جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 151543 14:30 1400/06/02
ضرورت برنامه ریزی برای توسعه صادرات فرآورده های نفتی و کسب درآمدهای ارزی

ضرورت برنامه ریزی برای توسعه صادرات فرآورده های نفتی و کسب درآمدهای ارزی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
ضرورت برنامه ریزی برای توسعه صادرات فرآورده های نفتی و کسب درآمدهای ارزی

ضرورت برنامه ریزی برای توسعه صادرات فرآورده های نفتی و کسب درآمدهای ارزی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

به گزارش فرینا به نقل از روزنامه جهان اقتصاد ، علی درویش پور در این بازدیدها که به همراه جمعی از مدیران سازمان منطقه آزاد قشم و رییس اداره گمرک شهرستان قشم انجام شد، همراهی و همکاری جوامع محلی را یکی از عوامل موفقیت پروژه های اقتصادی دانست.
درویش پور در بازدید از پروژه پایانه ذخیره سازی نفت و فرآورده های نفتی دیرستان اظهار کرد: امروز اگر به دنبال توسعه و رونق در جزیره قشم هستیم باید موانع تولید و کسب و کار برطرف شود و شرایط برای فعالیت اقتصادی کارآفرینان و حضور سرمایه گذاران بهبود پیدا کند.
وی ادامه داد: حوزه نفت و انرژی یکی از ظرفیت های اصلی جزیره قشم است و می توان با برنامه ریزی دقیق و صحیح از این ظرفیت جهت رفع نیازهای منطقه و کشور و ارزآوری بهره برد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر اینکه اولویت اشتغال در پروژه های اقتصادی قشم باید نیروهای بومی جزیره قشم باشد، افزود: همراهی و مشارکت جامعه محلی در پروژه های اقتصادی می تواند زمینه ساز موفقیت آنها باشد.
درویش پور در ادامه تصریح کرد: سازمان منطقه آزاد قشم با تمام توان خود از فعالیت سرمایه گذاران حوزه های نفت، پتروشیمی و انرژی در این جزیره حمایت می کند.
پایانه صادراتی نفت دیرستان با هدف ذخیره سازی نفت و میعانات گازی با ظرفیت 6 میلیون و 500 هزار بشکه با سرمایه گذاری  بخش خصوصی ساخته شده است. این پایانه در فاز نخست شامل 6 مخزن ذخیره سازی هر یک به ظرفیت 540 هزار بشکه است و در فاز دوم، ظرفیت نگهداری نفت خام و میعانات گازی را به میزان 3.24 میلیون بشکه به وسیله ساخت و راه اندازی 7 مخزن ذخیره سازی دیگر شامل 5 مخزن به ظرفیت 540 هزار بشکه و 2 مخزن به ظرفیت 270 هزار بشکه را داراست.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین در بازدید از پروژه بانکرینگ سلخ متعلق به شرکت سوخت رسانی ستاره قشم، گفت: حوزه بانکرینگ یکی از بخش های مهم اقتصادی است که علاوه بر اشتغالزایی، ارزآوری بالایی برای کشور به همراه خواهد داشت.
به گفته درویش پور؛ توجه به صادرات یکی از اولویت های سازمان منطقه آزاد قشم است و باید با سرعت شرایط برای توسعه آن فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: با همکاری و همدلی تمامی بخش ها و بدون بهانه تراشی باید به حل موانع و مشکلات موجود پرداخت و برای پیشرفت و توسعه متوازن و پایدار منطقه تلاش کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین توجه ویژه به صادرات فرآورده های نفتی را یکی از اولویت های این سازمان خواند و تصریح کرد: باید با هم افزایی و همراهی سایر بخش ها زمینه توسعه صادرات فرآورده های نفتی در جزیره قشم فراهم شود.
پروژه بانکرینگ سوخت‌رسانی به کشتی‌ها در بندر سلخ قشم، در دو بخش ساحلی و فراساحلی با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم برای بارگیری و تخلیه سوخت و مشتقات نفتی و تأمین ترابری دریایی پیش بینی و به انجام رسیده و با احداث اسکله و موج شکن در مجاورت سایت خشکی و مخازن و در جهت تکمیل مسیر انتقال سوخت و پهلوگیری ایمن شناورها احداث گردیده است.
درویش پور و هیات همراه در آخرین مقصد بازدیدهای خود از پروژه های حوزه نفت و انرژی جزیره قشم از فاز دوم اسکله 70 تنی حرای قشم دیدن کردند. مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین در این بازدید بر ضرورت تسریع فرآیند اجرا و رفع موانع این پروژه تاکید کرد.
اسکله نفتی حرا قشم، به عنوان یکی از بزرگ‌ ترین اسکله‌های نفتی در جنوب کشور، ظرفیت تخلیه و بارگیری 14 میلیون و 500 هزار تُن فرآورده‌های نفتی را داراست و با اجرای فاز دوم آن امکان پهلوگیری کشتی‌های نفتی 80 هزار تنی در این اسکله نیز مهیا خواهد شد. راه اندازی این اسکله، ضمن پشتبانی از روند رو به رشد تولید در قشم، درتأمین نیازهای صنعت نفت، گاز و انرژی منطقه و گردش چرخ‌های صنایع تولیدی تاثیر بسزایی خواهد داشت.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |