جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 2318 08:11 1393/03/17
براي بريدن گوش گردشگران حمله کرده‌اند!

براي بريدن گوش گردشگران حمله کرده‌اند!

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
براي بريدن گوش گردشگران حمله کرده‌اند!

براي بريدن گوش گردشگران حمله کرده‌اند!

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

يک تورگردان گفت: با وجود افزايش تقاضاي خارجي‌ها براي سفر به ايران، شرايط کار به‌خاطر نبودن امکانات کافي و کيفي، سخت شده و عده‌اي قيمت‌ها را گران کرده‌اند، انگار حمله کرده‌اند تا گوش گردشگران را بِبُرند.

محمدابراهيم ابراهيمي در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعتراض نسبت به کيفيت خدمات گردشگري که تحت تأثير بازار داغي که در ايران پيدا کرده، دچار ناهنجاري‌هايي شده است، اظهار کرد: آن زمان که گردشگري به‌خاطر اوضاع سياسي کشور، افول کرده بود، عده‌اي از متخصصان و فعالان اين حوزه از کار کنار کشيدند؛ اما حالا با توجه به افزايش تقاضا و حجم سفر به ايران، آن‌ها دوباره به چرخه‌ي کار برگشته‌اند، در حالي که در تمام اين سال‌ها، تجربه‌اي نيافزوده‌اند و اين، شرايط را براي کار کردن سخت کرده، مثلا راهنماي توري که هفت سال در بازار نبوده، حالا دوباره به کار مشغول شده، اما تخصص و تجربه‌اي در اين سال‌ها به‌دست نياورده است. با اين حال، ما به‌خاطر شرايط و حجم تقاضا براي سفر به ايران، مجبوريم از اين افراد استفاده کنيم.
وي ادامه داد: اوضاع هتل‌ها هم بهتر از ساير بخش‌ها نيست، مثلا هتل‌هايي هستند که در سال‌هاي گذشته فقط 20 درصد اشغال شدند و با نيروهاي محدودي کار مي‌کردند، حالا که ضريب اشغال آن‌ها به بالاي 70 يا 100 درصد رسيده، باز هم با همان نيروهاي قبلي کار مي‌کنند و به تعدادشان اضافه نکرده‌اند. اين مشکل در يزد و اصفهان واقعا حاد شده است.
اين تورگردان همچنين گفت: برخي هتل‌ها هم روش دريافت هزينه‌ها را تغيير داده‌اند؛ طبق قانون معمول هتلداري، براي رزرو اتاق 20 درصد هزينه از قبل دريافت مي‌شد؛ اما حالا که تعداد گردشگران زياد شده، برخي هتل‌ها اين روش را تغيير داده‌اند و مي‌خواهند همه‌ي پول را هنگام رزرو اتاق دريافت کنند و يک قانون هم گذاشته‌اند که اگر گردشگر نيامد و تور کنسل شد، امکان برگشت دادن پول وجود ندارد.
او سپس به افزايش قيمت برخي هتل‌ها اشاره و اظهار کرد: ظاهرا هيچ کنترلي روي هتل‌ها و قيمت آن‌ها نمي‌شود، مثلا يک هتل پنج ستاره در شيراز که تا شب عيد، اتاق دو تخته‌ي خود را 120هزار تومان مي‌فروخت و پس از عيد، قيمت همان اتاق را به 156هزار تومان رساند، حالا براي اول تيرماه قيمت اين اتاق را به 220هزار تومان افزايش داده است. از طرف ديگر، قيمت يک اتاق دو تخته در هتل چهار ستاره‌اي در شهر يزد 220هزار تومان است. به‌جز موضوع گراني، ما نمي‌دانيم کدام قيمت را بپذيريم، قيمت اتاق دو تخته در يک هتل چهار ستاره يا پنج ستاره؟


ابراهيمي همچنين به گراني حمل‌ونقل جاده‌يي اشاره کرد و گفت: پس از افزايش قيمت گازوييل، برخي اتوبوس‌ها نرخ روزانه‌ي خود را تا 200هزار تومان اضافه کرده‌اند، واقعا اوضاع براي کار کردن سخت شده است.
وي سپس به کيفيت پايين خدمات گردشگري، بويژه در هتل‌ها اشاره کرد و افزود:‌ برخي گردشگران و آژانس‌هاي خارجي واقعا نسبت به کيفيت خدمات بويژه در هتل‌ها شاکي و ناراضي‌اند، حتي چند آژانس بزرگ آلماني به خاطر وضعيت نامطلوب خدمات مخصوصا در هتل‌ها به ما اعلام کردند که ديگر تمايلي براي کار کردن با ايران ندارند و اين هشدار جدي براي صنعت گردشگري ايران است، آن هم در شرايطي که حجم تقاضا براي سفر به ايران افزايش يافته است.
اين تورگردان همچنين گفت: برخي از آژانس‌هاي خارجي هم با فرستادن عکس‌هايي از وضعيت نامناسب هتل‌هاي که محل اقامت‌شان در ايران بوده، از ما درخواست 6 هزار يورو غرامت کرده‌اند



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |