جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 106553 19:23 1399/03/31
عبور از تحریم‌ها در شرکت صنایع شیر ایران

عبور از تحریم‌ها در شرکت صنایع شیر ایران

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
عبور از تحریم‌ها در شرکت صنایع شیر ایران

عبور از تحریم‌ها در شرکت صنایع شیر ایران

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

پروژه خرید و نصب خط بسته‌بندی استریل جدید پگاه فارس با عبور از شرایط تحریمی افتتاح و گام بلندی در مسیر خودکفایی صنعتی در شرکت تابعه صندوق بازنشستگی کشوری برداشته شد.

به گزارش جهان اقتصاد، این خط تولید جدید با حضور مدیرعامل شرکت صنایع ایران(پگاه) افتتاح و به جریان تولید رسید تا ظرفیت تولید در پگاه فارس روزانه 20 تن افزایش یابد و از 50 تن به 70 تن در روز ارتقا یابد.

عبدلله قدوسی در مراسم افتتاح این خط تولید با اشاره به کاهش ریسک کیفی تولید محصول گفت: انجام تولید انبوه و با کیفیت یکی از دستاوردهای این بهره‌برداری است که با استفاده از رول‌های بسته‌بندی داخلی مشابه خارجی با قیمت و کیفیت مناسب بومی سازی شد.

وی تاکید کرد:کاهش وابستگی به پاکت‌های کامبی بلاک  دستاورد مهمی است که با  توجه به اشکال در تامین این پاکت ها در شرایط  تحریم‌ها می‌تواند به جهش تولید و خودکفایی در این حوزه و کاهش قیمت تمام شده منجر شود.

بر اساس این گزارش، افزایش ظرفیت و تنوع تولیدو نفوذ در بازار محصولات تک نفره استریل و کاهش هزینه‌های برون سپاری و قیمت تمام شده محصول از دستاوردهای این اتفاق است.

گفتنی است با تلاش متخصصان داخلی، قطعات دستگاه یاد شده در داخل کشور ساخته شده و خدمات پس از فروش این دستگاه نیز با مهندسان فنی شرکت صنایع شیر ایران انجام خواهد شد.

مرکز علمی کاربردی سحرخیز دانشجو می‌پذیرد

بنا بر گزارش روابط عمومی گروه شرکت های سحرخیز ، فرزاد سحرخیز، عضو هیات مدیره گروه شرکت های زعفران سحرخیز با اشاره به شروع فعالیت مرکز علمی کاربردی سحرخیز از مهر ماه سال ۱۳۹۸ ، این تجربه و عملکرد را موفقیت آمیز توصیف کرد و گفت : پس از برگزاری موفقیت آمیز کلاس ها که با نظارت دقیق و طبق اصول سازمان سنجش و وزارت علوم همراه بود این مرکز آماده پذیرش ورودی جدید برای سال جاری خواهد بود.

فرزاد سحرخیز اظهار داشت: این شرکت همواره در راستای منافع سازمانی خود اندیشیده و در همه حال به فکر ایجاد ارزش افزوده برای کشاورزان و جامعه مرتبط با صنعت غذا بوده است.

عضو هیئت مدیره گروه شرکت های زعفران سحرخیز ادامه داد : همه روزه شاهد تلاش بی وقفه کشاورزان عزیزمان برای به بار نشستن این محصول کلیدی و استراتژیک هستیم. ما خود را در مرکز مسئول تقویت دانش علمی کشاورزان و فرزندانشان می دانیم به همین منظور، برای ارتقاء دانش کشاورزی، مدیریت و اشتغال آنها در صنعت زعفران و گیاهان دارویی و همچنین تعریف پروژه تحقیقاتی و پژوهشی در مسیر رفع مشکلات صنعت زعفران و گیاهان دارویی تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.

سحرخیز در پایان به معرفی رشته های مرکز علمی کاربردی سحرخیز پرداخت و افزود: این مرکز در رشته های ، «کاردانی فنی باغبانی - تولیدی و فراوری زعفران» ، «کاردانی فنی باغبانی - گیاهان دارویی و معطر»،«کاردانی فنی باغبانی - گل و گیاهان زینتی» ، «کاردانی حرفه ای بازاریابی »«کاردانی حرفه ای امور بورس» ، «کاردانی حرفه ای تکنیک های فروش» ، «کاردانی حرفه ای مدیریت کسب و کار» و «مهندسی فناوری باغبانی - گیاهان دارویی و معطر» دانشجو می پذیرد.

ایران ظرفیت تولید ۱۹.۷ میلیون لوازم خانگی را دارد

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت و دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: ایران ظرفیت تولید 19 میلیون و 700 هزار دستگاه لوازم خانگی بزرگ و کوچک را داراست.

به گزارش شاتا، محمدرضا کلامی در جریان بازدید از کارخانه اسنوا، با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی‌ها بر تولید 11 میلیون و 600 هزار دستگاه لازم خانگی در داخل کشور استوار است،گفت: خوشبختانه شکل فعالیت جوانان سبب سربلندی و غرور هر ایرانی است و دولت از هیچ کمکی برای جهش تولید و ارتقای کیفیت کالاهای داخلی فروگذار نخواهد کرد.

وی تاکید کرد: طبق اهداف تعریف شده واحدهایی که برای افزایش عمق تولید داخل سرمایه‌گذاری کنند و حجم ارزبری تولیداتشان را کاهش دهند، با حمایت مضاعف روبرو خواهند شد.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت در پاسخ به این سئوال که میزان ارزبری تولید در بخش لوازم خانگی چقدر است؟ گفت: البته این رقم در کالاهای مختلف متفاوت است اما بررسی‌ها نشان می‌دهد در برخی دستگاه‌ها عمق تولید داخلی به 90 درصد رسیده است و در برخی دستگاه‌ها این رقم حدود 60 درصد است.

کلامی تصریح کرد: برای من شخصا جالب بود که به همت جونان ایرانی در تولید کالایی چون ماشین لباسشویی تا 90 درصد عمق تولید داخلی است و تنها “برد الکترونیکی” و موتور آن از خارج از کشور وارد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها سرمایه‌گذاری اقتصادی مد نظر است، افزود: به عنوان مثال برای تولید کالایی چون تلویزیون این مولفه مدنظر قرار می‌گیرد اما طبق اعلام مدیران "اسنوا" سرمایه‌گذاری مناسبی برای تولید پنل‌های تلویزیون در داخل صورت گرفته و به زودی عمق تولید داخل تلویزیون نیز افزایش خواهد یافت.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت گفت: امیدواریم سایر تولید کنندگان نیز با سرمایه‌گذاری بر ساخت قطعه، از حجم واردات و ارزبری بکاهند تا جهش واقعی تولید محقق شود و در این مسیر دولت از هیچ حمایتی فروگذار نخواهد کرد.

این مقام مسئول بیان کرد: به هر حال شاید ممنوعیت واردات لوازم خانگی بخشی از مصرف‌کنندگان ایرانی را در مقطعی با زحمت مواجه کرده باشد اما این موج تولید و ایجاد اشتغال و کاهش وابستگی دستاورد بسیار بزرگی است که منافع آن متوجه تمامی ملت خواهد شد.

دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: در این واحد تولیدی برنامه مهمی برای تولید لوازم خانگی پرمصرف با قیمت‌های اقتصادی تدارک دیده شده است که می‌تواند الگوی خوبی برای همه تولید کنندگان باشد .

به گفته کلامی جزییات این برنامه مبنی بر تولید و عرضه سبد لوازم خانگی شامل 5 قلم یخچال و یخچال- فریزر؛ماشین لباسشویی، تلویزیون، اجاق گاز و جاروبرقی، بدون واسطه و با قیمت‌های اقتصادی از محل تولیدات داخلی اعلام می‌شود.

تحویل ۲۵۰ اتوبوس و مینی‌بوس با ۶٢ درصد داخلی‌سازی

گروه صنعتی ایران‌خودرو، قرارداد تولید و تحویل ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس را با هدف تجهیز ناوگان حمل ونقل عمومی را با شهرداری تهران امضا کرد که داخلی‌سازی ۶۲ درصد این خودروها در دستور کار قرار گرفت.

صبح روز شنبه، مراسم امضای قراداد و تفاهم‌نامه نوسازی ناوگان اتوبوسرانی فی‌مابین گروه صنعتی ایران‌ خودرو و شهراداری تهران در حضور معاون وزیر صمت، مدیرعامل ایران‌خودرو دیزل، مدیرعامل ایران‌خودرو، شهردار تهران و معاون حمل‌ونق ترافیک شهرداری در شرکت ایران خودرو دیزل برگزار شد.

بر این اساس، تولید و تحویل ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس با هدف تجهیز ناوگان حمل ونقل عمومی را با شهرداری تهران امضا شد که از این ۲۵۰ دستگاه، ۱۲۰ دستگاه اتوبوس و ۱۳۰ دستگاه مینی‌بوس ساخت ایران‌خودرو دیزل با ۴۰۰۰ میلیارد ریال قرار است تولید شود که براساس توافق صورت گرفته بعداز عقد قرارداد، این خودروهای تولیدی ایران‌خودرو دیزل طی شش ماه تحویل شهرداری تهران می‌شود.ضمن اینکه در این مراسم، تفاهم‌نامه تحویل ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به ارزش هزار میلیارد ریال نیز امضا شد.

در حاشیه امضای قرارداد نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری تهران، فرشاد مقیمی - مدیرعامل ایران‌خودرو - با بیان اینکه در سال گذشته در مجموع ۲۲۳۶ دستگاه خودروی سنگین در ایران خودرو دیزل تولید شده است، تصریح کرد: سالانه ۵۵۰۰ دستگاه ظرفیت برای اتوبوس‌سازی در این مجموعه وجود دارد. امروز تولید و تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس برای شهرداری تهران مورد تفاهم قرار گرفت.

وی افزود: همچنین قرارداد تامین ۱۲۰ دستگاه اتوبوس و ۱۳۰ دستگاه مینی‌بوس به امضا رسید که تحویل آن‌ها از حدود یک ماه دیگر به شهرداری آغاز می‌شود.  برنامه‌ریزی برای تحویل این خودروها پنج ماهه در نظر گرفته شده که از ماهیانه، ۱۰ دستگاه خودرو از هر مدل آغاز می‌شود و تا ۵۰ دستگاه در ماه پایانی ادامه خواهد یافت.

مدیرعامل ایران خودرو اعلام کرد که اتوبوس‌هایی که امروز تامین و تولید آن‌ها تفاهم شد، حداقل از استاندارد یورو ۴ و در مدل های گازسوز یورو ۶ برخوردار خواهند بود. گروه ایران‌خودرو آماده تامین و تولید اتوبوس برقی برای شهرداری تهران است. برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازسازی اتوبوس‌ها برای شهرداری تهران و دیگر شهرداری‌های کشور صورت گرفته است. تاکنون ۴۰ دستگاه اتوبوس برای بازسازی قرار داده شده که ۱۶ دستگاه آن تحویل شده است.

مقیمی اعلام کرد: داخلی‌سازی ۶۲ قطعه از اجزا و قطعات خودروهای یادشده در دستور کار خواهد بود. داخلی‌سازی قطعات شامل اجزا و قطعات موتوری، محوری و تریم داخلی خودروهاست.

همچنین در ادامه شهردار تهران گفت: این تفاهم‌نامه‌ امضا شد تا بخشی از نیاز ۳۰۰۰ اتوبوس برای بازسازی ناوگان اتوبوسرانی برطرف شود. بر این اساس تامین این نیاز از امروز آغاز شده و همکاری‌ها در این حوزه بهبود پیدا خواهد کرد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |