جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 131457 18:59 1399/11/12
مسکن مهر، پروژه‌ ای در «بن بست بی‌ ارادگی»

مسکن مهر، پروژه‌ ای در «بن بست بی‌ ارادگی»

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
مسکن مهر، پروژه‌ ای در «بن بست بی‌ ارادگی»

مسکن مهر، پروژه‌ ای در «بن بست بی‌ ارادگی»

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

جهان اقتصاد ازنیمه تمام ماندن چندساله هزاران واحد مسکن مهر در کشور گزارش می دهد

تهیه مسکن از جمله مسایل مهمی است که در هر جوامعی مورد توجه قرار می گیرد و خانه خریدن آرزوی هر کسی است، آرزویی که در روزگار کنونی با این حجم از گرانی و تورم به آرزوی محال برای اقشار ضعیف تبدیل شده است؛ هرچند در گذشته طرح هایی مانند «مسکن مهر» امیدی در دل ها ایجاد کرده بود و هنوز هم پرونده آن پس از گذشت سال ها ناتمام باقی مانده است و کار به جایی رسیده است که دولت با بی اعتنایی به طرح نیمه تمام مسکن مهر موضوع ساخت مسکن در کشور تحت عنوان اقدام ملی مسکن مطرح کرد.

به گزارش جهان اقتصاد، «مسکن‌مهر» طرحی بود که ساختش در دولت  نهم آغاز شد و هدف دولت وقت با تبلیغات فراوان «پاسخگویی به نیاز مردم به تامین مسکن و خانه‌دار کردن قشرهای کم درآمد» بود به نحوی که دولت با واگذاری زمین رایگان سعی داشت خانه‌سازی را تشویق کند و متعهد شد با اجرای این طرح سالانه یک و نیم میلیون واحد مسکونی در سطح کشور بسازد.

طرح مسکن مهر در ابتدا در قالب بند «د» تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۳۸۶ آغاز شد و سپس بر مبنای قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، به صورت پیوسته در دستور کار قرار گرفت. البته ذکر این نکته نیز ضروری است که این طرح که در حقیقت شامل اجاره بلند مدت زمین جهت احداث مسکن است، در طرح جامع مسکن نیز پیشنهاد شده بود. اما حجم پیشنهاد شده در آن طرح بسیار کمتر بود که دولت نهم آن را از ۲۰ هزار واحد در سال به یک و نیم میلیون واحد در سال افزایش داد.

 کارشناسان معتقدند، رسیدن به اهداف تعیین شده در این طرح با ساخت سنتی محقق نمی شود و به همین منظور باید اقدامات موثری در امر صنعتی سازی مسکن مهر صورت گیرد. در گفتگوی اختصاصی خبرنگار جهان اقتصاد که پیشتر با «فرشید ایلاتی»، کارشناس حوزه مسکن صورت گرفته بود نیز به مساله تولید مسکن  اشاره شد.

این کارشناس حوزه مسکن با بیان اینکه تولید مسکن در برنامه های دولت باید مورد توجه قرارگیرد، عنوان کرد: متاسفانه در هفت سال گذشته به جز سال جاری که برنامه اقدام ملی مسکن را شاهد بوده ایم، تولید مسکن متوقف شده و از طرفی رکوردهای تولید مسکن به نصف تقلیل یافته است یعنی رکوردهای تولید بالای یک میلیون سال ۹۰ به کمتر از ۳۵۰ هزار واحد در سال های اخیر رسیده است که آثار خود را در. بحث قیمت مسکن نشان می‌دهد. زیرا هنگامی که تولید نباشد به تبع عرضه کم و تقاضا افزایش می یابد‌ و موجب جهش قیمتی خواهد شد، همان طور که در سه سال اخیر رشد  بیش از ۳۰۰ درصدی قیمت مسکن  را شاهد بودیم.

ایلاتی بیان کرد: در حوزه مسکن باید از حالت سنتی سازی به روش های صنعتی سازی مسکن سوق پیدا کرد چرا که در مکانیسم‌های ساخت صنعتی موضوع سبک سازی و بهسازی اشاره شده است یعنی اگر براساس استانداردهای سبک سازی و مقاوم سازی سازه های صنعتی ساز و پیش ساخته حرکت کنیم،هدف مقاوم سازی به خودی خود محقق می شود.

وی تاکید کرد: سرعت ساخت مسکن در ایران ۱۶ الی ۱۸ ماه است اما در کشورهای صنعتی کمتر از شش ماه به طول می انجامد و با استفاده از تکنولوژی های جدید، به کارگیری مصالح و روش های ساخت می توان مسکن های مقاوم با سریع ترین زمان ممکن و ارزان ساخت.

این کارشناس حوزه مسکن گفت: از کل ساخت مسکن در کشور یعنی از ۳۵۰ هزار واحد ساخته شده نزدیک به ۳ درصد یعنی ۱۰ هزار واحد به شیوه صنعتی ساخته شده است و این عدد باید به ۲۰ الی ۳۰ درصد در بازه زمانی کوتاه مدت و سپس به ۵۰ الی ۶۰ درصد و صد درصد برسد.

گفتنی است در شهر‌هایی که جمعیت آن کمتر از ۲۵هزار نفر است، وظیفه ساخت مسکن مهر برعهده بنیاد مسکن گذاشته شد، در شهر‌های جدید مسکن مهر از سوی شرکت عمران شهر‌های جدید ساخته و تکمیل می‌شود و در سایر شهر‌ها نیز سازمان ملی زمین و مسکن اجرای طرح مسکن مهر را عهده دار شد.

سال۹۲ دولت دهم پرونده مسکن مهر را با آنچه از آن به عنوان پیشرفت ۷۰ درصدی یاد می کرد، به دولت یازدهم تحویل داد و این گونه بود که تعدادی از خانه ها آماده تحویل شده و بسیاری از خانه ها درحال تکمیل شدن بود، گویی این مساله به یک کلاف درهم پیچیده تبدیل شده بود؛ خانه های اقشار ضعیفی که با آرزوی سقفی بالای سر با تغییر قیمت های مصالح، نبود نظارت لازم و بدعهدی پیمانکار، نیمه کاره رها شده بود؛ تنها نگاه مردمی که با هزاران قرض، سرمایه و هرچه را داشتند را هزینه کردند تا برای باقی عمر خانه ای داشته باشند، به پایان پروژه خشکیده بود و وعده ها و خبرهای مختلف درباره آخرین تصمیم گیری ها شنیده می شد؛ زمان می گذشت و همچنان مردم در انتظار حل این مساله از سوی مسئولان بودند، حتی در سال های مختلف وعده تکمیل این طرح و ماجرای بسته شدن این پرونده توسط متولیان ارائه می شد.

حتی در اوایل سال 94، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه قرار بود پرونده مسکن مهر تا پایان سال 94 بسته شود به تسنيم گفته بود که به دلیل اینکه شورای پول و اعتبار افزایش وام مسکن مهر را دیر تصویب کرد اتمام همه پروژه‌های مسکن تا پایان سال آینده محقق نمی‌شود.

احمد اصغری مهرآبادی گفته بود که 90 درصد پروژه‌های مسکن مهر سال 94 به اتمام می‌رسد و اتمام کار 10 درصد پروژه‌ها هم در سال 95 انجام می‌شود.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی عمده مشکل واحدهای مسکونی مسکن مهر در کشور را  آماده نبودن خدمات دستگاه‌های خدمات رسان اعلام و تصریح کرده بود که برنامه‌ریزی‌هایی برای حل مشکلات این بخش توسط دولت انجام شده است.

‌اصغری مهرآبادی گفته بود که به دنبال افزایش قیمت مصالح ساختمانی بسیاری از واحدهای در دست ساخت مسکن مهر نیمه کاره ماندند که تلاش برای به اتمام رساندن واحدهای راکد هم توسط وزارت راه و شهرسازی در دستور کار است.

اخیرا نیز وزیر راه، موضوع مهم وزارت راه و شهرسازی را در شرایط کنونی کشور، موضوع مرتبط با زمین و مسکن برشمرد و با اعلام اینکه وزارت راه و شهرسازی در خصوص تولید مسکن، تعهدات سنگینی برعهده دارد، گفته است که  وزارت راه و شهرسازی تعهد کرده است تا مسکن مهر را حداکثر تا پایان امسال به اتمام برساند که این مهم، باید محقق شود.

پیش تر محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با حضور در برنامه ای از رسانه ملی گفته بود که برای بهبود وضعیت مسکن، دولت اقدام به شروع طرح ملی اقدام مسکن گرفته است؛ واجدین شرایط مشخص و پول واریز شده است؛ ۴۶۰ هزار واجد شرایط تایید شده داریم و ۱۳۸ هزار نفر نیز به افتتاح حساب و واریز وجه اقدام کرده‌اند. ما مصمم هستیم که انشاالله ساخت ۴۰۰ هزار واحد را عملی بکنیم.

**برای اقشار مختلف برنامه داریم

وزیر راه و شهرسازی در رابطه با تعیین طرح‌های ساخت مسکن برای جامعه کارگری نیز عنوان کرده بود که به غیر از طرح مسکن ملی، طرح‌هایی به صورت موازی برای جامعه کارگری کشور نیز مطرح شده است، همچنین برای مسکن فرهنگیان نیز شروع شده است. برای اصحاب رسانه و نیروهای مسلح نیز برنامه‌هایی در دست اقدام است. یک نهضتی برپا شده است و ما ان‌شاالله بتوانیم در این مسیر موفق شویم و دغدغه مسکن را از بین ببریم.

** ۳۹ هزار واحد مسکن مهر نیمه‌تمام است

به تازگی نیز خبری منتشر شده است مبنی بر این که  قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر گفته است: تاکنون به جز پروژه‌های دارای معارض، ۳۹ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده که عمده آنها در مرحله نازک کاری قرار دارند.

به گزارش مهر، روز 12بهمن ماه، اصغر اصغری‌مهرآبادی در جلسه شورای مسکن استان البرز، اظهار کرد: رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی تأکید بسیاری دارند تا پرونده پروژه‌های مسکن مهر در کشور تا پایان سال جاری بسته شده و این واحدها به صاحبانشان تحویل شود.

وی ادامه داد: بر این مبنا مسئولان استان‌ها باید با تلاش مضاعف این امر را اجرایی کنند و انتظار می‌رود که بخش عمده‌ای از پروژه‌های مسکن مهر تا پایان سال جاری به اتمام رسیده و به صاحبانشان تحویل داده شود.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر تصریح کرد: در حال حاضر از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر که ساخت آنها از سال ۸۶ شروع شد به غیر از پروژه‌هایی ک معارض دارند تنها ۳۹ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده است که آنها نیز اکثراً در مرحله نازک‌کاری هستند.

وی خاطرنشان کرد: باید با به کارگیری تمام تلاش‌ها پروژه مسکن مهر را به عنوان یک اولویت تکمیل کنیم، در این راستا نیاز مالی استان‌ها نیز برطرف می‌شود، البته با استان‌هایی که به تعهد خود عمل نکنند مورد برخورد جدی می‌شود.

** 4میلیون واحد مسکونی مهر به مردم واگذار شد

پیشتر، قائم‌مقام وزارت راه و شهرسازی در امور مسکن مهر و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اعلام کرد که دولت تدبیر و امید با وجود تنگناها و مشکلات مالی تاکنون توانسته چهار میلیون واحد مسکونی مهر را در کشور تکمیل و به مردم واگذار کند.

علی اصغری مهرآبادی روز چهارشنبه هفته گذشته در حاشیه  بازدید از مسکن مهر شهرجدید هشتگرد استان البرزگفته بود که تلاشها بر این است تا باقیمانده مسکن مهر قبل پایان کار دولت دوازدهم تکمیل و در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

وی تاکید کرد که اجازه نمی دهیم حتی یک واحد مسکونی مهر نیمه کاره باقی بماند و به همگان ثابت خواهیم کرد که دولت تدبیر و امید با وجود همه مشکلات و کاستی ها کارآمد بوده است.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عدم استقبال مردم از تحویل بخشی از واحدهای مسکن مهر گفت: تا زمانی که خدمات زیربنایی و روبنایی، فضاهای ورزشی و فضای سبز، مدرسه و درمانگاه و امثال آن در محدوده مسکن مهر ایجاد نشود میل به سکونت در مردم افزایش نخواهد یافت.

حال در این روزها و ماه های پایانی فعالیت دولت دوازدهم آیا اراده قوی برای بستن پرونده مسکن مهر برای همیشه  خواهد بود.

فریده خدادادی- تهیه مسکن از جمله مسایل مهمی است که در هر جوامعی مورد توجه قرار می گیرد و خانه خریدن آرزوی هر کسی است، آرزویی که در روزگار کنونی با این حجم از گرانی و تورم به آرزوی محال برای اقشار ضعیف تبدیل شده است؛ هرچند در گذشته طرح هایی مانند «مسکن مهر» امیدی در دل ها ایجاد کرده بود و هنوز هم پرونده آن پس از گذشت سال ها ناتمام باقی مانده است و کار به جایی رسیده است که دولت با بی اعتنایی به طرح نیمه تمام مسکن مهر موضوع ساخت مسکن در کشور تحت عنوان اقدام ملی مسکن مطرح کرد.

به گزارش جهان اقتصاد، «مسکن‌مهر» طرحی بود که ساختش در دولت  نهم آغاز شد و هدف دولت وقت با تبلیغات فراوان «پاسخگویی به نیاز مردم به تامین مسکن و خانه‌دار کردن قشرهای کم درآمد» بود به نحوی که دولت با واگذاری زمین رایگان سعی داشت خانه‌سازی را تشویق کند و متعهد شد با اجرای این طرح سالانه یک و نیم میلیون واحد مسکونی در سطح کشور بسازد.

طرح مسکن مهر در ابتدا در قالب بند «د» تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۳۸۶ آغاز شد و سپس بر مبنای قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، به صورت پیوسته در دستور کار قرار گرفت. البته ذکر این نکته نیز ضروری است که این طرح که در حقیقت شامل اجاره بلند مدت زمین جهت احداث مسکن است، در طرح جامع مسکن نیز پیشنهاد شده بود. اما حجم پیشنهاد شده در آن طرح بسیار کمتر بود که دولت نهم آن را از ۲۰ هزار واحد در سال به ۵/۱ میلیون واحد در سال افزایش داد.

 کارشناسان معتقدند، رسیدن به اهداف تعیین شده در این طرح با ساخت سنتی محقق نمی شود و به همین منظور باید اقدامات موثری در امر صنعتی سازی مسکن مهر صورت گیرد. در گفتگوی اختصاصی خبرنگار جهان اقتصاد که پیشتر با «فرشید ایلاتی»، کارشناس حوزه مسکن صورت گرفته بود نیز به مساله تولید مسکن  اشاره شد.

این کارشناس حوزه مسکن با بیان اینکه تولید مسکن در برنامه های دولت باید مورد توجه قرارگیرد، عنوان کرد: متاسفانه در هفت سال گذشته به جز سال جاری که برنامه اقدام ملی مسکن را شاهد بوده ایم، تولید مسکن متوقف شده و از طرفی رکوردهای تولید مسکن به نصف تقلیل یافته است یعنی رکوردهای تولید بالای یک میلیون سال ۹۰ به کمتر از ۳۵۰ هزار واحد در سال های اخیر رسیده است که آثار خود را در. بحث قیمت مسکن نشان می‌دهد. زیرا هنگامی که تولید نباشد به تبع عرضه کم و تقاضا افزایش می یابد‌ و موجب جهش قیمتی خواهد شد، همان طور که در سه سال اخیر رشد  بیش از ۳۰۰ درصدی قیمت مسکن  را شاهد بودیم.

ایلاتی بیان کرد: در حوزه مسکن باید از حالت سنتی سازی به روش های صنعتی سازی مسکن سوق پیدا کرد چرا که در مکانیسم‌های ساخت صنعتی موضوع سبک سازی و بهسازی اشاره شده است یعنی اگر براساس استانداردهای سبک سازی و مقاوم سازی سازه های صنعتی ساز و پیش ساخته حرکت کنیم،هدف مقاوم سازی به خودی خود محقق می شود.

وی تاکید کرد: سرعت ساخت مسکن در ایران ۱۶ الی ۱۸ ماه است اما در کشورهای صنعتی کمتر از شش ماه به طول می انجامد و با استفاده از تکنولوژی های جدید، به کارگیری مصالح و روش های ساخت می توان مسکن های مقاوم با سریع ترین زمان ممکن و ارزان ساخت.

این کارشناس حوزه مسکن گفت: از کل ساخت مسکن در کشور یعنی از ۳۵۰ هزار واحد ساخته شده نزدیک به ۳ درصد یعنی ۱۰ هزار واحد به شیوه صنعتی ساخته شده است و این عدد باید به ۲۰ الی ۳۰ درصد در بازه زمانی کوتاه مدت و سپس به ۵۰ الی ۶۰ درصد و صد درصد برسد.

گفتنی است در شهر‌هایی که جمعیت آن کمتر از ۲۵هزار نفر است، وظیفه ساخت مسکن مهر برعهده بنیاد مسکن گذاشته شد، در شهر‌های جدید مسکن مهر از سوی شرکت عمران شهر‌های جدید ساخته و تکمیل می‌شود و در سایر شهر‌ها نیز سازمان ملی زمین و مسکن اجرای طرح مسکن مهر را عهده دار شد.

سال۹۲ دولت دهم پرونده مسکن مهر را با آنچه از آن به عنوان پیشرفت ۷۰ درصدی یاد می کرد، به دولت یازدهم تحویل داد و این گونه بود که تعدادی از خانه ها آماده تحویل شده و بسیاری از خانه ها درحال تکمیل شدن بود، گویی این مساله به یک کلاف درهم پیچیده تبدیل شده بود؛ خانه های اقشار ضعیفی که با آرزوی سقفی بالای سر با تغییر قیمت های مصالح، نبود نظارت لازم و بدعهدی پیمانکار، نیمه کاره رها شده بود؛ تنها نگاه مردمی که با هزاران قرض، سرمایه و هرچه را داشتند را هزینه کردند تا برای باقی عمر خانه ای داشته باشند، به پایان پروژه خشکیده بود و وعده ها و خبرهای مختلف درباره آخرین تصمیم گیری ها شنیده می شد؛ زمان می گذشت و همچنان مردم در انتظار حل این مساله از سوی مسئولان بودند، حتی در سال های مختلف وعده تکمیل این طرح و ماجرای بسته شدن این پرونده توسط متولیان ارائه می شد.

حتی در اوایل سال 94، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه قرار بود پرونده مسکن مهر تا پایان سال 94 بسته شود به تسنيم گفته بود که به دلیل اینکه شورای پول و اعتبار افزایش وام مسکن مهر را دیر تصویب کرد اتمام همه پروژه‌های مسکن تا پایان سال آینده محقق نمی‌شود.

احمد اصغری مهرآبادی گفته بود که 90 درصد پروژه‌های مسکن مهر سال 94 به اتمام می‌رسد و اتمام کار 10 درصد پروژه‌ها هم در سال 95 انجام می‌شود.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی عمده مشکل واحدهای مسکونی مسکن مهر در کشور را  آماده نبودن خدمات دستگاه‌های خدمات رسان اعلام و تصریح کرده بود که برنامه‌ریزی‌هایی برای حل مشکلات این بخش توسط دولت انجام شده است.

‌اصغری مهرآبادی گفته بود که به دنبال افزایش قیمت مصالح ساختمانی بسیاری از واحدهای در دست ساخت مسکن مهر نیمه کاره ماندند که تلاش برای به اتمام رساندن واحدهای راکد هم توسط وزارت راه و شهرسازی در دستور کار است.

اخیرا نیز وزیر راه، موضوع مهم وزارت راه و شهرسازی را در شرایط کنونی کشور، موضوع مرتبط با زمین و مسکن برشمرد و با اعلام اینکه وزارت راه و شهرسازی در خصوص تولید مسکن، تعهدات سنگینی برعهده دارد، گفته است که  وزارت راه و شهرسازی تعهد کرده است تا مسکن مهر را حداکثر تا پایان امسال به اتمام برساند که این مهم، باید محقق شود.

پیش تر محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با حضور در برنامه ای از رسانه ملی گفته بود که برای بهبود وضعیت مسکن، دولت اقدام به شروع طرح ملی اقدام مسکن گرفته است؛ واجدین شرایط مشخص و پول واریز شده است؛ ۴۶۰ هزار واجد شرایط تایید شده داریم و ۱۳۸ هزار نفر نیز به افتتاح حساب و واریز وجه اقدام کرده‌اند. ما مصمم هستیم که انشاالله ساخت ۴۰۰ هزار واحد را عملی بکنیم.

**برای اقشار مختلف برنامه داریم

وزیر راه و شهرسازی در رابطه با تعیین طرح‌های ساخت مسکن برای جامعه کارگری نیز عنوان کرده بود که به غیر از طرح مسکن ملی، طرح‌هایی به صورت موازی برای جامعه کارگری کشور نیز مطرح شده است، همچنین برای مسکن فرهنگیان نیز شروع شده است. برای اصحاب رسانه و نیروهای مسلح نیز برنامه‌هایی در دست اقدام است. یک نهضتی برپا شده است و ما ان‌شاالله بتوانیم در این مسیر موفق شویم و دغدغه مسکن را از بین ببریم.

** ۳۹ هزار واحد مسکن مهر نیمه‌تمام است

به تازگی نیز خبری منتشر شده است مبنی بر این که  قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر گفته است: تاکنون به جز پروژه‌های دارای معارض، ۳۹ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده که عمده آنها در مرحله نازک کاری قرار دارند.

به گزارش مهر، روز 12بهمن ماه، اصغر اصغری‌مهرآبادی در جلسه شورای مسکن استان البرز، اظهار کرد: رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی تأکید بسیاری دارند تا پرونده پروژه‌های مسکن مهر در کشور تا پایان سال جاری بسته شده و این واحدها به صاحبانشان تحویل شود.

وی ادامه داد: بر این مبنا مسئولان استان‌ها باید با تلاش مضاعف این امر را اجرایی کنند و انتظار می‌رود که بخش عمده‌ای از پروژه‌های مسکن مهر تا پایان سال جاری به اتمام رسیده و به صاحبانشان تحویل داده شود.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر تصریح کرد: در حال حاضر از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر که ساخت آنها از سال ۸۶ شروع شد به غیر از پروژه‌هایی ک معارض دارند تنها ۳۹ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده است که آنها نیز اکثراً در مرحله نازک‌کاری هستند.

وی خاطرنشان کرد: باید با به کارگیری تمام تلاش‌ها پروژه مسکن مهر را به عنوان یک اولویت تکمیل کنیم، در این راستا نیاز مالی استان‌ها نیز برطرف می‌شود، البته با استان‌هایی که به تعهد خود عمل نکنند مورد برخورد جدی می‌شود.

** 4میلیون واحد مسکونی مهر به مردم واگذار شد

پیشتر، قائم‌مقام وزارت راه و شهرسازی در امور مسکن مهر و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اعلام کرد که دولت تدبیر و امید با وجود تنگناها و مشکلات مالی تاکنون توانسته چهار میلیون واحد مسکونی مهر را در کشور تکمیل و به مردم واگذار کند.

علی اصغری مهرآبادی روز چهارشنبه هفته گذشته در حاشیه  بازدید از مسکن مهر شهرجدید هشتگرد استان البرزگفته بود که تلاشها بر این است تا باقیمانده مسکن مهر قبل پایان کار دولت دوازدهم تکمیل و در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

وی تاکید کرد که اجازه نمی دهیم حتی یک واحد مسکونی مهر نیمه کاره باقی بماند و به همگان ثابت خواهیم کرد که دولت تدبیر و امید با وجود همه مشکلات و کاستی ها کارآمد بوده است.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عدم استقبال مردم از تحویل بخشی از واحدهای مسکن مهر گفت: تا زمانی که خدمات زیربنایی و روبنایی، فضاهای ورزشی و فضای سبز، مدرسه و درمانگاه و امثال آن در محدوده مسکن مهر ایجاد نشود میل به سکونت در مردم افزایش نخواهد یافت.

حال در این روزها و ماه های پایانی فعالیت دولت دوازدهم آیا اراده قوی برای بستن پرونده مسکن مهر برای همیشه  خواهد بود.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |