جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 116575 14:58 1399/07/30
سیاست‌های سازمان دامپزشکی کشور در سال جاری تبیین شد

سیاست‌های سازمان دامپزشکی کشور در سال جاری تبیین شد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
سیاست‌های سازمان دامپزشکی کشور در سال جاری تبیین شد

سیاست‌های سازمان دامپزشکی کشور در سال جاری تبیین شد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

به گزارش جهان اقتصاد، دکتر علی‌صفر ماکنعلی در ویدیوکنفرانس شورای هماهنگی مدیران ادارات کل دامپزشکی استان‌ها گفت: با توجه به این که کشورمان در شرایط خاص اقتصادی و کاملا متفاوت و ویژه قرار گرفته است، لذا باید از هرگونه رفتاری که باعث کاهش کارایی عملکرد شود، پرهیز کرد.

وی با بیان این که خوشبختانه هم اکنون به لحاظ وضعیت بهداشتی یکی از آرام‌ترین سال‌های دامپزشکی در دوران بعد از انقلاب در حال گذار است، افزود: با وجود این که سال اپیدمیولوژیک آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان آغاز شده و کشورهای قزاقستان، آلمان، رومانی و روسیه درگیر آن شده‌اند، در سومین سال اجرای طرح در ایران، کمربند ایمنی در ۷ استان با تراکم بالا کامل شده و سیستم‌های تشخیص سازمان دامپزشکی کشور نیز آمادگی لازم را دارند.

ماکنعلی با توصیه به این که استان‌ها در راستای کسب آمادگی لازم، با قید فوریت مانور یا شبیه‌سازی عملیاتی را در هر منطقه با تیم‌های واکنش سریع انجام دهند، به مدیران کل دامپزشکی استان ها تاکید نمود تا نسبت به تقویت سیستم مراقبت در استان اقدام کنند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: با توجه به شرایط خاص کشور و بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده وزیر جهاد کشاورزی فرایندی طراحی شده تا برای ثبت سفارش نهاده‌ها در سیستم بازارگاه، از اطلاعات درج شده شامل حمل، تایید تخلیه، جوجه‌ریزی، حمل به واحدهای گوشتی، کشتار و تایید کشتار در سامانه‌های تخصصی سازمان دامپزشکی کشور استفاده گردد که این امر نشاندهنده اهمیت سامانه های تخصصی سازمان دامپزشکی کشور است.

وی با بیان این که امروز مدیریت توزیع نهاده مساله‌ مهمی است، تصریح کرد: در سال جهش تولید تا جای ممکن باید به تولیدکنندگان توجه ویژه داشته باشیم. ماکنعلی همچنین خواستار نظارت دقیق‌تر و بازدیدهای سیستماتیک ادارات کل دامپزشکی استان‌ها بر کارخانه‌های خوراک دام به عنوان یکی از اجزای اصلی سیستم «بازارگاه» شد و از ادارات کل دامپزشکی استان ها خواست تا این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.

وی با بیان این که خوشبختانه در زمینه تولید واکسن دستاوردهای بسیار مهمی حاصل شده که در ۲ واکسن PPR و تب برفکی با وجود پیچیدگی فرایند تولید، شرایط خودکفایی نیز حاصل شده است اظهار امیدواری کرد: با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در پایان سال ۹۹ حتی امکان صادرات واکسن تب برفکی از کشور محقق خواهد شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اعلام این که واکسن تولیدی ۳ شرکت تولید کننده داخلی واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان وارد فاز مطالعات میدانی شده است، خاطرنشان کرد: سال آینده شرکت‌های دانش بنیان ۳ واکسن استراتژیک طیور را تولید خواهند کرد و وابستگی ما به میزان قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت. ماکنعلی عملیاتی کردن استراتژی کنترل تب برفکی (که در این زمینه واکسیناسیون به روش آماده‌باش در گاوداری‌های صنعتی اجرا شده است) و همچنین برنامه بهبود تولید دام عشایر را از برنامه‌های حوزه معاونت بهداشتی و پیشگیری اعلام کرد که در حال اجراست و نقش مهمی در کنترل و کاهش بیماری‌ها داشته است.

وی در پایان خواستار معطوف شدن تفکر مدیران این سازمان به دو محور کنترل - پیشگیری و ریشه‌کنی بیماری‌های دامی و تضمین سلامت مواد غذایی شد.

لازم به ذکر است؛ در جریان برنامه ویدیوکنفرانس شورای هماهنگی مدیران کل استان‌های سازمان دامپزشکی کشور مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه، معاونین و مدیر کل حوزه ریاست سازمان دامپزشکی کشور و مدیران کل دامپزشکی استان‌ها نسبت به ارائه گزارشی از برنامه‌های خود در نیمه دوم سال جاری پرداختند و در پایان مراسم نمونه‌های سال ۹۹ در سه بخش بهره‌برداران، همکاران دامپزشکی در بخش دولتی و خصوصی معرفی شدند. همچنین در بین ارائه برنامه‌های جلسه ، ۳ فیلم دو دقیقه ای حائز رتبه های برتر در مسابقه تولید فیلم به نمایش درآمد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |