جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 4889 14:50 1393/05/31
مشاور ورزش معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری: سرانه ورزش در میان زنان ایرانی بسیار پایین‌تر از حد استاندارد است

مشاور ورزش معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری: سرانه ورزش در میان زنان ایرانی بسیار پایین‌تر از حد استاندارد است

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
مشاور ورزش معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری: سرانه ورزش در میان زنان ایرانی بسیار پایین‌تر از حد استاندارد است

مشاور ورزش معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری: سرانه ورزش در میان زنان ایرانی بسیار پایین‌تر از حد استاندارد است

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی


هر نهادی باید شرایط و فضای مناسب ورزش را برای کارمندان و کارگران خود فراهم کنداین مساله علاوه بر تاثیرات مثبتی که بر روی محیط کار و شاغلین خواهد داشت بهره‌وری آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد.
مشاور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه سرانه ورزش در میان زنان از حد استاندارد پایین‌تر است در مورد این مساله که بسیاری از باشگاههای ورزشی پس از ساعات اداری خدمات خود را تنها به مردان ارائه می دهند، اظهار کرد: وزارت ورزش و جوانان مسولیت دارد تا شرایط دسترسی راحت به امکانات ورزشی را برای تمام زنان مهیا کند.
طاهره طاهریان در گفت‌و‌گو با ایلنا در مورد سرانه ورزش در میان زنان شاغل گفت: آمارهای مختلفی در این زمینه وجود دارد که آموزش و پرورش، دانشگاه ها و وزارت ورزش و جوانان هر ساله آن را اعلام می‌کنداما هیچ یک از آن‌ها به حد استاندارد نرسیده‌ است و با آن فاصله زیادی دارد.
وی ادامه داد: موضوع ورزش در میان زنان شاغل و به ویژه کارکنان دولت از جمله اولویت‌های ما در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است زیرا زنان شاغل علاوه بر انجام کارهای سنگین در محل کار مسئولیت انجام کارهای خانه و وظایف مادرانه را نیز بر عهده دارند بنابراین برای حفظ سلامتیشان نیاز بیشتری به فعالیت‌های ورزشی برای آن‌ها احساس می‌شود.
طاهریان با اشاره به اینکه ورزش زنان شاغل از طریق معاونت امور زنان در شورای معاونین زنان دستگاه های اجرایی مطرح شده است، اظهار کرد: نظر ما بر این است که وجود یک ساختار مرکزی برای ورزش زنان شاغل نمی‌تواند کارآمد باشد و در هر وزارتخانه باید مرکزی برای امور ورزش ایجاد شده و فردی متخصص در مورد آن برنامه‌ریزی کند.
این کار‌شناس ورزش بانوان افزود: تاکید ما بر این است که در محیط‌های کاری علاوه بر ورزش‌های همگانی برای ورزش قهرمانی زنان نیز برنامه ریزی شود زیرا این برنامه ها در افزایش بهره‌وری و پیشروی در اهداف توسعه بسیار تاثیرگذار است.
طاهریان با اشاره به اینکه در سازمان‌های غیردولتی ایجاد برنامه‌های رفاهی برای کارکنان از وظایف کارفرماست، اشاره کرد: هر نهادی باید شرایط و فضای مناسب ورزش را برای کارمندان و کارگران خود فراهم کنداین مساله علاوه بر تاثیرات مثبتی که بر روی محیط کار و شاغلین خواهد داشت بهره‌وری آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد.
وی در مورد این مساله که بسیاری از باشگاههای ورزشی پس از ساعت اداری،خدماتشان را تنها به مردان ارائه می دهند و زنان شاغل پس از ساعات اداری به سختی می توانند از امکانات ورزشی استفاده کنند،گفت: هنگامی که دفتر امور زنان در  وزارت ورزش و جوانان به معاونت ارتقا پیدا کرده، به این معناست که ورزش بانوان باید از اهمیت ویژه‌ای در این نهاد برخوردار باشد،در نتیجه این معاونت باید تلاش کند که فضا و امکانات مناسب برای زنان را در سطح کشور مهیا کند تا تمامی  زنان دسترسی راحتی به امکانات ورزشی داشته باشند.
مشاور معاون رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که پیگیری ورود زنان به ورزشگاه به چه مرحله‌ای رسیده است،اظهار کرد: در بررسی‌هایی که انجام شده به نظر می‌آید این مشکل به راحتی قابل حل باشد زیرا در مورد برخی ورزش ‌ها مانند تکواندو و ژیمناستیک شرایط ورود زنان به ورزشگاهها مهیاست، برای ورزش‌های همچون والیبال و بسکتبال نیز که طرفداران زیادی در میان زنان دارد انجام چند تغییر کوچک در درب‌های ورودی ورزشگاه و جایگاه تماشاگران مشکل را حل می‌کند اما در مورد ورزش فوتبال نیاز به بررسی‌های بیشتری وجود دارد.
طاهریان افزود:علاوه بر هواداران،بسیاری از مریبان و کارشناسان ورزشی زن،نیاز دارند که  مسابقات مهم و حساسی را که در کشورمان برگزار می شود، از نزدیک تماشا کنند. همچنین خانواده های ورزشکاران نیز تمایل دارند که بتوانند بازی های فرزندان خود را از نزدیک تماشا کنند.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |