پنج شنبه 06 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 120832 18:16 1399/09/01
رئیس مجمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی انقلاب اسلامی در گفتگو با جهان اقتصاد:  بانکداری الکترونیک پایان مفاسد مالی و بانکی

رئیس مجمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی انقلاب اسلامی در گفتگو با جهان اقتصاد: بانکداری الکترونیک پایان مفاسد مالی و بانکی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
رئیس مجمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی انقلاب اسلامی در گفتگو با جهان اقتصاد:  بانکداری الکترونیک پایان مفاسد مالی و بانکی

رئیس مجمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی انقلاب اسلامی در گفتگو با جهان اقتصاد: بانکداری الکترونیک پایان مفاسد مالی و بانکی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

باتوجه به شرایطی که بر اقتصاد کشور حاکم شده است، امروز دولت و همچمین بخش خصوصی به این ‌نتیجه رسیده‌اند که  نظام مالی و بانکداری کشور نیازمند یک تحول بزرگ و همچنین حذف فاصله میان دولت و بخش خصوصی در این حوز است.

مهدی کریمی رئیس مجمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار جهان اقتصاد با بیان‌ این مطلب به شرایط پیش آمده در اثر شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: با وجود شرایط پیش آمده نیاز به توسعه بانکداری دیجیتال و الکترونیک بیش از پیش احساس می‌شود و باید بدون فوت وقت برای گسترش این بخش زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: دولت و بخش خصوصی باید به این موضوع توجه کنند که برای جا نماندن از نظام بانکی کشور، بخش مالی خود را هرچه سریعتر به فناوری روز و ملزومات الکترونیکی و دیجیتالی شدن تجهیز کنند.

کریمی با اشاره به اینکه در بسیاری کشورها اقتصاد پساکرونا در مرحله بلوغ قرارگرفته است، توضیح داد: امروز در مقطعی از زمان قرار داریم که گذر از مراودات بانکی، پولی و مالی سنتی به دیجیتال موضوعی اجتناب ناپذیر است و محدودیت‌ها و معذوریت‌های پیش آمده پس از شیوع ویروس کرونا، به عنوان عامل شتاب دهنده در این بخش عمل کرده است.

وی در گریزی تاریخی به توانمندی‌های کارشناسان و متخصصان ایرانی در دوران هشت سال دفاع مقدس که توانستند نیازهای کشور به تکنولوژی و دانش را در داخل مرتفع کنند، اظهارداشت: امروز نیز جوانان متخصص و متبحر کشور در قالب افسران جنگ‌ اقتصادی پتانسیل لازم برای توسعه بانکداری الکترونیکی و نظام مالی دیجیتال را دارند و با اتکا به این ظرفیت می‌توانیم‌ با سرعت بالاتری خود را با دیگر کشورها هماهنگ کنیم.

رئیس مجمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی انقلاب اسلامی گفت: در حوزه استارتاپ‌ها و فین تک شاهد وجود سرمایه‌های ارزشمندی هستیم که در بانکداری و نظام مالی الکترونیک می‌توانند تحولات بزرگی ‌را در کشور رقم بزنند.

وی وجود این ظرفیت‌ها که می‌توانند به سرعت بانکداری الکترونیک را در کشور توسعه دهند را یک مزیت بزرگ دانست و مطرح کرد: این شرایط اعتماد به نفس و اطمینان خاطر ایجاد کرده است، اما باید مراقب باشیم که انفعال دولت و انفصال بخش خصوصی می‌تواند این فرصت را از بین‌ببرد.

کریمی اظهارداشت: به نظر می رسد که در حال حاضر وقت آن رسیده که مجموعه حاکمیت توجه ویژه‌ای به مباحث فناورانه و نوآورانه داشته باشد و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی براینکه تا پای جان برای توسعه حوزه نوآوری و فناوری کشور ایستاده‌ایم و حمایت می کنیم، حجت را بر همگان تمام کرده ‌است.

رئیس مجمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه ساختار سنتی نظام بانکی کشور مشکلات جدی را به وجود آورده است،تصریح‌کرد: بانکداری دیجیتال می تواند بخش عمده این مشکلات را حل کند و دیگر شاهد فساد، بی‌عدالتی، اختلاس و‌ کلاهبرداری درحوزه بانکی و مالی کشور نباشیم.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |