جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 120411 18:59 1399/08/27
صدور 300 هزار کارت سوخت در هر ماه

صدور 300 هزار کارت سوخت در هر ماه

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
صدور 300 هزار کارت سوخت در هر ماه

صدور 300 هزار کارت سوخت در هر ماه

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

یکسال از عمر احیای کارت سوختها در دولت تدبیر و امید می گذرد و در این فاصله به گفته مسولان ذی ربط پس از بازگشت کارت سوخت به چرخه سوخت‌گیری در اواخر آبان و اوایل آذر ۹۸ شاهد کاهش مصرف حدود ۲۰میلیون لیتر بنزین در کشور بودیم.

به گزارش خبرنگار جهان اقتصاد، قصه از آنجا شروع شد که براساس آخرین تصمیم دولتمردان 22 مرداد ماه سال 98 عرضه بنزین در جایگاه ها فقط از طریق کارت سوخت شخصی امکان پذیر بود؛ هرچند کارت سوخت جایگاه ها تا مدتی وجود داشت اما ظاهرا برای اینکه مصرف کنندگان ملزم به استفاده از کارت سوخت شخصی خود باشند عرضه بنزین از طریق کارت جایگاه ها محدود کردند.

احیای مجدد کارت سوخت توسط دولت دوازدهم در حالی صورت گرفت که مسئولان فعلی وزارت نفت و دولت در سال 94 بنا به دلایلی که مشخص نیست تصمیم به حذف کارت سوخت از چرخه سوخت گیری کردند. اما بعد از گذشت 4 سال تصمیم گرفتند این سامانه را دوباره راه اندازی کنند.

براساس آمار منتشر شده منابع خبری، هم اکنون میانگین مصرف بنزین در کشور به زیر۸۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ توان تولید بنزین هم به حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است که با یک حساب ساده، متوجه ۳۰میلیون لیتر مازاد بنزین و اختصاص آن به صادرات می‌شویم.

براساس این گزارش، صدور کارت سوخت مجدد و حاشیه های آن در این مدت با فراز و نشیب هایی همراه بوده که در همین راستا فاطمه کاهی سخنگوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی به خبرنگار جهان اقتصاد گفت: برای صدور کارت سوخت مشکلات عدیده ای وجود داشت که تمامی آنها برطرف شده و در حال حاضر مشکلی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: بطور میانگین حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار کارت سوخت در ماه صادر، پاکت گذاری، ارسال و به دست متقاضیان می‌رسد.

وی افزود: تاکنون نزدیک به دو برابر خودروهای موجود، درخواست صدور کارت سوخت وجود داشته است و هیچ مشکلی برای صدور کارت سوخت وجود ندارد و به هر میزان که تقاضا باشد کارت سوخت صادر خواهیم کرد.

وی  با اشاره به اینکه هرماه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار درخواست برای صدور کارت سوخت وجود دارد، تصریح کرد: تقاضای ما از مالکان خودرو این است که در نگهداری کارت خود دقت داشته باشند.

کاهی خاطرنشان کرد: اپیدمی ویروس کرونا، باعث کاهش ۵۰ درصدی نیروی انسانی شده که صدور کارتهای سوخت در زمان بیشتری انجام شود اما درکل مشکلی برای صدور کارت وجود ندارد.

وی ادامه داد :از زمان درخواست کارت سوخت تا زمانی که به دست افراد می رسد، سهمیه ماهانه بنزین در کارت شارژ می شود و جای نگرانی برای ذخیره سهمیه بنزین نیست.

کاهی عنوان کرد : سقف ذخیره سهمیه بنزین در کارت های سوخت ۵۴۰ لیتر است و مالکان خودرو به هیچ عنوان نگران حذف سهمیه خودرو خود نباشند.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |