جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 158014 18:56 1400/07/24
قطع گاز ادارات دولتی پرمصرف در آینده نزدیک

قطع گاز ادارات دولتی پرمصرف در آینده نزدیک

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
قطع گاز ادارات دولتی پرمصرف در آینده نزدیک

قطع گاز ادارات دولتی پرمصرف در آینده نزدیک

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در گفت‌وگو با جهان اقتصاد هشدار داد

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران از قطع گاز ادارات دولتی پرمصرف در آینده نزدیک خبر داد.

محمدرضا جولایی، مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار جهان اقتصاد اظهار داشت: با توجه به ورود موج جدید سرما که امسال زودتر از پارسال شاهد هستیم، برای عبور بی‌دغدغه از زمستان و اطمینان از پایداری و تاب‌آوری انتقال گاز، برنامه مشخصی را در سه فاز تعمیرات پالایشگاهی و خطوط لوله، مخازن ذخیره‌سازی و ذخیره‌سازی سوخت مایع در نیروگاه‌ها تدارک دیده‌ایم.

جولایی ادامه داد: تعمیرات اساسی بیشتر پالایشگاه‌ها نیز تکمیل شده است و تعمیرات تعداد اندک باقی‌مانده نیز تا پایان مهرماه یا اواسط آبان نهایی می‌شود بنابراین با این عملیات قابلیت اطمینان ما در پالایشگاه‌ها افزایش می‌یابد .

وی درباره مخازن ذخیره‌سازی که دومین فاز از این برنامه از پیش تعیین‌شده است،تصریح کرد: در این پیوند که موضوع بسیار مهم و راهبردی برای ما به‌ویژه در فصل زمستان است، موفق شدیم ۴میلیارد مترمکعب ذخیره‌سازی را در مناطق شمال و شمال‌ شرق کشور در مخازن ذخیره‌سازی سراجه و شوریجه با موفقیت انجام دهیم که این موضوع می‌تواند ما را در فصل زمستان بسیار یاری‌ دهد.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران تاکید کرد: مدیریت مصرف، برنامه‌ریزی مناسب، تلاش مضاعف و نیز استفاده از تجربه اندوخته شده در شرکت ملی گاز ایران، تأمین پایدار انرژی کشور در آستانه ورود به فصل سرما را امکان‌پذیر می‌سازد.

وی ادامه داد: برای آنکه بتوانیم گاز مورد نیاز صنایع و نیروگاه‌ها را تأمین کنیم، نیازمند صرفه‌جویی در مصرف انرژی هستیم و باید این نکته را به خوبی بدانیم که رکورد در میزان تولید، مجوزی برای مصرف بی‌رویه نیست.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با اشاره به ضرورت مصرف بهینه گاز برای عمل به تعهدهای صادراتی گفت: نظارت، برنامه‌ریزی و کنترل از ضرورت‌های موفقیت و زمینه تحکیم و گسترش بهره‌وری و سرآمدی است.

جولایی روند نظارت و بازدید از پایانه‌های صادرات گاز را ضروری اعلام و اظهار کرد: بهره‌مندی از دید ثانی و نظارت تعاملی در فعالیت‌های سازمان سبب می‌شود اصلاح فرآیندها با سرعت مضاعف تحقق یابد، در این صورت بی‌شک ضمن حصول اطمینان از سلامت تجهیزات، این مهم، زمینه کاهش نارسایی‌ها و مشکلات احتمالی آتی در فرآیند صادرات گاز خواهد بود.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد: صادرات گاز طبیعی ایران به کشورهای همسایه طبق توافق‌های صورت گرفته به جز کشور ترکیه ادامه دارد و حتی به عراق بیشتر از ‌توافق‌نامه‌ای با این کشورافزایش یافته است.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |