جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 129541 16:16 1399/10/29
حذف قیمت تخفیفی کالا در فروشگاه های زنجیره ای

حذف قیمت تخفیفی کالا در فروشگاه های زنجیره ای

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
حذف قیمت تخفیفی کالا در فروشگاه های زنجیره ای

حذف قیمت تخفیفی کالا در فروشگاه های زنجیره ای

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

به گزارش جهان اقتصاد به نقل از ایرنا، امیرخسرو فخریان در نشست خبری که برای پاسخگویی به انتقادات فروشگاه های زنجیره ای برگزار شد، افزود: بنابراین کالا در فروشگاه های زنجیره ای از شکل دو نرخی خارج می شوند.

وی اضافه کرد: فروشگاه های زنجیره ای دارای ۶ هزار شعبه به میزان ۱۰ درصد عرضه کالایی کل کشور را برای فروش اقلام مختلف در اختیار دارند و ۹۰ درصد عرضه کالاها با ۲۰۰ هزار مرکز برعهده مغاره ها و سوپرمارکتهاست.

وی گفت: عمده مشکلات عرضه و ابهام ها، ناشی از بالا بودن قیمت کالاها در فروشگاه های زنجیره ای به دلیل افزایش نرخ اقلام مختلف در یکسال گذشته بود. فخریان یادآورشد: نوشابه دریکسال گذشته پنج نوبت افزایش قیمت داشت و در این مدت ۳.۵ نوبت نرخ اقلام تغییر و اعمال آن ابهاماتی را ایجاد کرد.

وی تاکید کرد: فروشگاه های زنجیره ای مجوز افزایش قیمت ها از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان را بررسی می کند و یک ماه بعد از تاریخ ابلاغ برای اعمال آن اقدام می کند.

رییس اتحادیه یاد شده افزود:طی مدت یاد شده کالاهای جدید در کنار نرخ های قدیم قرار می گیرد تا به مرور قیمت سابق از قفسه ای فروشگاه خارج شوند، اما بعد از یکماه با قیمت جدید فروش ادامه پیدا می کند که با وجود این مراحل، گاهی کالاهای قدیمی با نرخ جدید ثبت می شوند.

به گفته وی، امروزتولیدکنندگان برای تهیه مواد اولیه با مشکل روبرو شده اند و در این شرایط فروشگاه های زنجیره ای برای تامین کالا تلاش می کنند تا کمبودی در عرضه فروشگاه ها وجود نداشته باشد، زیرا خالی بودن قفسه ها ابهام هایی را در جامعه بوجود می آورد.

فخریان پیرامون موضوع تبانی فروشگاه های زنجیره ای با تولیدکنندگان برای درج بالاتر قیمت بر روی محصولات، تصریح کرد: هیچ کدام از فروشگاه ها به دنبال دزدی نیستند و تولیدکننده نیز برای ۱۰ درصد عرضه کالای خود حاضر به انجام چنین تخلفی نیست.

وی افرود: تولیدکننده تحت نظارت صنف و مجوز افزایش قیمت، نرخ کالا را ثبت می کند و از سوی دیگر فروشگاه ها نیز در تمام مراحل وزن، قیمت و تاریخ مصرف را با حضور بازرس و مسوول کنترل کیفیت برای عرضه ارزیابی می کند تا مشکلی رخ ندهد.

فخریان با اشاره به ارائه فاکتور خرید به مشتریان گفت: مردم بهترین قضاوت کننده در این شرایط محسوب می شوند و می توانند بر اساس فاکتور ارائه شده، هر کالایی را با نرخ دیگر مراکز مقایسه کنند.

وی با اشاره به عرضه نشدن برخی گروه های کالایی در فروشگاه های زنجیره ای گفت: برنج خارجی در شرایط فعلی در دو گروه هندی و پاکستانی از سوی شرکت بازرگانی دولتی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای فروش عرضه می شود که در زمان هایی به دلیل تحریم ها، واردات آن انجام نمی شود.

فخریان افزود: شرایط مزبور سبب می شود که فروشگاه های زنجیره ای عرضه برنج را متوقف کنند، زیرا خریدی انجام نمی شود، در عین حال فروشگاه های زنجیره ای کالاها را از مبادی رسمی و قانونی خریداری می کنند و برای داشتن عرضه مداوم اقدام به انبار کردن اقلام نمی کنند.

وی خاطرنشان کرد: فروشگاه هایی که مداوم به مردم تخفیف می دهند، به دلیل تبانی و در قیمت بالاتر نیست، بلکه حذف واسطه ها، هزینه تولید تا مصرف را کاهش می‌دهد و فروشگاه های زنجیره ای از این فرصت برای فروش با قیمت کمتر از نرخ ثبت شده کالا، استفاده می کنند.

رییس اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای با بیان اینکه این کسب و کارجدید و جوان محسوب می شود، گفت: گذشت زمان راه های شفاف سازی تسهیل می شود و ابهام ها رفع خواهد شد. به گفته وی، فروشگاه های زنجیره ای همواره در کنار دولت در زمان مشکلات ایستاده است تا مردم با معضل کمبود روبرو نباشند. ماه های گذشته اخباری مبنی بر عرضه کالا با قیمتی بالاتر از نرخ مصوب برای ارائه تخفیف درفروشگاه های زنجیره ای منتشر شده است.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |