جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 14674 15:20 1394/05/16
دفاع هاشمی از کارنامه دولت سازندگی

دفاع هاشمی از کارنامه دولت سازندگی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
دفاع هاشمی از کارنامه دولت سازندگی

دفاع هاشمی از کارنامه دولت سازندگی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

در گردهمایی حزب کارگزاران صورت گرفت :
دفاع هاشمی از دولت سازندگی
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، مراسم گردهمایی سراسری حزب کارگزاران سازندگی ایران اسلامی از۲۸ استان کشور در حسینیه جماران برگزار شد.
تحسین تیم دیپلماسی ایران
آیت الله هاشمی رفسنجانی دراین مراسم عصبانیت اسرائیل، لابی صهیونیسم و استکباریون از توافق هسته ای را نشانه اهمیت کار دانست و گفت: ایران همیشه می گفت که براساس فتوای رهبری، ساخت بمب هسته ای را حرام می داند و الان همان قدرت هایی که به خاطر کمترین کار هسته ای جلسات بین المللی می گرفتند و قطعنامه می دادند، به عضویت ایران در باشگاه هسته ای رسمیت بخشیدند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خویش با تحسین کار تیم دیپلماسی ایران در مذاکره با تیم های دیپلماسی ۶ کشور دنیا، به بخش های از توافق اشاره کرد و گفت: می توانند بر اساس پروتکل الحاقی تحقیق کنند که ما به طرف بمب هسته ای نمی رویم که البته ایران و رهبر جمهوری اسلامی بارها این جمله را تکرار کردند.
ایشان با مهم دانستن متن برجام و متن توافق، به مدیران حزب کارگزاران سازندگی توصیه کرد که مطالب غیر محرمانه این متن را در جلسات حزبی برای اعضا و مردم توضیح دهید.
انتقاد از واگذاری ها به شبه دولتی ها
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این نکته که اسناد بالادستی ما بر تقویت بخش خصوصی تأکید می کند، نسبت به واگذاری­ها انتقاد کرد و گفت: از دولت گرفتند، با قیمت های غیرواقعی به شبه دولتی ها دادند که به هیچ جا جواب نمی دهند.
ایشان با اظهار امیدواری از اینکه افکار و اندیشه های امام روشن کننده راه جامعه باشد، از تصمیم جدید مسؤولان حزب کارگزاران برای احیای آن گفت و افزود: البته همیشه موقع انتخابات حزب فعال بود.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه وقت مناسبی را برای آغاز حرکت جدید انتخاب کردید، خاطر نشان کرد: امیدواریم اهداف اولیه حزب و مسایلی را که تاریخ و شرایط زمان برانسان تحمیل می کند، دنبال و در مسیر امام و انقلاب حرکت کنید.
تشکیل کارگزاران سازندگی به روایت هاشمی
آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان این جمله که پس از جنگ از مجلس برای ریاست جمهوری آمدم و به آشنایی خویش از نیروها و شخصیت­های جامعه اشاره کرد و گفت: سعی کردم کابینه دو دولت من معتدل و فراجناحی باشد و نیروهای چپ و راست و مستقل در کابینه باشند.
ایشان افزود: بر خلاف حرف هایی که می گویند، وابستگی به چپ و راست هیچ مشکلی در دولت نداشت، چون واقعاً کابینه کار بود.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح چرایی و چگونگی تشکیل حزب کارگزاران سازندگی، به جلسه جامعه روحانیت مبارز اشاره کرد و گفت: طبیعی بود که برای تهران از دو جناح و مستقل ها نیروهایی را معرفی کنیم، اما روحانیت مبارز که از یک جناح بودند، مایل بودند که هر ۳۰ نامزد از جناح راست انتخاب شوند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر این نکته که نفوذ، قدرت و شخصیت روحانیت در وحدت و محبوبیت بین مردم است، به منطق خویش در آن مقطع اشاره کرد و گفت: من می گفتم روحانیت باید حالت پدرانه خود را حفظ کند.
ایشان گفت: در جلسات روحانیت مبارز قبول کردند که ۵ نفر از نیروهای خارج از جمع آنها باشند که تصویب شد، اما بعدها آقای ناطق نوری خبر داد که اعضای گروههای همسوی جامعه می گویند ما خودمان رأی داریم و چرا باید رأی خود را به دیگران بدهیم.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان سخنان خود و آقای ناطق نوری در این باره گفت: وقتی به نتیجه نرسیدیم، قرار شد با رهبری در میان بگذاریم که ایشان گفتند چرا می خواهید دست دیگران را ببندید و آنها هم نامزد معرفی کنند که در این صورت با رقابت انتخابات واقعی تر و صندوق های رای پر می شود.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به بیانیه آغازین کارگزاران گفت: دو بیانیه ، زلزله ای در فضای انتخاباتی جامعه انداخت و رقبا ترسیدند که متوسل به رهبری شدند.
ایشان با یادآوری شروط رهبری برای ورود و عدم ورود وزرا در لیست کارگزاران، گفت: وقتی کارگزاران شروط را شنیدند، پیش من آمدند و گفتند اگر رهبری راضی نیستند، ادامه ندهیم که من با رهبری تلفنی صحبت کردم و ایشان از زاویه پر کردن صندوق ها گفتند که معاونان و شهردار تهران می توانند برای نامزدها لیست بدهند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه منطق من حفظ جایگاه روحانیت و عدم القای اختلاف بین من و رهبری بود، گفت: وقتی دیدم آنها دارند برای بیانیه امضا می گیرند، ماجرا را به رهبری گفتم و ایشان هم دوباره تأکید کردند که مانع حضور این گروه نشویم.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: با مجموعه این سخنان، حزب کارگزاران با اقدام آقای ناطق و رهبری تأسیس گردید.
ایشان با اشاره به حضور قدرتمند کارگزاران در مجلس و نگرانی رقبا، گفت: از همان زمان هم مرا پدر معنوی این حزب می دانند و هم تبلیغات منفی علیه این حزب شروع شد که هنوز ادامه دارد.
دفاع از عملکرد دولت سازندگی
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خویش به کتاب «کامیابی ها و ناکامی های توسعه در ایران» از آقای حسن واعظی اشاره کرد و گفت: این کتاب با بیان شاخص ها، عملکرد دولت های پنجم تا دهم از ۶۷ تا ۹۲ را مقایسه کرده است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان سرفصل های کتاب و عناوین زیر مجموعه آن، گفت: با استناد به آمار مراکز رسمی توضیح می دهد که هر یک از دولت ها چه عملکردی در توسعه داشتند.
ایشان با توصیه حاضران و جوانان به مطالعه این کتاب، گفت: حزب کارگزاران می تواند با استناد به این کتاب، عملکرد خود را برای جامعه توضیح دهد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از کم لطفی کسانی که می گویند در دولت سازندگی کارهای فرهنگی نشده است، گفت: گسترش دانشگاهها و حتی تأسیس مدارس شبانه روزی درمناطق محروم، توسعه رسانه ها، افزایش بودجه مراکز فرهنگی از مشخصات آن دوره است که گویا منتقدین این مسائل را کارهای فرهنگی نمی دانند و به جای مسائل زیربنایی به ظاهر سازی ها اشاره می کنند.
ایشان افزود: درخصوص طبقات اجتماعی نیز مخالفان سیاسی سالهای سال است که تبلیغ می کنند در دولت سازندگی فقرا فقیرتر و اغنیا، قوی ­تر شدند، اما مستندات رسمی می گوید برای اولین بار در آن دولت بود که جدول جینی به نفع فقرا اصلاح شد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به انتقاد کسانی که می گویند دولت سازندگی کار سیاسی نکرد، به برگزاری در انتخاب پرشور، مخصوصاً انتخابات ریاست جمهوری در سال ۷۶ اشاره کرد و گفت: بدون شائبه تقلب که همه قبول کردند، انتخاباتی برگزار شد که در نوع خود بی نظیر بود.
ایشان در خصوص سیاست خارجی دولت سازندگی، گفت: با سیاست تنش زدایی، روابط ایران با همه جای دنیا به سوی بهبود رفت که در دولت آقای خاتمی ادامه یافت.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان این مطلب که اگر مردم ببینند مسؤولین با رأی آنها می آیند، صبوری می کنند، گفت: اگر انتخابات سالم باشد، همه چیز در کشور ما آماده است که ایران الگوی جهان باشد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، به ظرفیت های کشور در همه بخش ها اشاره کرد و گفت: می توانیم گذشته را جبران کنیم و در مسیر انقلاب حرکت کنیم.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر نقش انتخابات و حضور مردم، به جمله رهبری مبنی بر حق الناس بودن رأی اشاره کرد و گفت: گرفتن حق انتخاب از مردم گناه بزرگی است و تا خود صاحب حق نبخشد، فرد خطاکار در بارگاه الهی بخشیده نمی شود.
ایشان با تأکید بر این نکته که باید برای تبیین مبانی فقهی این جمله رهبری تحقیق و پژوهش کرد، گفت: رهبری می توانستند این جمله را نگویند، ولی با هدف خاصی گفتند و باید روی آن کار و پژوهش شود.
ایشان با بیان انواع توطئه ها علیه انقلاب اسلامی و تلاش دشمنان برای جدایی مردم از انقلاب گفت: هرکس با هر توجیهی مردم را از انقلاب دور کنند، خیانت به امام و آرمان های شهداست.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از کسانی که اهمیتی به رأی مردم نمی دهند، گفت: هنوز هم حرف اصلی را مردم می زنند و جوانان، تحصیلکرده و آگاه هستند و نمی توان با شعارهای تبلیغاتی و بیان آمار غیر واقعی آنها را فریب داد، چون در بطن حوادث هستند.
غلامحسین کرباسچی به عنوان دبیر کل حزب، نیز در این مراسم گزارشی از برنامه های یک روزه گردهمایی داد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |