شنبه 01 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 165251 15:13 1400/09/21
تولیدات با اشتغال‌زایی بیشتر در اولویت وزارت کار هستند

تولیدات با اشتغال‌زایی بیشتر در اولویت وزارت کار هستند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
تولیدات با اشتغال‌زایی بیشتر در اولویت وزارت کار هستند

تولیدات با اشتغال‌زایی بیشتر در اولویت وزارت کار هستند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

به گزارش جهان اقتصاد به نقل از ایرنا، «حجت‌الله عبدالملکی» در نشست کارگروه‌های تخصصی شورای عالی اشتغال با اشاره به تاکید رئیس‌جمهوری برای پیگیری اشتغال و رفع بیکاری، افزود: پس از تورم، بیکاری مشکل شماره ۲ کشور است و رئیس‌جمهوری اهتمام ویژه ای برای حل این مشکل دارند.

وی با تاکید بر ضرورت هماهنگی بین بخش‌های مختلف در حوزه اشتغال برای دستیابی به اهداف تعیین شده، گفت: فرایندها و اقدام‌ها در این زمینه مانند هماهنگی بازار، مسائل آموزشی، تامین مالی و غیره کار دشواری است.

عبدالملکی خاطرنشان‌کرد: برای ایجاد هماهنگی، همدلی و  هم‌فکری به یک نظام واحد نیاز داریم که بر همین اساس در زیست‌بوم ملی جمهوری اسلامی، وظایف هر دستگاه مشخص می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در این زیست‌بوم، تولید و اشتغال دو محور اصلی است.

وی بیان‌داشت: در تولید به پنج عامل تامین مالی، بازاریابی، فناوری، زیرساخت ها و حقوقی (مجوزها) نیاز داریم.

عبدالملکی، شناخت دقیق و طبقه‌بندی شده از جامعه بازار کار اعم از بیکاران مطلق، نا امیدان از کار تا اشتغال ناقص، غیر رسمی و با درآمد کم را در رسیدن به اهداف حوزه اشتغال ضروری دانست و خاطرنشان‌کرد: مشاوره، آموزش متناسب با گروه مخاطبان، ترویج و فرهنگ سازی از دیگر ملاحظات مربوط به نیروی کار است.

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه‌داد: بیش از ۳۲۰ گروه مخاطب داریم که در گروه‌های جداگانه‌ای مشاوره می‌شوند یا آموزش می‌بینند.

وی با بیان اینکه سامان دادن همه این عناصر در زیست‌بوم ملی اشتغال بر عهده اعضای کارگروه تخصصی اشتغال است، بر جزیره ای کار نکردن دستگاه ها تاکید کرد و گفت: هماهنگ عمل نکردن، هدر دادن و تضییع منابع است.

این عضو کابینه سیزدهم با بیان اینکه رئیس هر کارگروه موثرترین فرد دستگاه خود است، افزود: اگر در کارگروهی نیاز به مصوبه، بودجه و اختیارات باشد، در شورای عالی اشتغال به ریاست رئیس جمهوری قابل طرح و پیگیری است.

وی با تاکید بر اینکه هر کدام از ما باید جایگاه خود را در این زیست بوم بدانیم، اظهار داشت: اگر یک بخش از سیستم درست کار نکند، به‌طور قطع بقیه اعضای سیستم نیز نمی‌توانند کار خود را به خوبی انجام دهند.

عبدالملکی تصریح‌کرد: شناسایی مسائل، خلاء‌ها و ضعف‌ها، اولویت‌بندی آنها، فعال کردن و هم‌افزایی ظرفیت‌های خالی و خلق ظرفیت‌های جدید، از کارگروه‌ها انتظار می‌رود.

وی تاکید کرد: فعالیت‌های کارگروه‌ها باید در سطح بالاتر با هم مرتبط و هماهنگ شود.

وزیر تعاون با بیان اینکه سه محمل برای این ارتباط وجود دارد، ادامه‌داد: یکی خود این جلسات است، دیگری ارتباط مستقیم اعضای کارگروه ها با یکدیگر و در مرحله بعد ارتباط با دبیرخانه این کارگروه است و دبیرخانه باید همه محصولات کارگروه ها را به اشتراک بگذارد.

وی توضیح‌داد: نظام‌سازی منجر به اشتغال، کمک به موفقیت برنامه‌های اشتغال ملی و منطقه‌ای و گره‌گشایی نقطه‌ای در مورد مسائل خاص، از جمله خروجی های این کارگروه‌ها می‌تواند باشد.

عبدالملکی تاکید کرد: اگر هم فکر و هم عقیده باشیم می‌توان مشکل بیکاری را حل کرد، زیرا ظرفیت به اندازه کافی در کشور وجود دارد.

وی از روسا و اعضای کارگروه‌ها خواست تا نظام و ساختار مشخصی برای  پیگیری مصوبات کارگروه خود داشته باشند.

در این نشست، روسای کارگروه‌های تخصصی توسعه بازار، فناوری و نوآوری، آموزش‌های مهارتی، اشتغال حمایتی و مناطق محروم، تامین سرمایه، توسعه حقوقی و فضای کسب و کار، توسعه زیرساخت و اطلاع‌رسانی توسعه و ترویج فرهنگ کسب و کار و نائب رئیس آنان معرفی و از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی حکم گرفتند.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |