پنج شنبه 30 فروردین، 1403

کدخبر: 2043 07:27 1393/03/04
به اسم دلسوزي در زندگي مردم مداخله نکنيم

به اسم دلسوزي در زندگي مردم مداخله نکنيم

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
به اسم دلسوزي در زندگي مردم مداخله نکنيم

به اسم دلسوزي در زندگي مردم مداخله نکنيم

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

 

گروه اخبار ايران : رييس جمهوري با بيان اينکه "نبايد در زندگي مردم مداخله کنيم ولو به خاطر دلسوزي"، اظهار داشت: بگذاريم مردم راه بهشت را انتخاب کنند، به زور و شلاق نمي شود مردم را به بهشت برد‎.


‎حجت الاسلام و المسلمين حسن روحاني که اين سخنان را ديروزدر همايش بيمه سلامت همگاني بيان کرد، افزود: "ما مردم را سر مسايل کوچک و جزيي، بي خود، بي جهت و بي دليل يا به دلايل واهي، به بهانه هاي واهي در واقع اسمش را دليل هم نمي شود گذاشت....؛ بگذاريم مردم راحت باشند‎."
‎روحاني با بيان اين که "بگذاريم مردم در سلامت روحي باشند"، خاطر نشان کرد: اين قدر در زندگي مردم هر روز مداخله نکنيم ولو به خاطر دلسوزي، بگذاريم مردم راه بهشت را انتخاب کنند، به زور و شلاق نمي شود مرد م را به بهشت برد. پيامبر هم بشير بود و هم نذير، شلاق در دستش نبود، بشير بود و نذير مردم را بشارت مي داد، اميد مي داد راه حق را به مردم معرفي مي کرد، مردم را انذار مي کرد، مي گفت اين راه، راه ناصحيحي است، تبعاتش اين هاست‎.
‎روحاني افزود: موضوع سلامت و بحث بيمه از مسايل بسيار مهم است و هدف ما طبق چشم انداز 20 ساله اين است که کشور به يک کشور توسعه يافته تبديل شود‎.
‎رييس دولت تدبير و اميد يادآور شد: از آن زماني که اين چشم انداز به تاييد مقام معظم رهبري رسيد و ابلاغ شد تقريبا 9 تا 10 سال از آن زمان گذشته اما خوشبختانه يک 10 سال ديگري هنوز از آن 20 سال باقي مانده است‎.
‎وي اضافه کرد: البته مي دانيد که طبق چشم انداز ما بايد سالانه 8 درصد رشد مي داشتيم تا برسيم در 20 سال به آن نقطه اي که چشم انداز به ما مي گويد‎.
‎رييس جمهوري گفت: در اين 9 تا 10 سال اول شرايط ما شرايط مناسبي نبود. سال هاي اوليه 4 تا 4.5 درصد رشد داشتيم و بعد يکي دو سال وضع کمي بهتر شد و در مجموع در پايان در دو سه سال اخير وضع ما به گونه اي بود که در سال 91 رشدمان منفي 5.8 شد و سال گذشته هم که سال 92 بود، هنوز آمار و ارقامي به ما ندادند ولي علي القاعده در سال 92 هم منفي خواهيم بود‎.
‎روحاني يادآور شد: امسال که سال 93 است با حول و قوه الهي با حمايت و کمک همه مردم يکي از اهداف دولت که رشد مثبت است، بتوانيم در سال هاي بعد نيز اين رشد را افزايش دهيم و در طول مجموعه 10 سال آينده اگر با حرکتي ملي همان که رهبري فرمودند با عزم ملي و مديريت جهادي، کار را پيش ببريم من نااميد نيستم که بخش بزرگي از آن عقب ماندگي 10 سال قبل را در 10 سال بعد بتوانيم جبران کنيم‎.
‎وي تصريح کرد: اين امر شدني است که به چشم انداز برسيم چرا که يک اراده ملي مي خواهد و همه بايد دست به دست هم بدهيم و بايد غم ما يک چيز باشد‎.
‎رييس جمهوري سپس با طرح اين سوال که چرا توسعه يافته نيستيم؟ اظهار داشت: اگر اين سوال ملي شود، کار درست مي شود‎.
‎روحاني يادآور شد: علت اين که در خرمشهرتوانستيم پيروز شويم، چون يک سوال ملي بود که چرا خرمشهر سقوط کرد و چرا نبايد خرمشهر به دامن کشور برگردد؟ آن وقت يک عزم و اراده ملي جزم و عزمي سراسري شد‎.
‎بهداشت موفق باشد، درمان محدود مي شود
وي تصريح کرد: همه مي دانيم که اصل بر بهداشت است چرا که اگر بهداشت ناموفق بود نوبت درمان فرا مي رسد؛ اگر بهداشت کاملا موفق باشد درمان خيلي محدود مي شود‎.
‎معاون حقوقي رييس جمهوري افزود: قدم نخست بهداشت و قدم دوم درمان است؛ ما اگر مي خواهيم توسعه پيدا کنيم بايد جامعه مان جامعه اي سالم باشد؛ پولي که براي سلامت هزينه مي کنيم، به يک معنا هزينه نيست؛ مثل پولي که در آموزش و پرورش مصرف مي شود‎.
‎روحاني با تاکيد بر اين که مهمترين پايه توسعه، توسعه انساني است، گفت: يعني بايد استعداد جوانان شکوفا شود، باسواد شوند و مهارت و تجربه لازم کسب کنند؛ اين پايه توسعه است، نه نفت و گاز و معادن؛ پايه اصلي توسعه، علم، دانش و توليد علم و فناوري توسعه تکنولوژيکي است که کشور را به جلو سوق مي دهد‎.
‎وي گفت: تصميم ما بر اين است که نظام سلامت را متحول کنيم و به سمت نقطه مطلوب ببريم؛ البته تا نقطه مطلوب فاصله زياد داريم و قدم به قدم بايد جلوبرويم تا به نقطه مطلوب برسيم‎.
‎نظام بيمه و سلامت بايد متحول شود
وي ادامه داد: اگر قرار است همه مردم ما دغدغه شان در نظام سلامت به حد معمول برسد- امروز بيش از حد معمول است- ، از يک طرف نظام سلامت و از طرف ديگر نظام بيمه ما بايد متحول شود و هر دو وزارتخانه بايد تلاش کنند و همه بايد پشتيباني کنند‎.
‎وي با اشاره به نقش و اهميت سياست، برنامه ريزي ، نظارت و ارزشيابي تحول در نظام سلامت گفت: در زمينه آمادگي نيروي انساني کافي، توسعه انساني در نظام سلامت، اگر پزشک و پرستار شما عاشق کار نباشد، باسواد نباشد و نتواند درست تشخيص دهد و يا اخلاق حرفه اي نداشته باشد شما به جايي نمي رسيد يا اگر خداي نکرده وارد بيمارستاني شويم پزشک عاشق کارش نباشد، متعهد نباشد و سواد لازم و اخلاق حرفه اي نداشته باشد، به جايي نمي رسد‎.
‎روحاني افزود: اگر پزشک خوب باشد يا پرستار عاشق کار نباشد، نظام سلامت به جايي نمي رسد. هر دو بايد باشد. حتي اگر نظافتچي بيمارستان متعهد و عاشق کارنباشد، نظام سلامت درست نمي شود‎.
‎دفترچه هاي بيمه بايد الکترونيکي شود


روحاني همچنين گفت:براي من به عنوان مسوول دستگاه اجرايي کشور و براي وزراي ما هم وزير تعاون کار و رفاه و هم وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و همه بخش هاي مختلف امروز روز افتخار آميزي است و کاري که بيش از 20 سال است در قانون گفته شده و شعار داده شده، مي توانيم اعلام کنيم که عملياتي شده و تمام مردم ايران را تحت پوشش بيمه قرار داديم‎.
‎رييس جمهوري در عين حال گفت: البته اين کار تمام نيست، قدم اول است. دفترچه هاي بيمه بايد ارزش پيدا کند و الکترونيکي شود و پوشش بيمه بايد افزايش يابد‎.
‎وي با بيان اينکه در بخش دارو الان بيش از 2300 دارو تحت پوشش بيمه است، گفت: بايد قدم به قدم بتوانيم داروهاي تحت پوشش، تجهيزات پزشکي، توانبخشي و پرتو پزشکي را افزايش دهيم‎.
‎روحاني اضافه کرد: چتر بيمه بايد گسترش يابد و تا بتواند مشکلات مردم را تامين بکند. انشاءالله همه دستگاه ها و وزارتخانه هاي مسوول و عزيزاني که در اين زمينه مسووليت دارند، تلاش کنند‎.
‎رييس جمهوري با تاکيد بر لزوم مشارکت سازمان هاي مردم نهاد در بخش سلامت گفت: کار بزرگي که براي سلامت بايد انجام بگيرد نيازمند مشارکت سازمان هاي مردم نهاد است و دولت به تنهايي نمي تواند در اين زمينه کاري بکند‎.
‎رييس دولت تدبير و اميد با اشاره به ابلاغ سياست هاي کلي سلامت از سوي رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: انشاءالله امسال با کمک يکديگر به نقطه مطلوبي که خواست ملت بزرگ ايران عزيز ما است، برسيم‎.‎



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |