شنبه 01 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 138105 21:02 1400/01/28
فلزسرخ رقیب پر قدرت فرآورده‌های نفتی

فلزسرخ رقیب پر قدرت فرآورده‌های نفتی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
فلزسرخ رقیب پر قدرت فرآورده‌های نفتی

فلزسرخ رقیب پر قدرت فرآورده‌های نفتی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

مرتضی ابراهیمی

قیمت جهانی مس نزدیک به قله تاریخی خود قرار گرفته است که این موضوع ناشی از افزایش تقاضای این فلز است.

به گزارش جهان اقتصاد، قیمت جهانی فلزسرخ به شش هزار و 345 دلار رسیده است. کاهش قدرت شاخص دلار و همچنین بهبود شرایط اقتصادی در کشورهای مطرح و به‌ویژه بهبود شرایط اقتصادی از سوی مقامات بانک مرکزی اروپا عامل تقویت این فلز گران بها شده است.

اما مهترین عامل افزایش قیمت مس خبرهای افزایش تولید خودروهای برقی در کشورهای مختلف جهان است، در کشور ما نیز خودروسازان ایرانی به دنبال تولید خودروهای برقی هستند تا از رقابت جهانی عقب نمانند و تا کنون قراردادهایی در این زمینه بسته شده است. لازم به ذکر است طی تحقیقاتی که صورت گرفته است، خودروهای برقی هیبریدی بیش از 38 کیلوگرم و خودروهای برقی قابل شارژ حدود 60 کیلوگرم و خودروهای برقی باطری دار حدود 83 کیلوگرم و اتوبوس های برقی 370 کیلو گرم مس مصرف می‌کنند. همچنین بیشترین مصرف مس در کشور چین است چرا که این کشور مطرح ترین کشور در تولید خودروهای الکتریکی در جهان است.

باید توجه داشت که هرچه زمان می گذرد از خودروهای سوختی فاصله گرفته و به سمت خودروهای برقی پیش می رویم این موضوع موجب شده است تا در یک روند بلند مدت، خودروهای برقی رقیب جدی فرآورده های نفتی قرار گیرد.

**فرار از کربن روی مس را سرخ تر کرد

در کشور های مطرح جهان و به خصوص آمریکا سهم انرژی های پاک از مصرف انرژی درحال افزایش است، ضمن این که قواعد بین‌المللی رو به سمتی است کربن زدایی را در دستور کار دارند. برای مثال چین متعهد به تولید فولاد سبز تا سال ۲۰۳۰ و سبز کردن کل صنایع تا سال ۲۰۶۰ است، همچنین اروپا تا سال ۲۰۵۰ به دنبال سبز کردن صنایع است. در سایر کشورهای جهان نیز چنین برنامه‌هایی دیده می شود و تمام این‌ها برنامه‌ها بدین معنی است که سهم انرژی های پاک باید افزوده شود. تحقق انرژی پاک برابر است با افزایش تولید و افزایش مصرف مس.

افزایش تقاضا مس موجب شده است سرمایه گذاران در کشورهای مختلف به ویژه در کشور ایران به پروژه‌های تولید مس توجه بیشتری کنند تا سودی بالا اما با ریسک بسیار کم را نصیب خود کنند.

بنابراین، سرمایه گذاری در شرکت‌های بورسی که مس تولید می کنند می تواند بازده مناسبی را عاید سهام داران کند، این سرمایه گذاری آن قدر جذاب است که اگر مردم از این موضوع اطلاع داشته باشند، سرمایه‌های خود را از بانک ها خارج و به پروژه‌ها و شرکت‌های تولید کننده مس منتقل کنند.

از نظر تکنیکالی نیز، مس در نزدیکی سقف تاریخی قرار گرفته است و این احتمال وجود دارد که به زودی این سقف زده شود و روند قیمتی مس در کانال جدید صعودی قرار گیرد.

لازم به ذکر است که طبق گزارش رئیس هیئت مدیره شرکت «ترافیگورا» بازار مس تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱۰ میلیون تن کسری عرضه خواهد داشت که همین عامل بالارفتن قیمت فلز سرخ در جهان خواهد بود. «ویر» خاطرنشان کرد چین همچنان بزرگترین فاکتور محرک بازار مس خواهد بود. سیاست‌گذاری چین،‌ اتحادیه اروپا و دولت جدید ایالات متحده در راستای کربن‌زدایی از صنعت باعث افزایش شدید تقاضای مس در بازار جهانی در بخش زیرساخت‌های ضدکربنی و گریدهای الکتریکی خواهد بود.

معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس خبر داد:

حذف تعدادی از موانع توسعه در بازارسرمایه

نایب رییس هیات مدیره سازمان بورس از اصلاح یا لغو برخی مصوبات و ابلاغیه ها که مانع توسعه کمی و کیفی صندوق ها بود خبر داد.

محمدحسن ابراهیمی سروعلیا، با بیان مطلب بالا به پایگاه خبری بازار سرمایه، گفت: هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار مصوب کرد تا محدودیت تعداد صندوق های بادرآمد ثابت برای هر مدیر صندوق حذف شود. این در حالی است که پیش از این هر مدیر صندوق مجاز بود فقط مدیریت یک صندوق را بر عهده داشته باشد که با لغو مصوبه قبلی، یک مدیر می تواند در چندین صندوق با درآمدثابت حضور داشته باشد.

عضو هیات مدیره سازمان ادامه داد: مجوز صدور و ابطال الکترونیکی صندوق ها در اپلیکیشن های متناسب با مجوز سازمان صادر شد.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبه هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، ممنوعیت صدور و ابطال در شعب بانکها لغو شد. همچنین مجوز پذیره نویسی و فعالیت صندوق ها به عنوان فرایندی زمانبر حذف شد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه امکان ابطال در یک صندوق و صدور در صندوق دیگر به طور همزمان برای صندوق های یک مدیر صندوق، تصویب شد، تاکید کرد: مدیر در این صندوق ها باید یک نفر باشد.

عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار یکی دیگر از موارد را اصلاح کامل ساختار صندوق در صندوق بیان کرد و گفت: برخی از نصاب های آن با تصویب هیات مدیره سازمان حذف شد.

وی با بیان اینکه نصاب اوراق تبعی نیز اصلاح شد، ابراز داشت: به این ترتیب یک صندوق می تواند  هر اوراق تبعی را تا ۵۰ درصد آن اوراق و تا سقف ۵ درصد حجم صندوق خریداری کند.

ابراهیمی بیان داشت: مجوز فعالیت صندوق های بادرآمدثابت بزرگ بانکی که تحت مدیریت کارگزاری‌های بانکی که شرکت همگروه سبدگردانی یا تامین سرمایه  ندارند به مدت دو سال تمدید شد.

وی با اشاره به قانون پیشین مبنی بر اینکه هر نهادمالی با حجم سرمایه ثبت شده می توانست حجمی از صندوق را داشته باشد، تصریح کرد: تناسب سرمایه ثبت شده با دارایی تحت مدیریت به تناسب حقوق صاحبان سهام با دارایی تحت مدیریت اصلاح شد. بر این اساس، به جای سرمایه ثبت شده، حقوق صاحبان سهام لحاظ شد تا سود انباشته هم در آن لحاظ شود.

عضو هیات مدیره سازمان بورس اصلاح محاسبه خالص ارزش دارائی های صندوق ها در بخش اوراق اختیار فروش تبعی برای کنترل NAV را از دیگر مصوبات هیات مدیره برشمرد و ادامه داد: امکان سرمایه گذاری هیات مدیره و پرسنل کارگزاری ها در بازار سرمایه بدون هیچگونه محدودیت هم از مصوبات بود.

عضو هیات مدیره سازمان بورس در پایان خاطرنشان کرد: پیرو درخواست معاونت حقوقی دادگستری استان تهران، ساماندهی و مشارکتی کانال های تلگرامی، استرداد و رضایت از پرونده ها، سازمان بورس، به منظور حمایت از اصحاب قلم، نامه درخواست عودت پرونده ها را در دستورکار قرار داد.

یک کارشناس بازار بورس:

تامین مالی از بازار سرمایه افزایش قابل توجهی نداشت

یک کارشناس بازار بورس گفت: براساس آمار و تحقیقات صورت گرفته، در سال‌های ۸۵ تا ۹۸ تامین مالی از طریق بازار سرمایه از ۲ به ۵ درصد رشد پیدا کرده است که این رقم اصلا قابل اعتنا نیست.

حمید میرمعینی، کارشناس بازار بورس درباره احتمال افزایش سهم این بازار در تامین مالی تا ۵۰ درصد به خبرنگار ایبِنا گفت: چنانچه در صدد باشیم تا تجارب کشورهای توسعه یافته و پیشرفته را ملاک عمل قرار دهیم، شاید حتی بالای ۵۰ درصد از تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی از طریق بازار سرمایه صورت می‌گرفت.

وی در ادامه اضافه کرد: مسئله مطرح شده در این رابطه خیلی هم در دنیای پیشرفته غیرواقع نیست زیرا بازار سرمایه  به عنوان یکی از تاثیرگذارترین محرک‌ها در رشد و توسعه اقتصادی کشورها نقش ایفا کرده و اکنون در بسیاری از کشورهای در حال توسعه هم به عنوان یک قهرمان ملی شناخته می‌شود زیرا به نوعی توانایی این را دارد تا به عنوان محرک  مناسبی جهت رشد اقتصادی تلقی شود.

این کارشناس بازار بورس در ادامه یادآور شد: اتفاق اشاره شده در بالا عمدتا از طریق تامین مالی، بهبود کارایی و افزایش بهره‌وری اقتصادی در تولید ایجاد می‌شود که در کشور ایران با وجود آنکه فرصت‌هایی هم در این زمینه وجود داشت تا از این طریق تامین مالی مناسبی برای بنگاه‌های اقتصادی  مهیا شود، همه چیز به هم ریخت.

میرمعینی در این خصوص تصریح کرد: طی سال‌های گذشته یعنی ۱۰ یا ۱۵ سال اخیر که هم تحصیل کرده‌های این بخش افزایش پیدا کرد و هم ارتباطات آن به لحاظ اخبار و اطلاعات از رشد برخوردار شد، متاسفانه توسعه در آن درجا زد و اقتصاد کشور نه تنها از علم و توانایی بازار سرمایه بهره نبرد، بلکه  موفق هم نشد تا ظرفیت موجود در بازار سرمایه را به جای مناسبی برساند.

وی در ادامه اظهار داشت: به طور تقریبی در ۱۵ سال گذشته تامین مالی از طریق بازار سرمایه شاید بیش از دو یا سه درصد بیشتر افزایش پیدا نکرده و براساس آمار و تحقیقی که صورت گرفته، در سال‌های گذشته یعنی از سال ۸۵ تا ۹۸ تامین مالی از طریق بازار سرمایه از ۲ به ۵ درصد رشد پیدا کرده است، یعنی رقمی که اصلا قابل اعتنا نیست.

این کارشناس بازار بورس در این رابطه تاکید کرد: بازار باید یک برنامه منسجم و چشم‌انداز داشته باشد تا بتواند در رقابت با بانک سهم بازار خود را از تامین مالی افزایش دهد که در این صورت موفق خواهد شد به محرک مناسبی برای رشد شاخص‌ها مبدل شود.

میرمعینی در رابطه عدم تنظیمات لازم بین بانک و بورس به عنوان یکی از دلایل رکود بازارسرمایه چنین توضیح داد: بازار سرمایه می‌توانست توزیع و تخصیص بهینه منابع را در دست گیرد و نقش‌آفرینی کند، که تا به امروز متاسفانه چنین نشده است. بدون شک این موارد ناشی از بی‌برنامگی و استراتژی در بازار سرمایه است. به این معنا؛ متولیان آنکه سرمایه را به نوعی هدایت کردند، این نگاه استراتژیک را نداشتند و عمدتا درگیر مسائل عملیاتی خرد و نگاه به شاخص و مدیریت آن و بازی با اعداد در تابلو بودند.

یک عضو پیشین خانه ملت:

ارز چند نرخی به دلیل فساد سیستماتیک پاسخگو نیست

یک عضو پیشین خانه ملت گفت: متاسفانه در کشور ایران به دلیل وجود رانت و فسادی که تقریبا در حال سیستماتیک شدن است، ارز چند نرخی دیگر پاسخگو نیست.

غلامعلی جعفرزاده، عضوپیشین خانه ملت و کارشناس امور اقتصادی درباره تاثیر ارز تک نرخی بربازار به ایبِنا گفت: کمک ارز چند نرخی بر رفع تورم در یک کشور با ثبات می‌تواند اتفاق افتد اما متاسفانه داخل کشور ایران به دلیل وجود رانت و فسادی که تقریبا در حال سیستماتیک شدن است، ارز چند نرخی دیگر پاسخگو نیست.

وی در ادامه ابراز کرد: جهت ایجاد ثبات و رفتن به سمت اقتصاد پایدار باید ارز تک نرخی باشد، بنابراین بر این تصور هستم نسخه واحدی که دراین خصوص چیده شده است با شرایط امروز کشورمان هماهنگ نیست و به قول معروف جور در نمی‌آید.

این عضو پیشین خانه ملت با تاکید براینکه نرخ ارز باید شناور باشد، چنین ادامه داد: ارز بدون شک باید دارای یک نرخ باشد، منتها این نرخ به صورت شناور مدنظر قرار گیرد. تعیین قیمت ارز از چند پارامتر تبعیت می‌کند و مسئله مهم در این خصوص آن است که مسئله فوق دستوری نمی‌شود. نرخ شناور برای ارز هم باید براساس مواردی که قانون پنجم دیده شد، صورت گیرد زیرا قانون فوق در این زمینه پاسخگو خواهد بود.

کارشناس امور اقتصادی درباره رابطه بین تورم و چند نرخی بودن نرخ ارز تاکید کرد: بدون شک ارز چند نرخی با خود تورم می‌آورد زیرا بخشی از آن به صورت یارانه پرداخت می‌شود که این مسئله به عاملی برای ایجاد فساد مبدل شده و هزینه آن را هم کسی جز مردم پرداخت نمی‌کند.

جعفرزاده در خصوص قیمت واقعی ارز اظهار داشت: اشکال درهمین بخش تعیین قیمت قرار دارد. تلاش می‌شود تا نرخی برای ارز تعیین کنند، در حالی که قیمت ارز باید تابعی از مسائل منطقه‌ای، قیمت نفت، دلار صندوق بین‌المللی پول باشد. به نظر می‌رسد، ماده ۷۴ یا ۷۲ برنامه پنجم توسعه برای تعیین نرخ ارز که به شناور بودن آن اشاره کرده، بهترین پاسخ در این زمینه به حساب آید.

وی درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و افزایش قیمت کالاهای اساسی تصریح کرد: مشکل فوق یعنی افزایش قیمت کالاهای اساسی قطعا پیش خواهد آمد، منتها راه کاهش فشار به مردم چند نرخی بودن ارز نیست، مسئله فوق را باید اینگونه مورد توجه قرار داد که شیوه کمک به مردم باید تغییر کند. اتفاقا این پرداخت‌های یارانه غیر مستقیم فسادآور است، پرداخت یارانه باید مستقیم به فرد داده شود تا آن را به تشخیص خود در حامل‌های انرژی، درمان، آموزش و دیگر مسائل زندگی هزینه کند.

این عضو پیشین خانه ملت درباره امکان تک نرخی کردن ارز با توجه به شرایط اقتصادی حاکم برکشور یادآور شد: این کار در صورتی که بسترهای آن آماده باشد، در همین شرایط اقتصادی موجود نیز امکان‌پذیر است. بسترهای آن هم این است که یارانه‌ای که برای ارز تحت عناوین مختلف پرداخت می‌شود، با توسل به راه‌های دیگری به مردم تزریق کنند.

کارشناس امور اقتصادی درباره دلیل عدم اجرای بحث مورد اشاره بیان کرد: اقتصاددان‌های دولت باید دست از لجبازی بردارند. تمام راهکارهای این افراد مطرح شد و نتیجه نگرفتند، بنابراین دلیل براصرار به ادامه آن راهکارها وجود ندارد.

کارشناس بازار سرمایه:

امکان افزایش سهم بورس در تامین مالی وجود دارد

یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه اعتماد مبحث مهمی برای سرمایه‌گذاری مردم در بازار سرمایه است، افزایش سهم این بازار در تامین مالی تا ۵۰ درصد را قابل دستیابی دانست.

علی جبل عاملی، کارشناس بازار سرمایه درباره احتمال افزایش سهم بازار سرمایه در تامین مالی تا ۵۰ درصد به ایبِنا گفت: دور از واقعیت نیست که سهم بازار بورس افزایش پیدا کند زیرا سال گذشته استقبال زیادی از آن صورت گرفت، منتها مشکل سال جاری در میزان مشارکت و اعتماد از این بخش است زیرا مشخص نیست که مردم مجدد مشارکت و اعتماد کنند. با توجه به مسائلی که در بازار سرمایه رخ داد، این مسئله به تلاش بیشتری نیاز دارد.

وی در ادامه اضافه کرد: تبلیغات گسترده‌ای برای بورس صورت گرفت و مردم هم سرمایه‌هایی خوبی را وارد این بازار کردند، اما با توجه به اینکه هدف تنها جذب سرمایه بود و به آن بلندمدت نگاه نشد، نتیجه‌ای جز دلسردی برای مردم به همراه نیاورد.

این کارشناس بازار سرمایه یادآور شد: متاسفانه در دوره قبل به جای اینکه مردم از طریق آموزش وارد بازار شوند تا این حضور به یک منفعت دو جانبه مبدل شود، فقط تبلیغات رسانه‌ای وجود داشت که پس از یکسال هم به اینجا که الان شاهدیم، رسید. اکنون هم مردم در واکنش نسبت به بازار سرمایه بسیار راغب هستند زیرا چاره دیگری هم برای آنان وجود ندارد، منتها با این عدم اطمینانی که اشاره شد، بازار منتخب‌تر رمزارز است که می‌بینم استقبال از آن بسیار داغ شده است.    

جبل عاملی در این خصوص تصریح کرد: مردم به خوبی بر این مسئله که مانند هر کشور دیگری باید از طریق کسب درآمد در بازارهای معاملاتی ارتقا مالی یابند، آگاه هستند، منتها در ایران قوانین خوبی در این رابطه به تصویب نمی‌رسد. حدود ده سال پیش بازار فارکس ممنوع اعلام شد و بسیاری از فعالان آن را ادامه ندادند، اکنون فارکس همه‌گیر شده و اکثر فعالان در بورس به سمت آن سوق پیدا کرده‌اند، منتها همانطور که اشاره شد، مشکل قانون داریم. استعدادهایی در ایران وجود دارد که اگر ده سال پیش فارکس غیرقانونی نمی‌شد، درآمد کنونی ایران و جوانان کشور حداقل جایگزین صادرات غیر نفتی می‌شد.

وی در ادامه افزود: شکی در اینکه جوانان ایرانی باهوش و بااستعداد هستند، وجود ندارد، اما اکنون در دنیایی زندگی می‌کنیم که می‌توان آموزش‌های دیگر کشورهای را مورد استفاده قرار داد و هنوز این توانایی وجود دارد که از طریق درگاه‌های مناطق آزاد کشور به بازارها از طریق راهکارهایی که هنوز عمومی نشدند، رسید. ولی باید صورت مسئله را مانند قضیه فارکس پاک نکرد زیرا وقتی جامعه دست به انتخابی زند، چاره‎ای جز فراگیری آن وجود نخواهد داشت.

این کارشناس بازار سرمایه در این خصوص بیان کرد: مدام در مورد برجام و تحریم‌ها صحبت به میان می‌آید، در حالی که می‌دانیم آمریکا تحریم‌هایی مشابه کشور ما را در مورد چین هم به اجرا در می‌آورد، ولی دلیل پیشرفت آن‌ها در این است که چین از طریق قانونگذاری از استعدادها و پتانسیل‌های خود بهره می‌برد، کاری که ایران به سادگی از کنار آن عبور می‌کند.

جبل عاملی در ادامه اضافه کرد: ایران با وجود تحریم اولین کشوری نیست که با بحث ارز دیجیتال یا فارکس مواجه می‌شود، اما بسیار ابتدایی با آن برخورد می‌کند، به طوری که حتی می‌توانیم دست به الگوبرداری که در بالا مورد اشاره قرار گرفت بزنیم.

وی در باره تشویق مردم به حضور در بورس توضیح داد: مردم دیگر نه فقط در بورس بلکه دیگر بخش‌ها هم جهت ورود با تشویق انتخاب نخواهند کرد زیرا  یک بار از این طریق جذب شدند، برای بار بعدی همانطور که اشاره شد باید اعتمادشان به دست آید و روی دادن این اتفاق بسیار به تصمیم‌گیران در این زمینه بستگی دارد. طبیعتا چنانچه تصمیمات پخته و جاافتاده‌ای اخذ شود، مسئله فوق محقق می‎شود.

این کارشناس بازار سرمایه درباره فاکتورهای حضور مردم در بازار سرمایه بیان کرد: میزان نقدینگی که هنوز در دست مردم است، توان ورود برای آن‌ها را فراهم می‌کند. از سوی دیگر وضعیت اقتصادی با توجه به تحریم‌های اعمال شده، نشان از این دارد که مردم چاره دیگری غیر از این برای کسب درآمد ندارند. اکنون چرخه کسب درآمد داخل کشور ناقص است و بسیاری از راه‌های آن مختل شده، به خصوص آنکه با شیوع بیماری کرونا بسیاری از مشاغل تعطیل شدند، به همین دلیل اکنون بازارهای مالی بهترین راه چاره برای حل این مشکل محسوب می‌شود.

جبل عاملی درادامه تاکید کرد: باید تصمیماتی گرفته شود تا بازارسازها به درستی عمل کنند. مشکل دیگر مسائل بین‌المللی است، به این معنا در صورتی که برای رمز ارزها یا فارکس بخواهیم کار انجام دهیم به دلیل تحریم‌ها مشکل هویتی داریم.

@@خبر بیمه

انتصاب سرپرست مدیریت بیمه های اتومبیل بیمه آرمان

به گزارش روابط عمومی بیمه آرمان، اسماعیل فلاحی به عنوان سرپرست مدیریت بیمه های اتومبیل بیمه آرمان منصوب شد تا با عنایت به تعهد و تجارب ارزشمند در جهت پیشبرد اهداف شرکت بیمه آرمان، انجام وظیفه نماید.

روابط عمومی بیمه آرمان ضمن تبریک، برای ایشان آرزوی موفقیت و توفیقات روزافزون را دارد.

مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نوخبرداد

هرماه یک نوآوری دردستورکار ۱۴۰۰  کارکنان بیمه تجارت‌نو

مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو،سود خالص شرکت ازمحل سرمایه‌گذاری درسال ۹۹ را دستکم  ۳۰۰ میلیارد تومان ذکرکرد وگفت که کسب این مقدارسود، رکورد مهمی برای شرکت بیمه تجارت‌نو در سال گذشته محسوب می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت بیمه تجارت‌نو، دکتر نیما نوراللهی درهمایش سراسری مدیران شعب بیمه تجارت‌نو، با رویکرد برنامه محوری و مانع‌زدایی درشهر مشهد مقدس، تصریح کرد که در دو سال و نیم گذشته، سرمایه شرکت از ۱۲۵ به ۱۵۷ میلیارد تومان از محل سود انباشته افزایش یافته و قرار است سرمایه شرکت به بالای ۵۰۰ میلیارد تومان هم برسد .

به گفته وی، با این افزایش سرمایه، بیمه تجارت‌نو در زمره پنج شرکت برتر صنعت بیمه قرار خواهد گرفت و ظرفیت اتکایی خوبی هم برای خود به دست خواهد آورد .

وی، صاحبخانه کردن تک تک کارکنان شرکت بیمه تجارت‌نو را یکی از آرزوی‌های خود از زمان پیوستن به این شرکت بیمه‌ای دانست و اذعان داشت که با هدف حمایت بیشتر از کارکنان شرکت، به تازگی صندوق تامین آتیه کارکنان هم راه اندازی شده است .

نوراللهی افزود:مدیریت شرکت بیمه تجارت نو،به دنبال آن است تا با راه اندازی صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان،به فراخور توان کارکنان،صاحبخانه شدن کارکنان را هم تسهیل کند .

مدیرعامل شرکت بیمه تجارت نو، با برشمردن سیاستهای کلی شرکت درسال جاری، همه مدیران واحد ها را مکلف کردتا ماهیانه یک طرح نوآورانه را برای  اجرایی کردن درشرکت، پیشنهاد و در صورت تایید، اجرایی کنند .



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |