني، پوشش اسلامي را بر اساس عقيده و منطق پذيرفته‌اند. سخن بنده از موارد نادر است که گاهي بنياد خانواده را تهديد مي‌کند.
نماينده مردم تهران متذکر شد: هر مقدار هم که کار فرهنگي و تربيت ديني و اخلاقي انجام شود و بودجه هم به آن اختصاص يابد باز هم ميل خودانگاري مانع از اهميت بخشي از بانوان کشور به عفاف و حجابشان است.سؤالم اينست که آيا دولت بايد در اين مرحله هم سکوت کند و جامعه را به حال خود رها کند.
وي ادامه داد: پاسخ اين است که دولت اسلامي همان‌طور که در ماه رمضان با روزه‌خواران برخورد مي‌کند، در اين حوزه نيز مسئوليت دارد .
مطهري يادآور شد: التذاذات جنسي بر اساس اسلام بايد در چارچوب خانواده تأمين شود. در غرب چون کانون خانواده، کانون مستحکمي نيست اماکن ويژه‌اي براي مسائل جنسي پيش‌بيني شده است. در ايران نيز اگر عفاف و حجاب بدتر شود و توسعه يابد بايد اماکن ويژه پيش‌بيني شود تا از حوادث ناگوارتر جلوگيري شود.
نماينده مردم تهران هشدار داد: يا بايد نظام خانوادگي اسلام را ترويج کنيم يا بايد از نظام فرهنگي غرب تبعيت کنيم. دولت وظيفه دارد با گناه آشکار برخورد کند. اگر نوع پوشش مثل پوشش ساپورت ترويج شد دولت بايد مانع رسميت يافتن آن شود.
مطهري سپس از اتاق کنترل خواست تا تصاويري را که از برخي از دختران بدحجاب و با ساپورت تهيه کرده است از مونيتورهاي مجلس پخش شود. به محض پخش اين تصاوير هياهو در مجلس ايجاد شد.
مطهري در واکنش به رفتار اين نمايندگان به مزاح گفت: به نظر مي‌رسد دوستان با ديدن اين تصاوير به وجد آمده باشند.
وي در پايان توضيحات وزير کشور را قانع‌کننده ندانست



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |