پنج شنبه 30 فروردین، 1403

کدخبر: 11935 14:20 1394/01/31
ستون اخبار کوتاه ‏امور زیربنایی  ۰۱ اردیبهشت

ستون اخبار کوتاه ‏امور زیربنایی ۰۱ اردیبهشت

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
ستون اخبار کوتاه ‏امور زیربنایی  ۰۱ اردیبهشت

ستون اخبار کوتاه ‏امور زیربنایی ۰۱ اردیبهشت

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

سوخت رسانی دریایی در ایران رونق می گیرد

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران از ورود این شرکت به صنعت بانکرینگ خبر داد و گفت: این شرکت با دریافت مجوز از وزارت نفت، بزودی سوخت رسانی به کشتی های تجاری و نفتکش را در خلیج فارس و دریای عمان آغاز می کند.علی اکبر صفایی از آغاز سوخت رسانی به کشتی های تجاری و نفتکش در آینده نزدیک خبر داد و گفت: شرکت ملی نفتکش با توجه به جایگاه کشورمان در بازار سوخت رسانی منطقه و همچنین الزام قانونی افزایش سهم ایران به ۵٠ درصد سهم منطقه و همسو با سیاستهای وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، با استفاده از امکانات خود و تشکیل ناوگان دریایی سوخت رسان، این وظیفه مهم را انجام می دهد.

دلیل توقف رشد صنعت پتروشیمی در کشور

نبود رگولاتوری قانونمند و دارای شان دولتی از طرف نظام در صنعت پتروشیمی، دلیل توقف رشد این صنعت است. محمدحسن پیوندی، معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به این که در صنعت نفت تنوع فرآیند وجود ندارد، اما در صنعت پتروشیمی تنوع فرآیند بسیار است گفت: قدرت اعمال حاکمیت برای رگولاتوری وزارت نفت است، اما با توجه به تاثیرگذاری بالای صنعت پتروشیمی روی دیگر صنایع ما خواستار اختیارهای قانونمند در پتروشیمی هستیم.وی اظهار کرد: پتروشیمی امیرکبیر در ۶ ماه گذشته مدیرعامل نداشته است و با سرپرست اداره می شود و این موضوع سبب شده است که این مجتمع در این مدت ٢ بار به تعمیرات اساسی برود.

هشدار جدی فائو درباره کاهش جبران ناپذیر منابع آب زیرزمینی

فائو،همگام با یونسکو، بانک جهانی، تسهیلات جهانی محیط زیست و انجمن بین المللی متخصصان آبهای زیرزمینی خواستار اقدام جامعه جهانی برای مدیریت کاهش و تخریب فزآینده منابع محدود آب های زیرزمینی شد. پنج سازمان مذکور مجموعه ای از اصول و ضوابط را با عنوان «چشم انداز سال ۲۰۳۰ و چارچوب جهانی برای اقدام» پیشنهاد داده اند که امکان مدیریت بهتر منابع آب زیرزمینی را برای دولت ها فراهم می آورد.بنا بر بررسی های فائو، شدت برداشت از منابع آب زیرزمینی در قسمت های وسیعی از چین، هندوستان، پاکستان، بنگلادش، ایران، ایالات متحده آمریکا، مکزیک و اروپا در بالاترین میزان قرار دارد. گمانه زنی های فائو نشان می دهد که طی ۴۰ سال گذشته سرانه دسترسی به آب شیرین در منطقه خاور نزدیک به میزان دو سوم کاهش یافته است.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |