پنج شنبه 09 فروردین، 1403

کدخبر: 107932 18:58 1399/05/05
توقف موفقيت غولهاي نفتي در تب كرونا

توقف موفقيت غولهاي نفتي در تب كرونا

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
توقف موفقيت غولهاي نفتي در تب كرونا

توقف موفقيت غولهاي نفتي در تب كرونا

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

در دنیای کنونی رقابت در بازارهای جهانی برای شرکت های موفق نفت و گاز بسیار حائز اهمیت است اما در جهانی که ویروس کرونا تمام اقتصاد كشورهايش را در هم تنیده، اين رقابت جاي خود را به جدال براي ادامه حيات داده است به طوري كه تمامی این شرکت ها به اين فکر هستند که فقط راه گریزی برای نجات از ورطه نابودی پیدا کنند .

یوسف موسایی، کارشناس حوزه انرژی، در گفت وگو با خبرنگار جهان اقتصاد اظهار کرد: در مرحله اول شرکت های بزرگ نفتی بدون داشتن مدیران دوراندیش نمی توانند به چشم انداز رفیع و گسترده در صنعت نفت و گاز فکر كنند و به قله های موفقیت دست یابند؛ در حال حاضر مدیران اجرایی، ابزاری بسیار قدرتمند هستند چون با تجربه فراوانی که در سال های طولانی کسب کرده اند مي توانند خطاهای سیستمی را به شدت کاهش دهند.

وی تصریح کرد: در عرصه صنعت نفت و گاز، تکنولوژی جایگاه ویژه ای دارد و از این رو شرکت هايی که در این حوزه فعالیت می کنند با استفاده از ارائه خدمات فنی و مهندسی برای کمپانی های مختلف به سود بسیار زیادی می رسند .

 وی افزود: نمونه ای از این شرکت ها، شركت زیمنس است که با تولید نرم افزارهای تخصصی برای صنعت نفت و گاز بازار بسیار خوبی به دست آورده و درآمد بسیار بالایی را كسب كرده است.

موسایی خاطرنشان کرد: در واقع آنچه باعث تولید این همه ثروت شده است چیزی جز ((ارزش مغز)) نیست و از این رو کندوکاو در صنعت نفت و گاز و یافتن نیازها، یکی از راه های حرکت به سوی کارهای بدیع و نوآورانه است.

وی خاطرنشان کرد: شرکت های موفق در چارچوب قوانین محلی و بین المللی کار می کنند؛ برای نمونه اگر در یک سایت نفت و گاز پساب ها تصفیه نشود و محیط زیست را آلوده کند، مديران سايت با خطر جریمه های سنگین مواجه می شوند چراكه در جهان فعلی، اکثرا  تمام محصولات معتبر دنیا، با پیروی از استانداردهای بین المللی تولید و عرضه می شوند .

وی خاطرنشان کرد: کسب درآمد و سود، انگیزه اصلی اغلب شرکت های بزرگ نفتی است اما سود دهی هم راه و رسم خود را دارد و از قانون خود پیروی می کند، پس بهترین پیشنهاد این است که با استخدام افراد برجسته در امور مالی، درک شفافی از فضای کسب و کار پیدا کنند و اجازه دهند مسوولان مالی تحلیل های واقعی را ارائه کنند.

موساییعنوان کرد :امروزه شرکت های تراز اول نفتی با بررسی جمیع جهات از جمله شناخت نقاط قوت و ضعف خود و تهدیدات و فرصت های موجود در صنعت، چشم انداز خود را تدوین می کنند و بدون در نظر گرفتن این موارد گام در راه کسب و کار نمی گذارند .

وی در پایان خاطرنشان کرد : معیار‌های دیگری نیز هستند که شرکت های نفتی متناسب با کسب و کار خود باید به آن‌ها توجه کنند و هر چه انتخاب‌های خردمندانه‌تری در تعیین استراتژی داشته باشند، بهتر می‌توانند از مزیت های رقابتی بهره مند شوند و از بحران‌‌های پیش‌ رو در امان بمانند.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |