شنبه 01 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 157146 20:36 1400/07/18
رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک: مانع برگزاری نمایشگاه پوشاک در نمایشگاه بین‌المللی تهران شدند

رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک: مانع برگزاری نمایشگاه پوشاک در نمایشگاه بین‌المللی تهران شدند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک: مانع برگزاری نمایشگاه پوشاک در نمایشگاه بین‌المللی تهران شدند

رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک: مانع برگزاری نمایشگاه پوشاک در نمایشگاه بین‌المللی تهران شدند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

برخی کارشکنی‌ها مانع از برگزاری نمایشگاه پوشاک در محل نمایشگاه بین‌المللی شده‌است، در حالیکه برگزاری نمایشگاه از ضروریات این صنف محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار جهان اقتصاد، ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک در نشستی با اصحاب رسانه، با بیان این مطلب افزود: پوشاک ایران به کشورهای اروپایی از جمله آلمان و کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه، افغانستان و ارمنستان صادر می‌شود.

وی گفت: تولید‌کنندگان در حوزه پوشاک از مظلومترین تولید‌کنندگان به شمار می‌روند زیرا فعالان این صنعت از هیچگونه حمایتی برخوردار نیستند این در حالی است که تولید پوشاک در کشور از ارزش افزوده بالایی برخوردار است و در این صنعت نسبت به سایر صنایع می‌توان با هزینه کمتر اشتغال بیشتری ایجاد کرد.

رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک با اشاره به صادرات پوشاک تولید ایران افزود: با توجه به تولید پوشاک ایرانی با کیفیت و قیمت مناسب تولیدات ما با تولیدات خارجی قابل رقابت است و تولیدات اکثر تولیدکنندگان پوشاک صادرات محور است لذا اگر رایزنان تجاری در کشورهای مختلف فعال شوند صادرات در این بخش نیز قابل گسترش است.

شیرازی بیان اشت: بخش از تولیدات پوشاک کشورمان به کشورهای اروپایی از جمله آلمان صادر می‌شود  و بخشی نیز به کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه، افغانستان و ارمنستان صادر می‌شود.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک گفت: با توجه به تولیدات با کیفیت کشور ترکیه یکی از خریداران شلوارهای جین تولیدی توسط تولیدکنندگان ایرانی است.

وی با اشاره به تعطیلات مکرر واحدهای صنفی طی دو سال اخیر به علت کرونا اظهار داشت: این در حالی است که طی دو سال اخیر تولیدکنندگان پوشاک هیچگاه تعطیل نکردند و در زمانی که که نیاز به ماسک در ابتدای ورود کرونا به کشور بسیار مورد نیاز بود این تولید‌کنندگان به تامین نیاز جامعه پرداختند.

شیرازی افزود: در دو سال گذشته پدیده بسیار نامیمون دست‌فروشان و بساط گستری به علت تعطیلی مکرر  واحدهای صنفی گسترش یافته است.

وی با اشاره به عملکرد خوب ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق گفت: 5 درصد از تولیدات پوشاک در کشور توسط بنگاه‌های بزرگ صنعتی و 95 درصد نیز توسط بنگاه‌های کوچک و متوسط تامین می‌شود.

رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک با اشاره به برگزاری نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب گفت: علیرغم اینکه یکی از نیازهای جدی تولیدکنندگان این بخش برگزاری نمایشگاه بوده است اما تاکنون به دلیل برخی کارشکنی ها موفق به برگزاری چنین نمایشگاهی در نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران نشدیم اما با رایزنی‌های انجام شده بالاخره این موفق شدیم تا شرایط برگزاری این نمایشگاه را در شهر آفتاب فراهم کنیم.

وی افزود: براساس اقدامات انجام شده نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب از 20 تا 23 مهر با حضور 100 تولید کننده پوشاک برگزار می‌شود که حدود 10 تولید‌کننده شرکت‌کننده در این نمایشگاه جزو برندهای معروف و برتر هستند.

همچنین در این نشست مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب گفت: علیرغم ممنوعیت واردات پوشاک سالانه 2 میلیارد دلار پوشاک بصورت رسمی و غیررسمی وارد کشور می‌شود.

محمد رئوف قادری با بیان اینکه صنعت پوشاک بازار بزرگی در سطح ایران و جهان دارد، گفت: سالانه 2 میلیارد دلار پوشاک وارد کشور می‌شود این در حالی است که با توجه به کیفیت تولیدات داخلی اصلا نیازمند واردات پوشاک نیستم.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب با اشاره به برگزاری نمایشگاه پوشاک در این نمایشگاه طی روزهای آتی افزود: کیفیت پوشاک ایرانی اگر بهتر از پوشاک خارجی نباشد هم سطح است اما برای توسعه این صنعت نیازمند برندینگ هستیم.

وی در مورد واردات پوشاک اظهار داشت: بخشی از پوشاک وارداتی بصورت قاچاق و بخشی نیز بصورت رسمی به کشور وارد می‌شود.

قادری با بیان اینکه بزرگترین بیماری اقتصاد کشور ما دولتی بودن اقتصاد است، گفت: یکی از مشکلات بخش نمایشگاهی کشور انحصار دولت است و به همین دلیل حوصله از بخش خصوصی برای رقابت گرفته شده است.

وی افزود: با انحصار دولت در بخش‌های مختلف صنعت قدرت خلاقیت از بخش‌های مختلف گرفته می‌شود.

قادری اظهار داشت: باید اقتصاد کشور را به جایگاه واقعی خودش برگردانیم و برای دستیابی به این مهم دولت‌ها باید به جای تصدیگری، سیاستگذار باشد ما در همه بخش‌های مختلف جای پای دولت‌ها را می‌بینیم و متاسفانه دولت‌ها به جای سیاستگذاری، تصدیگری کرده‌‌اند.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب اظهار داشت: ایران در سال 1285 اولین کشور از خاورمیانه بود که در نمایشگاه بین‌المللی بریتانیا شرکت کرد و کشورهای همسایه ما در آن دوران حتی با واژه صنعت نمایشگاهی آشنا نبودند اما امروز همسایگان ما اکسپوهای جهانی برگزار می‌کنند و ما حتی نامزد برگزاری اکسپو نشده‌ایم این در حالی است که در هر دوره برگزاری کشور برگزار کننده می‌تواند 60 میلیارد دلار درآمد کسب کند.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |